2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    190
Haha bakalım inşallah hepimizin bebişleri huzurlu olurda istediğimiz yerlere doya doya gideriz🥰

Benim sanırım 40 tan önce daha usluydu şuana göre 😅 Atak grafiğine bakarsak dışarı bile çıkamayız😁

Tam sipariş vercekken gördüm ben düz molfix alıyordum pure soft sipariş verdim inşallah memnun kalırım bugün iki kere 2 saattw bir değişmeme rağmen çişi çıktı.
Çıkma olmuyor canım pire
Kiloya göre mi alıyorsunuzz benim bebek 4,5 kg ya 2 beden alınca yeterli olur değil mi
Benimki de 5 kg ama 2 numara kullanıyoruz canım.

Neymiş 😄 napıcakmışsın, 2 aylık bebeğe diyet mi 😄 arkadaşın bekar olmalı yoksa bu kadar abes bi yorum yapılamaz. Neyse diyetisyenler doktor değil zaten boşver sen onu, doktoruna bak. Maşallah güzel kilo almış, erkek çocuğu zaten daha çok kilo alıyor
Vallahi bilemedim 🤷‍♀️ ama elbette doktoru dinliyorum 😅 ne zaman emmek isterse veriyorum. Emmek isteyen bebeği itemem ya 😅

Bende senden iki gün sonra doğurmuşum 😃 benim altta yazan gün yanlış ama ben bayaaa erken doğurdum ya tahmini doğum tarihine göre yazıyor orada ben 65 gün oldu doğum yapali
Düzeltebilirsin onu ayarlardan şeker 🤗 sen mayısta doğurdun diye aklımda kaldı sanki sen haziranmıydı yahu sağlıkla büyütelim 🤲🥰

Ben yapacaktım güya 😂 Eylül geliyor ben hala düzenimi oturtamadım. Acaba kışa mı bıraksam diyorum, şöyle 6 aylıkken filan daha mı rahat olur acaba 🤨 Sen de yapacaktın. Tarih belli mi?
Tatlısım sen önce bir taşın 😅 gerisi hallolur bakarsın duruma 👍 bilirsin en doğru zamanı planlarsın inşallah. Eylül ekim diye düşünüyorum ilk hedefim çocuğun okulu ve biraz serinlik olması çünkü ev de yapılcak 😅

Bende de kaşıntı oluyor ama kızarıklık hiç farketmedim. Kaşıntı süt üretiminden oluyormuş farklı bir belirti yoksa ama kızarıklığı bilemedim🤷🏻‍♀️
O da geldi aklıma. Acaba süt üretimi mi diye düşündüm. Bir de alerjik olabilir mi diye düşündüm ama mememin içinde sızlama da var.

Hangi molfix ama? Çeşit çeşit onlar da. Ben molfix pure & soft olanı kullanıyorum memnunum. Prima premium care ile dönüşümlü kullanıyorum, ikisi de güzel. Sleepy oğlumda kullanmıştım 1 kere sadece, memnun kalmamıştım hiç
Ben de Molfix'in alelade olanını almışım. Hiç kullanamadık. Çocuk daha 4 kg var yoktu, dar geldi 1 numarası. Ayrıca dışarı taşırdı. Bugün ihtiyaç sahibi birine gönderdim. Sleepy keza, hep taşırdı. Maalesef istemeye istemeye Prima'ya geçip 4,5 kilodan itibaren 2 beden kullanmaya başladım.

Gece kuşlarının mesaileri kolaylıkla geçsin kizceler 🥰🌸
Oğluşum hep saat 22den 2 ye huysuzlanır uykuya direnip yatmazdi bu gece birde ağlayıp çığlık atma eklendi altı temiz karnı tok ama bı yeri acircasina bağırıyor bı uyutabilsem dans edecem 😂 bende hafif grip semptomları başladı inşallah onda geçmeden atlatırız 🙏🏻

Ay size bir şey soracağım. Sleppy bez kullanıyoruz. Bugün ilk kez prima kullandık. Ve oğluşum ilk kez 22:30 gibi uykuya geçti normalde 00:00 gibi uyurdu. Bezin etkisi var mıdır uykuda ?

Normal koltuk altından ölçülen klasik ateş ölçerler de hemen ötüyor mu? Onların 2 dk kadar beklemesi gerekiyor ya, o kadar uzun popoda tutmak çok zor olur. Siz ne marka model kullanıyorsunuz?
Bunu alabilirsiniz hızlı sonuç veriyor, 10 saniye içinde ötüyor

Eklentiler

• IMG_8763.webp
    IMG_8763.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 14
Bunu alabilirsiniz hızlı sonuç veriyor, 10 saniye içinde ötüyor
Akşam bebeğim çığlık atarak ağlıyordu cani acircasina makattan wee baby ile ölçtüm 37ydi telefonu elime alıp yazamadım kıyafetini soyarak düşürebildim öyle uyudu bende de grip belirtileri var ikimizinde burnu tıkalı parol içip emzirince iyi oldu ama bı daha olursa ilaç vereyim mi sizce

Burda bı arkadaşımızda süt koymuştu daha kötü olmuştu benimde bazen sütüm fışkırıyor gözüne kaçıyor hemen şişip akıyor kizariyor göz torbası ve kapağı çayla ve suyla siliyorum bikac gün sürüyor süt yüzünden olan akıntısı dikkat et süt sürme daha kötü yapıyor maalesef bizde genel olarakta var akıntı hemde sarı yeşil olarak bı turlu randevu bulamadım gosteremedim göz doktoru
Teşekkür ederim bugün daha iyi gözleri çayla ve su ile siliyorum şimdi 💐🫶

Şu bebeler büyüsün artık valla bugünlerin tadını çıkarayim diyorum yok olmuyor arakadas her gün bişey, beni az çok bilenleriniz var sütüm az ve çoğaltmak için git şey ye deseler yiyecek moddaydim sagimlar bilmem neler olmadı olmuyor yani neyse bi ara kızım da memeyi istemedi atak haftasin da iyi dedim bırakayım anne sütü durumunu tamamen mamaya geçeyim ama yapamadım sagdim verdim arada meme teklif ettim iki üç gündür alıyordu ama iştahin da azalma var bu arada iki haftadır nedense mamayi az içiyordu bende demekki sütüm daha iyi falan diye kendimi kandırdım bi tartildi 17 günde 500 Gr almış ondan önceki tartilmasinda 15 günde 900 Gr almıştı , neyse ben zaten kaç gündür buna çok üzüldüm biraz fazla yesin diye uğraşıyorum yok istemiyor yani mamayı azıcık için yor bırakıyor memeyi de aynı şekilde. Bu sabah en son 5 buçuk da meme verdim üzerine biraz da mama 8 de kalktı meme verdim almıyor mama veriyorum yok ağzını açmıyor tam saat 11 e kadar uğraştım biraz da takıntı yaptım kilo meselesine zayıflatacak diye , yapay zeka da 2 aylık bebek 4 saatten fazla aç kalması sıvı kaybi ciddi bi durum doktora görünmesi gerek demez mi iyice delirdim ağla ağla zorluyorum kızı en sonunda 30 CC kadar mamayı zorla verdim ama öğürdü bi kustu daha fazla kusmustur , neyse rahatlasın dedim yıkadım egzersiz yaptık ben kendime gelmeye çalışıyorum çünkü yine com gerildim ve çok ağladım bidaha verdim zorla biraz dağılmış anne sütü biraz mama saat 11 de şimdi uyuyor uyandırıp vereyim çok aç kaldı diyorum ama yine aynısını yapacak diye çok gerginim ve ben niye bu kadar süt meselesini kendime takıntı yaptim bilmiyorum zaten az sütüm abi yok emsin yom sağayım dışarı çıkınca bile kendime eziyet ediyorum eve gidip sağmam lazım olanı da kesilecek diye . Offf delircem bitmedi gotti bu süt meselesi

Back
X