Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir çay kaşığıymış. Her bilgiyi en doğru haliyle paylaşman peki kaç sevap pointCalpol'ün ölçüsü nasılmış?
Benimki reflü daha emerken kusuo bazen geri yutuoCok tesekkurler. Iyi cok sukur, tekrarlanmasin diye surekli emzirmemeye calisiyorum ama ne care.
Çok geçmiş olsunBebisim sabah bizi korkuttu. Cok emmisti, gaz birikmis saniyorum. Bir kustu burnundan kaç parti sutler geldi. Oksurdu, hapsurdu, kendini kurtardu cok sukur ama cok korktuk.
Bizde kusma cok degil ama kustu mu burundan gelme birkac sefer oldu. Bugun baya korktuk ama hemen yan cevirdim, kendi kendini de kurtsrdi cok sukur. Buyuk oglum daha cok kusardi, meger alerjikmiş. Bu sefer alerjimiz olmaz insBenimki reflü daha emerken kusuo bazen geri yutuokorkmayın yan ya da yüz üstü olmasına dikkat edin çok zor kusan çocuk
Ay degildir inşallah benim dr da şüphelendi de değil ama kesip baktım biraz üç dört gün kadar yani yine aynı. Neyse geçiyor elbet allaha emanet olsunlarBizde kusma cok degil ama kustu mu burundan gelme birkac sefer oldu. Bugun baya korktuk ama hemen yan cevirdim, kendi kendini de kurtsrdi cok sukur. Buyuk oglum daha cok kusardi, meger alerjikmiş. Bu sefer alerjimiz olmaz ins
Hemoroid ağrısına benziyor canım benim ilk doğumumda öyle oluyorduKızlar normal doğum sonrası kuyruk sokumunda ağrı olan var mı? Benim hala ara ara acıyor özellikle üstüne oturduğumda ve ayağa kalkarken çok belli ediyor. Chatgbt ye sordum 8 haftaya kadar normal geçmezse doktora gitmekte fayda var demiş.
Canııım çok sevindim, demiştim sana emzirme danışmanları bu işi yapıyor yani kavratamama diye bi şey olmazdı. Evren kuzum emer, hiç kafana takma onu. Bugününüz nasıl geçti? Sen nasıl hissediyosun?Arkadaşlar size daha önce bahsetmiştim, doktor yakın zamanda regl olacağımı söylemişti. Çoğu kadın için geçerli olmasa da bazı kadınlar regl olunca sütleri de kesiliyor. Ben bugün olur da sütüm kesilir, sağacak süt de bulamazsam pişman olmayayım diye son bir kez emzirme danışmanına giderek oğluma ve kendime son bir şans vermek istedim.
Canım çok yandığı, memelerim yara olduğu, kanadığı için emzirmeyi bıraktığımı söyledim kadına. O da sorunumuzun meme kavrama noktasında olduğunu söyledi. Epey vakit ayırdı, meme kavrattı oğluma. Çok şükür ilk seferden itibaren doğru kavradı ve canımı yakmadan emdi. Danışmanlık ofisinden çıkarken uyumaya başladı, 1,5 saattir uyumaya devam ediyor. Kadının söylediğine göre 3-4 gün zorlayıcı olacakmış ama sonrası düzlük dedi. Tamamen oğlumun hatırına deniyorum. Canımı yakmazsa, ağlamalı bir sürece döndürmezse elimden geleni yapar, olduğu kadar emziririm.
Çok da heveslenip umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama hayırlısı buysa emmeye devam etmesi yönünde duanızı esirgemeyin demek istedim sizlere. İyi kötü bir düzenimiz var, çocuğumu besleyebiliyorum. Bu yeni emme düzeni onun hayrınaysa olsun, duam bu yönde![]()
25 defaBebeğinizi 24 saatte kaç defa besliyorsunuz?
Yok bu daha farklı. Üzerine oturduğum kemik batıyor sanki. Koksiks kemiği. Doğumda pelvik taban baya etkilenmiş benim. Dün bugün çok fazla oldu bazı günler hissetmiyorum bazı günlerde böyle çok oluyor.Hemoroid ağrısına benziyor canım benim ilk doğumumda öyle oluyordu
Ben burdan duyarak elanatal 3 kullandım. Düzenli alamadım malesef ama aklıma geldikçe içtim.İyi akşamlar kızlar emzirirken hangi takviyeleri kullaniyosunuz magnezyum almak istiyorum ama emzirirken olur mu içmek bilemedim
İmom yazdı bana da doktorum en az 3 ay kullan dedi kemiklerin erimesin dişlerin curumesin dedi.Ben burdan duyarak elanatal 3 kullandım. Düzenli alamadım malesef ama aklıma geldikçe içtim.
Yok bu daha farklı. Üzerine oturduğum kemik batıyor sanki. Koksiks kemiği. Doğumda pelvik taban baya etkilenmiş benim. Dün bugün çok fazla oldu bazı günler hissetmiyorum bazı günlerde böyle çok oluyor.
İlk doğumumda epizyo açılmıştı çok zorlanmamıştım sanki. Yani o zaman zor gelmişti de bunla kıyaslayınca hiç bi şeymiş. Bunda açılmadı, çok zorlandım. Utanarak söylüyorum arada çok az idrar da kaçırıyorum. İlkinde bu da yoktu.
Ben içiyorum doktorum devam etmemi söyledi. D vitamini kullanıyorum ve Elenatal 3 kullanıyorum.İyi akşamlar kızlar emzirirken hangi takviyeleri kullaniyosunuz magnezyum almak istiyorum ama emzirirken olur mu içmek bilemedim
Günlük demir ilacı ve multivitamin, haftada 2 gün de D vitamini alıyorum. Magnezyumu ne için almak istiyorsunuz?İyi akşamlar kızlar emzirirken hangi takviyeleri kullaniyosunuz magnezyum almak istiyorum ama emzirirken olur mu içmek bilemedim