Kızlar sizde de halsizlik oluyor mu? Sabah çok zor kalkıyorum yataktan. Ki ben normalde sabah insanıyım ne kadar yorgun da yatsam, güne dinlenmiş başlarım. Gece bebek uyur uyumaz yattım saat 10 gibi. 3 veya 4 kere emzirmeye kalktım. Sabah 7.30 gibi tamamen kalktık. Aslında bakarsan iyi uyudum. Ama enerjim yok. Emzirmek mi halsizleştiriyor veya kilom yüzünden mi hantallaştım. Anlayamadım. Ocean mummy kullanıyorum. Böyle hisseden var mı aranızda?
Ay birde geçen gece bebişi uyutmak için ayağıma aldığımda öyle uyuyup kalmışım. O şekilde ne kadar uyuduk bilmiyorum yerine koydum. Aynı gece bu sefer emzirirken kucağımda uyuyup kalmışım. Ne oluyor bana dedim korktum da. Allahtan bşr şey olmadı. Dün gece de bebiş uyumayınca benim yatağa yatırdım yanına kıvrıldım. Öylece uyumuşum yanında, büyük kızım uyandırdı
kaç kere dürttü beni anne kalk diye hatırlıyorum, gözümü zor açıyordum.
Ay birde geçen gece bebişi uyutmak için ayağıma aldığımda öyle uyuyup kalmışım. O şekilde ne kadar uyuduk bilmiyorum yerine koydum. Aynı gece bu sefer emzirirken kucağımda uyuyup kalmışım. Ne oluyor bana dedim korktum da. Allahtan bşr şey olmadı. Dün gece de bebiş uyumayınca benim yatağa yatırdım yanına kıvrıldım. Öylece uyumuşum yanında, büyük kızım uyandırdı