- 14 Ağustos 2011
- 28.848
- 4.564
- 448
En geç 16. Hafta ilk doz diyor. Teşekkür ederim. Eczaneye de sorup ısmarlayayım.Rotanin suresi var, menenjit esnek. Rota icin gec kalmayin aman![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En geç 16. Hafta ilk doz diyor. Teşekkür ederim. Eczaneye de sorup ısmarlayayım.Rotanin suresi var, menenjit esnek. Rota icin gec kalmayin aman![]()
Yazamamamdan anlamış olmalısınız arkadaşlae, çıldırdıMisafirliğe gittiğiniz gün noldu canım yazmadın sonrasında iyi uyudu mu bebiş? İnşallah iyi uyumuştur bizim gibi gezmeye gitmeye tövbe etmemişsindir![]()
Atak muhtemelen, bizimki de iki parça halinde uyurdu gece. Şu sıralar ağlayarak sürekli uyanıyor :/ Ataklar bitmeyecek galibaBizim henüz 6 gün var üç aya ama normalde 9 da uyur 12-1 e kadar kesintisiz uyurdu sonrasında da sabaha kadar 2 saatte bir uyanırdı. Üç gündüz o kesintisiz uykusu yok 2 saatte ya da 1 saatte uyanıyor ve bi kaç kez sesli ağlayarak uyandı normalde hiç öyle uyanmaz. Ben bi kaç gün beşiğe yatırdım güvensizlik mi hissetti diye düşünmüştüm ama atakta olabilir.
2360 a aldık biz geçen günRotarix aşısı tek doz fiyat nedir kızlar?
Her acemi anne babanın başına geliyor buYazamamamdan anlamış olmalısınız arkadaşlae, çıldırdıNasıl kalktık anlamadık. Eve gelince de yarı uyur halde bile ağlamaya devam etti eşim de ben de tövbe ettik gerçekten
2900 e aldık sanırım bizRotarix aşısı tek doz fiyat nedir kızlar?
Teşekkür ederim.2360 a aldık biz geçen gün
Teşekkür e2360 a aldık biz geçen gün
Teşekkür ederim.2900 e aldık sanırım biz
Aksam gezmesi hakikaten zorYazamamamdan anlamış olmalısınız arkadaşlae, çıldırdıNasıl kalktık anlamadık. Eve gelince de yarı uyur halde bile ağlamaya devam etti eşim de ben de tövbe ettik gerçekten
Öyle hakikaten, en azından dış dünyaya tamamen adapte oluncaya kadar sanırım :/Aksam gezmesi hakikaten zor![]()
Eveet, gerçekten öyleymiş. Yazlıktan da apar topar erkenden dönmüştük, bizim kız ayrıca da bi evcimen olacak galibaHer acemi anne babanın başına geliyor bu
Çok huysuz olursa benimkide uyurken bile yarım saate bir ühühü yapıp uyumaya devam ediyor
Bebekler rutini sever lafı çok doğru minicikte olsa anlıyorlar![]()
İnanmazsınız duvara halkaları sabitletip salıncağı bağladık:) ev minik hanıma göre yeniden şekilleniyor. Hatta aynı anda bebek hamamı satın aldım. Onda kesinlikle uyumuyor.Yaa nereye bağladınızz ipleri
Benim de annemin fikriAnnem bu mesajı beğendisalıncak kuralım diyip duruyor, eşim de delemem bi yeri kiracıyım diyor. Siz nası yaptınız? Fotoğraf atma şansın var mı
Çaresini bulmuşsunuz ya oda yeter bende kiracıyım ve bir yılım kaldı delerim onda da uyumazsa pişman olurumİnanmazsınız duvara halkaları sabitletip salıncağı bağladık:) ev minik hanıma göre yeniden şekilleniyor. Hatta aynı anda bebek hamamı satın aldım. Onda kesinlikle uyumuyor.
Ben hamilelikte yatmadım hatta pilates hareketleri yaptım son zaman ama bahsettiğiniz durum bende de var. Son bşr kaç haftadır daha iyiyim ama yerden kalkmada zorlanıyorum desteksiz kalkamıyorum hala. Özellikle dışarda alaturka tuvalete oturunca farkediyorum çok zorlanıyorum. Benimde bi 10 kg fazlam var ve çoğunluğu basen ve bacaklarımda ben buna bağlıyorum.Hamileliğinin son aylarında yatan kızlar, nasılsınız? Yürüme kapasiteniz nasıl? Yere çömeldiğinizde rahatlıkla ayağa kalkabiliyor musunuz? Dizleriniz güçlü mü? Benimkiler acayip zayıf güçsüz. Tabii hamilelikten öncesine göre 10 kilo fazlam var, onun da etkisi olabilir ama ben asıl hamileliğimin son 2 ayında sırf yattığım için kas erimesi oluştuğunu düşünüyorum. Vücudum epey hamladı. Az bir mesafe bile yürüsem yoruluyorum, bacaklarım ağrıyor. Namazları kılarken zorlanıyorum, diz kapaklarım ağrıyor. Yerden yukarı kalkmak için illa bir yerden güç almam tutunmam gerekiyor. Bu durumu sizce nasıl düzeltebiliriz? Gücümüzü geri nasıl kazanabiliriz? Aynı şeyleri yaşayan ya da yaşamasa da herhangi bir fikri olan var mı?
Geçmiş olsun Allah şifalar versinKizlar bebegime bobrek fonksiyon testi yapildi. Bir bobrek digerinin gorevini ustlenmis ama bir tanesi %20 seviyesinde calisiyoeve galiba tikaniklik var. Henuz doktorlarla gorusemedim plan ne olacak bilemiyorum ama galiba ameliyat olacagiz. Neden benim minnosumun basina geldi bunkar cok uzgunum
![]()