- 18 Ağustos 2024
- 1.546
- 1.113
- 53
Ya benimki de işte 6 dan sonra uyumazsa çok huysuzlanıyor o yüzden mecbur uyutuyorum sonra gece uykusuna geç geçiyor5ten sonra uyutmamaya çalışıyorumama aşırı uykusuz olursada çıldırıyor işte tam net bir düzen yok
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benimki de işte 6 dan sonra uyumazsa çok huysuzlanıyor o yüzden mecbur uyutuyorum sonra gece uykusuna geç geçiyor5ten sonra uyutmamaya çalışıyorumama aşırı uykusuz olursada çıldırıyor işte tam net bir düzen yok
![]()
10da uyuduğunda sabah kaçta uyandı? Bizim kaçta uyursa uyusun 6da uyanıyordu o yüzden erken uyumaya geçmek istedimYa benimki de işte 6 dan sonra uyumazsa çok huysuzlanıyor o yüzden mecbur uyutuyorum sonra gece uykusuna geç geçiyor![]()
Gözüktük daha önce öpmekten oluyor öpmeyin dedi kozmetiğe giriyor diye Krem de vermedi kendim krem aldım ilk hafta çok fayda etti ama bu son günlerde iyice coştu üstüne birde emmeyince alerji geldi aklıma yediğim mi dokunuyor dedimAcaba kuruyor mu cildi ama ben çok bebekte görmüştüm böyle. Doktora gözükseniz krem felan verir belki
Teşekkür ederim bende alerjiden şüphelendim el ve ayak üstünde de minik minik kabariklar var alerji sivilcesi gibi o da ihtimali destekler gibi oldu bı götürecem bakalım nedenmişMaşallahbenim oğlum da doğduğunda öyleydi sivilceliydi aynı şekilde uzun süre kendiliğinden geçmedi bizimki. alerji damlasıyla geçti sadece
Teşekkür ederim canım soracam nemlendirici losyon kullanıyorum aslında ama demekki yatıştırmıyor yada alerjik olarabilir diye düşünüyorumCanım bence atopik cilt ürünleri iyi gelebilir doktora sor yinede
Ben 5 ten sonra uyutmadığımda 7de uykusu geliyor ve uyuyor . Lyle olunca da akşam 9.30 da ancak uykuya dalıyor5ten sonra uyutmamaya çalışıyorumama aşırı uykusuz olursada çıldırıyor işte tam net bir düzen yok
![]()
Her gün 6 da10da uyuduğunda sabah kaçta uyandı? Bizim kaçta uyursa uyusun 6da uyanıyordu o yüzden erken uyumaya geçmek istedim
Böyle yazdım ya 5.30da uyuduBen 5 ten sonra uyutmadığımda 7de uykusu geliyor ve uyuyor . Lyle olunca da akşam 9.30 da ancak uykuya dalıyorartık 5 gibi bir şekerleme uykusuna yatıeıyorum sonra 8 gibi uykusu gelmiş oluyor
![]()
siyah perde 6.30-7.00 yaptı bizimkini çok şükürHer gün 6 da![]()
Kızlar benim bebek artık gündüz beni emmek istemiyor. Aslında biliyorum karnı aç, ağlıyor ama memeye kafasını çeviriyor, iki emiyor bırakıyor, tekrar açlıktan ağlıyor emmek istemiyor. Sadece uykudayken emzirebildiğimi farkettim. O yüzden artık ağlaya ağlaya bir şekilde uyutup sonra iyice dalınca memeyi verme çaresini düşündüm o şekilde deneyeceğim. Tabi ağlaya ağlaya uyutmak da bir çile. Ama başka çare bilmiyorum. Gündüz mesela hiç doğru dürüst emziremedim. Sizde böyle oluyor mu?
Bizde 3 gündür aynı durumu yaşıyoruz uyanıkken savaş veriyoruz asla ağzına meme değsin istemiyor ben ağzına zorla tıkınca ısırıp çekiyor çığlık atmamak için tepiniyorum sonra yine sar başa aç olduğu için ağlıyor ağladığı için sinirleniyor uykusu gelirse bı posta da ona kızıp ağlıyor öyle bı savaştayız uykuluyken veya yeni uyanırken emiyor başka şekil asla emmiyor önceden de yapardı böyle ama mama içerdi şimdi mamayı da istemiyor çişinde turuncu kristaller var her bezinde büyük tuvaletini 3 4 günde bir yapıyor çişli bez sayısı da düştü korkutuyor böyle olması hastaneye kontrole gidince yine söyleyecem belki bı anormallik vardır gerçekten![]()
Burda okuduklarıma göre şuan birçoğumuzun bebeği aynı şeyi yapıyorgece güzelce içiypr sütünü benim bebeğimde ama gündüz resmen oyun . Tutup turup çekiyor, yüzüme bakıp gülüyor max 5 dk emiyor ondda duraksaya durajsaya oynaya oynaya. Kilo alamadığını da fark ediyorum ben artık . Ama zorla olacsk işte değil.
Bi kaç gündür günde bi iji kez sütümü sağıp kaşık biberon ve şırınga ile oyuna çevirip içirmeye çalışıyorum. Yarısı ağzından akıyor ama hiç değilse olduğu kadar diyerek vermeye devam ediyorum . Geçici bir süreç mi bilmiyorum![]()
Hala karar veremedimKızlar kabin boy bebek arabası almayı düşünenler neye karqr verdiniz ? Çok seçenek var karar veremedik. Cybex övülmüştü onu alacaktım ama oturma alanı çok dar vs demişler….
Cybex hep indirimde ya bir aydan fazladır 10k takipteyimHala karar veremedimcybex indirimdeydi daha bugün baktım yorumları görünce yine vazgeçtim
![]()
Aslında çişli bez sayısından anladığım üzere doyuyor ama eskisi gibi 5 dk da değil. Hem fışkırmıyor artık daha konforlu emiyor hemde akış yavaş olunca süre uzuyor ve daha sık istiyor. Bi tık bunaltıcı gerçekten ama dışarda emzirmek daha kolay artık fışkırmadığı için.Bende de aynı durum var aslında hiperlaktasyon olmuştum başlarda ve çile gibiydi. Ama şimdide ara ara sütüm yokmuş gibi hissediyorum. Evet sağdığımda süt geliyor aslında ama boşken bebiş 5-6 emişten sonra yutkunurken, göğüslerim şişken tek emişte yutkunuyor resmen nefes almadan yutkunuyor ve dolayısıyla 5 dk da doymuş oluyor. Ama meme boş gibi iken epey süre uzuyor bende deC Corpuss un dediği gibi benim için bir taraftan iyi rahatsızlık duymamış oluyorum çünkü çok şişince hep süt akıyor gece uyumakta zorlanıyorum vs ama böyle boşkende bebek bir türlü inmiyor kucaktan
bu arada evet dediğiniz gibi boş gibiyken bile sağdığımda yeteri kadar süt olduğunu fark ediyorum sadece süre uzuyor ve bebiş oyuna çevirdiği için pek içmiyor gibi geliyor bana
Gece uykusuna çok zor dalıyor yoruluyorum. Geçen bebişten önce uyuyup kalmışım o da uyumuş garibimKızlar siz kaçta uyuyorsunuz diyelim bebeğim 9 da en iyi ihtimalle uyudu zaten uyuturken benimde pilim bitiyor. Onunla uyusam eşimle hatta kendimle bile hiç vakit geçiremiyorum günüm bebek bakmakla sonlanıyor. Uyumasam uykumu almıyorum çünkü gece en fazla 2 saatte bir uyanıyor ben uykuya dalamıyorum hemen allak bullak oluyorum. Çok canım sıkılıyor siz nasıl yapıyorsunuz?
Olumsuz yorum çok fazla vazgeçtim gibi oldu. Benim şu an kullandığım var kışın seyahat etmeyiz yaza doğru basit ucuzlardan alayım olmazsa diye düşündüm hafif küçük bşr şey. Bilemedim hala kararsızım daCybex hep indirimde ya bir aydan fazladır 10k takipteyim![]()
Cybex ve bir kaç modelde bebeğin oturduğu yer çok darmış uzun süreli kullanamazmışHala karar veremedimcybex indirimdeydi daha bugün baktım yorumları görünce yine vazgeçtim
![]()
Büyük kızım alerjik bir bebekti 2 haftalıkken alerjik tanısı aldıKızlar desteksiz çocuk büyütmek cidden çok zormuş . Yorgunluk falan neyse de artık düzgün beslenememeye başladım, düzgün ve yeterli beslenmediğimde de sütüm ciddi anlamda azalıyor . Dün akşam yemeği yemeden uyudum sütğm o kadar azaldı ki sabah ne bulduysam yedim de toparladı süt![]()
Ben tam bir hayatsız oldum bebekten sonra şahsenKızlar siz kaçta uyuyorsunuz diyelim bebeğim 9 da en iyi ihtimalle uyudu zaten uyuturken benimde pilim bitiyor. Onunla uyusam eşimle hatta kendimle bile hiç vakit geçiremiyorum günüm bebek bakmakla sonlanıyor. Uyumasam uykumu almıyorum çünkü gece en fazla 2 saatte bir uyanıyor ben uykuya dalamıyorum hemen allak bullak oluyorum. Çok canım sıkılıyor siz nasıl yapıyorsunuz?
Cybex için tekeri ayağa çarpıyor sürekli sürerken demişler birde.Cybex ve bir kaç modelde bebeğin oturduğu yer çok darmış uzun süreli kullanamazmışmaxi cosi lara 2 modeline bakıyordum bugün ama karar veremedim. Fiyatta çok uçuk olmasın diyorum bir modelde karqr verirsem indirimde kaparım
Doğru söylüyorsunuz aslında kışın avm dışında pek lazım olmazOlumsuz yorum çok fazla vazgeçtim gibi oldu. Benim şu an kullandığım var kışın seyahat etmeyiz yaza doğru basit ucuzlardan alayım olmazsa diye düşündüm hafif küçük bşr şey. Bilemedim hala kararsızım da