Kulağa çok hoş geliyorBen hazır yufkaya açıyorum kıymayı, sonra rulo yapıp kesiyorum üstüne salça sos yoğurt çok güzel beyti oluyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kulağa çok hoş geliyorBen hazır yufkaya açıyorum kıymayı, sonra rulo yapıp kesiyorum üstüne salça sos yoğurt çok güzel beyti oluyor![]()
Oo çok iyi fikir gerçekten hiç gelmez aklıma. Tek tek yuvarlamaktan kolay oluyordur o şekilde güzel denenebilir.Rosto köfte yapmadım hiç, nasıl yapıyorsunuz?
Bir tarif de benden gelsinBen de dün cupcake kalıplarının içine köfte koyup şekillendirdim. Fırına sürdüm biraz piştiler. Patates püresi yaptım ve cupcake kalıbı şeklinde pişen köftenln içine doldırdum. Üzerine kaşar serptim ve salçalı sosla fırına verdim. Kaşarlar kızarana kadar pişti. Epey beğenildi.
Teşekkür ederizKızlar, rosto köfte tarifi çok güzel tavsiye ederim. Hem de acayip pratik. Hem fırında oluşu çok kolay, hem de diğer klasik köfte gibi tek tek yuvarlamayla zaman kaybı yaşamıyorsunuz. Hemen rulo yap at fırına pişsin kendi kendine. Üstüne de domatesli salçalı sos… Enfesfırın tepsinin içine rosto köftenin yanına elma dilim patates de çok güzel oluyor, köfte pişerken patatesler de bir yandan pişmiş oluyor. Ben yanına pilav da seviyorum. Bir de cacık yaptım.
Sizin de böyle pratik tariflerinizi duymaya açığım, siz de paylaşın lütfen![]()
İçi dolgulu tam benlik olur, misafire de olur, ellerinize sağlık sizin deOo çok iyi fikir gerçekten hiç gelmez aklıma. Tek tek yuvarlamaktan kolay oluyordur o şekilde güzel denenebilir.
Rosto kolay bayağı. Normal köfte yapar gibi kuymaya soğan yumurta galeta unu maydonoz koyup kocaman bir rulo şeklinde yapıp fırın tepsisine, yanda boş kısımlara da patates dilimleri, üzerlerine biraz yağ, öyle birlikte pişiyor, sonra köfteyi dilimleyip şöyle yanyan devirip üstüne yağlı salçalı sosla fırında biraz daha kızarınca bitiyor. İçi dolgulu yapılırsa da Dalyan köfte oluyor sanırım ama onu hiç yapmadım. Annem yapardı biz çocukken içine havuç bezelye haşlanmış yumurta koyardı, dilimleyince içinden yumurta çıkıyor filan değişik bir şey ama bazısı sevmiyor yumurtalı şekilde.
Tam bunları yazmaya gelmiştim. Ya her akşam ağlayarak uyuyoruz hatta gündüzleri de oluyor sık sık. Ağlayarak uyuyan biz değiliz demek ki sadece. Çok yoruldum. Öyle yüksek tondan çırpınarak ağlıyor ki korkutuyor. Hani gören hastaneye yetiştirir ağrısı var bi yerine bi şey oldu herhalde diye. Poposuna pat pat yaparken pış pış ses yapıyorum kulağına. Ağlaması sakinliyor biraz. İkisini aynı anda yapınca sakinlermiş çünkü ağlamaya odaklanamazmış aynı anda 2 uyaran alınca.
Benimkinin de 1 saati geçerse çığlık kıyametBenim bebemin haberi yok bence bu 2 uyaran alındığında sakinleşmesi gerektiği durumundan
Aglamaktan uyuyamama da saniyorum ki uyku aralığını fazla acmaktan oluyor.
Bu aydaki bebekler için 1,5 saat olmali diye deniyor ya bu benim bebeğim için 1 saat mesela. 1 saati geçkin süre uyanık kalirsa bu şekilde ağlıyor. Ama 1 saati aşmaz uyutmaya calisirsam max 5 dakika fln sürüyor uykuya dalması
Şu 4 ü yaşayıp bi atlatsak bakalım ne yaşayacağızBu etraftan çektiğimiz nedirmeme reddi 4.ayda oluyor diyorlar üst üste mi gelir bilmiyorum
Evet evet kesinlikle açmalısın biz hiraizerduş fanıyız mesela az önce sizin yazdıklarınızı okuyup ceviz adam falan açtım burun kıvırdı hiraizerduş açtığım gibi kocaman ağızla bana bakiyor söyle diyeAaa aslında ben bebek çocuk şarkıları sçıyordum belki de bebem böyle şarkılardan hoşlanmıyordur. Yarın bir tarkan patlatayı![]()
Nefis yemek tarifleri YouTube da var ama o patates püresi yapmış ben normal dilim patatesle değiştirdim.Teşekkür ederizhangi tarife göre yaptınız siz ?
Ben de kullanıyorum hanileliğimden itibaren ve doğumdan sonra da devam ediyorum, d vitamini ve demir. Sizin normal aralıkta çıkmış olabilir ama sınıra yakındır bence çünkü vücut alarm vermiş bir sürü belirti var, yükselmesi için içmek iyi olur. Bence siz de başlayın mutlaka.Kızlar geçenlerde dahiliyeye gitmiştim yorgunluk unutkanlık koku tat duygularımın körelmesi yüzünden saçlarım da fena dökülüyor dedim kanda normal aralikta çıktı sonuçlarım ama doktor yine bu ilaçları verdi devit 3 haftada bir diğeri günde 1 tane kullan dedi emzirirken kullanılır mı acaba kemik sağlığı güçlenmesi için dedi ama kullanmaya başlasam mı ki
Teşekkür ederimBen de kullanıyorum hanileliğimden itibaren ve doğumdan sonra da devam ediyorum, d vitamini ve demir. Sizin normal aralıkta çıkmış olabilir ama sınıra yakındır bence çünkü vücut alarm vermiş bir sürü belirti var, yükselmesi için içmek iyi olur. Bence siz de başlayın mutlaka.
Benimde olmuştuKızlar biraz özel olacak ama sordum gitti
Benim vajinam daralmış sanki birlikte olurken çok zorlanıyoruz. 40 kontrolüne de gitmedim.. sezaryende böyle seyler olur mu bilginiz var mı?
Benimde olmuştuhatta baya zorlanip vazgectigim de çok oldu ama birkaç ilişki sonrası normale döndü (birkaç dediğim 1 aydan fazla sürdü
)
İliski az olunca öyle oluyor sanırımKızlar biraz özel olacak ama sordum gitti
Benim vajinam daralmış sanki birlikte olurken çok zorlanıyoruz. 40 kontrolüne de gitmedim.. sezaryende böyle seyler olur mu bilginiz var mı?
Ben bugün bile gittim dikis yerim enfeksiyon kapmıştı 2 ay boyunca açık kaldı akıntı oldu hala bile ağrılarım var diye normalmiş 1 yıl ağrılar ömür boyu da uyuşukluk hissizlik olur dediÇok sağ ol ya inşallah benim de düzelir
Doktora da yüzüm tutmuyor daha bir şey sormaya gitmedim diye![]()
İliski az olunca öyle oluyor sanırım![]()
Ben bugün bile gittim dikis yerim enfeksiyon kapmıştı 2 ay boyunca açık kaldı akıntı oldu hala bile ağrılarım var diye normalmiş 1 yıl ağrılar ömür boyu da uyuşukluk hissizlik olur dediultrasonla bakarken sanki benim göbeğime bakmıyor gibi cansizdi etim gayet normal herşey yolunda diyip gönderdi bı daha gelme dedi
ilişkiyi sordum ee geçmiş daha ne diyip fırça da yedim o da normalmiş
![]()