- 22 Kasım 2023
- 1.077
- 734
- 43
- 29
Kaç aya kadar devam etmişti acaba sonrasında yine çıktı mı? :/Yani benimde çok dökülüyor ama ilkinden de rçtecrübem gürse kalmıyorsunben ürün kullanmayı şimdilik düşünmüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç aya kadar devam etmişti acaba sonrasında yine çıktı mı? :/Yani benimde çok dökülüyor ama ilkinden de rçtecrübem gürse kalmıyorsunben ürün kullanmayı şimdilik düşünmüyorum
Ya benim şu multivitamin şeysi bitmişti alamadım daha ben ondan şimdi arttı diye düşünmüştüm ama hepimizin arttığına göre demek ki zamanı gelmiş. Bir süre böyle çok dökülecek.Duşta kocs bir avuç döküldü, iyice döktüm çukınca rajat ederim desim. Duştan çıktım bi fasılda dışarda döküldü. Kuruttum topladım dışarı çıkacaktım bir fasılda o şekilde döküldü. Sıfıra vurmamak için zor tuttum bugün kendimi
Çok uzun sürmedi diye hatırlıyorum ama tam tarih de veremiyorumKaç aya kadar devam etmişti acaba sonrasında yine çıktı mı? :/
Bende sadece İmom diye bir multivitamin kullanıyorum. Acaba demir vs de mi kullanmak lazım.Ya benim şu multivitamin şeysi bitmişti alamadım daha ben ondan şimdi arttı diye düşünmüştüm ama hepimizin arttığına göre demek ki zamanı gelmiş. Bir süre böyle çok dökülecek.
Tahlil baktırmadan kullanmamak lazım bence demiri.Bende sadece İmom diye bir multivitamin kullanıyorum. Acaba demir vs de mi kullanmak lazım.
Tam kızlar bebişleriniz dönmeye başladı mı diye sormaya gelmiştimUyurken kendi kendine yuz ustu yatmis nasil olmussa. Napicam ben simdi![]()
AminnnnBenim mesai erken başladı kızlar tam uyuycam uyandı kabusum daha iki saat uyumustu zatenhepimize kolaylıklar diliyorum
![]()
Ben bu gece ucuz atlattım şimdilikBenim mesai erken başladı kızlar tam uyuycam uyandı kabusum daha iki saat uyumustu zatenhepimize kolaylıklar diliyorum
![]()
Evet dah kurtaramazlar bence de. Kafayi kaldirir gibi yapiyor ama ozellikle gece uykusunda cok tehlikeli. Güvenlik kamerası oluyor, ornegin eufy. Onu alip bebek kamerasi gibi kullanabilirsiniz. Bu arada yan kendi yatiyorsa sorun olmayabilir. Bebisim bir suredir yataga yatirir yatirmaz o pozisyona geciyorfu, gerekirse sonra kendi sirt ustu gdliyorduTam kızlar bebişleriniz dönmeye başladı mı diye sormaya gelmiştimAz önce eşim içerden foto attı. Uyutmaya çalışıyordu. Bizimki de yan dönmüş ve yatağın kenarına gelmiş. Park yatağının kenarını kaldırdık. Bi kenarı aşağıdaydı. Ya başından ayrılmamak lazım bundan sonra ama çok zor uyusun da kalan işleri yapayım diye gözüne bakıyorum. Hayır kurtaramazlar da kendilerini
Ne kadar çabalasam da yine aynı tarafa dönüyor canım ya bu hafta kontrolde doktorumuza yastık kullanımını soracağımMutlaka dikkat ediyorsunuzdur ama ayni tarafa yatirmamaya ozen gosterelim tortikolise kadar yolu oluyor![]()
Aynı sorunu bende yazacaktım. Çok dikkat etmeme rağmen sürekli farklı tarafa yatırmaya çalışmama rağmen kafasının arkasının bi tarafı düzleşir gibi oldu. Aşırı değil ama belli yani. Ne olcak vöyle ? Kendi kendine düzelir mi acaba ? Artık bebeklerimiz küçükte değil yani istesek bile tek tarafa uyumuyorlar ki benim bebeğim kendiliiinden kafasını sağ sol orta yapıyor sürekşi zatem ama hemüz düzelmedi. Acaba büyüdükçe mi düzelir.Ne kadar çabalasam da yine aynı tarafa dönüyor canım ya bu hafta kontrolde doktorumuza yastık kullanımını soracağım
Bu sabah ben de bel, bacak, sırt ve tuhaf bir şekilde karın ağrılarıyla uyandımKızlar bebeğim beşikte uyuyor ama sık uyandığı için gece 50 ksz beşikten çıkarmak zorunda kaldığım için belim ağrıyorbel sıkıntısı yaşayan var mı? Şimdiden böyleyse bu çocuk daha kilo alacak daha oturmaya başladığında beşiğin kademesini en alta indirsişimde daha aşağılardan çıkarmam gerekecek vs . Valla bu gece uykusuzluk değilde bel csnımı sıktı. Akşam 8de uyudu sabah 6 da uyandı. O aralıkta tam 7 kez uyandı
![]()
Dediğiniz gibi bir de her emme seansı 45-50 dk sürüyor çünkü uyuyor ara ara emiyor bırskmıyor daBu sabah ben de bel, bacak, sırt ve tuhaf bir şekilde karın ağrılarıyla uyandımAkşam 8-9 gibi uyumuşken gece 4 kere emzirmeye kalktım. 45-50 dk her birinin uykumdan çaldığı süre. İyi alıştı gece beslenmelerine, mıkırdanarak hadi diyor bana resmen. Ve devamlı kucakta uyutmak zorunda olduğumdan galiba vücut sinyal veriyor bugün. Fibromiyalji filan olmasa bari, tam da o hastalıkların mevsimi...