Ben geçen sene mustela aile boyu güneş kremini almıştım biraz kolaya kaçıp. Chatgpt de şimdi fena yorum yazmadı;Kızlar bebeklere 6 aydan önce güneş kremi yasak diye biliyorum ama çocuklara ne kullanıyorsunuz hangi markadan memnunsunuz? İnternette her marka için hem olumlu hem olumsuz çok yorum var kafam karıştı, sizin fikirleriniz önemli benim için![]()
Evet, Mustela SPF 50+ Çok Yüksek Koruma Faktörlü Güneş Losyonu, doğumdan itibaren bebekler, çocuklar ve yetişkinler için uygun, temiz içerikli ve çevre dostu bir üründür.

- Parfüm ve alkol içermez: Hipoalerjenik formülü sayesinde hassas ciltlerde bile güvenle kullanılabilir. [1]
- Oksibenzon ve oktinoksat içermez: Hawaii'nin mercan koruma düzenlemelerine uygun UV filtreleri kullanılmıştır. [2]
- %86 doğal içerik: Avokado perseose
, arıtılmış avokado yağı, E vitamini, Omega 6, 7 ve 9 gibi cildi besleyici ve koruyucu bileşenler içerir. [3]

- Doğumdan itibaren kullanıma uygun: Yenidoğan bebeklerden itibaren tüm aile bireyleri için tasarlanmıştır. [1]
- Suya ve kuma dayanıklı: Yaz aylarında aktif kullanım için idealdir. [2]
Bu özellikleriyle Mustela güneş kremi, aile boyu kullanım için güvenilir ve çevre dostu bir seçenektir.