• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar, rosto köfte tarifi çok güzel tavsiye ederim. Hem de acayip pratik. Hem fırında oluşu çok kolay, hem de diğer klasik köfte gibi tek tek yuvarlamayla zaman kaybı yaşamıyorsunuz. Hemen rulo yap at fırına pişsin kendi kendine. Üstüne de domatesli salçalı sos… Enfes 😍 fırın tepsinin içine rosto köftenin yanına elma dilim patates de çok güzel oluyor, köfte pişerken patatesler de bir yandan pişmiş oluyor. Ben yanına pilav da seviyorum. Bir de cacık yaptım. 😋😋
Sizin de böyle pratik tariflerinizi duymaya açığım, siz de paylaşın lütfen 😍
Oh mis ellerine sağlık canım .
Bende bugün milföyden mantı yaptım.
Kiyma soğan ve patates ten olan harç yapıp milfoyleri 4 e kesip harcı koyup ters çevirip tepsiye diziyorum.
Çıkınca üzerine yogurt ve kırmızı biber tereyağ. Hem pratik hem güzel.
Tavsiye olunur😊
Birde kahveye çaya gelen misafirlerime leblebi topları yapıp buzluğa attım.
1 paket leblebiyi rondodan çektim. Rondonun İçine 8,9 adet hurma ve findik ve 3,4 ymk kasigi süt ekleyip tekrar bizzt.
En son da üzerine bitter çikolata.
Beslenmeye de koyuyorum ben .Diyet icin de bir alternatif..Deneyin derim.

Yaa yine senin sebebi var benimkinin oda yok aslında iştahı var ama biberonla verirsem var memeyi istemiyor artık 1 dk bile zor duruyor 😕

İyi aslında sağlık durumu boyu felan da iyi ama her ay 900 gram alıp birden 200 e düşünce insan afallıyor.

Biberona mı alıştırmaya çalışıyorsun

Hepsi normal düzene girer umarım ya hep stres hep stres😕
Evdemi tarttınız bebeğinizi? 4. ayın bitmesine daha 10 gün var belki 500 gr yapar ben öyle ümid ediyorum. Ben doktora telefonda sordum normal olduğunu söyledi. 4. ay sonrası kaşık mamaya geçe bilirsiniz ben düşünüyorum kaşık mamayı

Kızlar biraz özel olacak ama sordum gitti 😄
Benim vajinam daralmış sanki birlikte olurken çok zorlanıyoruz. 40 kontrolüne de gitmedim.. sezaryende böyle seyler olur mu bilginiz var mı?

Darlik hissedilmesinin nedeni aslında kuruluk. Ostrojen eksikliğinden kaynaklanıyor. Şu an emzirme döneminde olduğumuz için malum düşük. Adet olup, hormonlar eskiye dönünce düzeliyor. O zamana kadar jellerden faydalanilabilir. Bir nevi menopoz fragmanı da diyebiliriz sanirim :)

Back
X