- 14 Ağustos 2011
- 28.850
- 4.565
- 448
Tabi Cok normal. Hava sıcak çunku. Oğlumun hep öyle zaten.Yaaaa bana niye 3 gün dedi ki hatta dedim tüh her akşam 9 da yıkıyorum onu uyku rutini olmuştu dedim neyse 3 gün ara verin dedi. Bu arada yıkadım poposunu az önce ıslak pamukla da sildim heryerini biraz da öyle üzerini giydirmeden masaj falan yaptım karnına oyaladim ateşi hala 37.2 37.3 o civarda normal midir

Yazılanları felan biile hiç okuyamadım
 Yazılanları felan biile hiç okuyamadım insan haliyle korkuyor ateşten.
 insan haliyle korkuyor ateşten.  

sağ olasın canım inşallah
 sağ olasın canım inşallah 
 kotu söylemek istemem erkek milleti belli olmuyo maalesef güven yok. Siz arayın sorun ya da sorgulayın hayırdır noluyo diye
 kotu söylemek istemem erkek milleti belli olmuyo maalesef güven yok. Siz arayın sorun ya da sorgulayın hayırdır noluyo diye  erkekler kapatılsın evlatlarımız hariç
 erkekler kapatılsın evlatlarımız hariç 

kolay değil çift taraflı hayatlar komple değişiyor. Biz daha olayın farkındayız da onlara anlatmak gerekiyor tane tane
 kolay değil çift taraflı hayatlar komple değişiyor. Biz daha olayın farkındayız da onlara anlatmak gerekiyor tane tane 

yavrum valla bi iki saat uyudu güzel bende uyumuşum o sırada ikimizde uyandık kendimize gelmişiz
 yavrum valla bi iki saat uyudu güzel bende uyumuşum o sırada ikimizde uyandık kendimize gelmişiz