Kızlar bebeğimin gece uyku problemi yüzünden kafayı yemek üzereyim . Ne derdi var neresi ağrıyor ben nasıl öğreneceğim nasıl hallolacak gerçekten bilmiyorum ama belli ki bi sıkıntısı var . 10-15 dk da bir uyanıyor tükendim ben artık. Hiç uyumuyor olsa derim ki bu çocuk uyumuyor sabaha kadar uyutmajka uğraşırım. Ama yok bebeğim uyuyor 10 dakika sonra ağlayarak geri uyanıyor. Bir daha uyutuyorum bir daha uyanıyor. Şuana kadar en az 20 kez uyuttum 20 kez uyandı. Uykusuzşuktan gözünü açamıyor zaten memeyi ağzına aldığı an geri uykuya dalıyor. Ama tekrar uyanıyor.
Daha önce yaşayan var mı ne olabilir doktora götürsek doktor çözebilir mi?
Demir ilacına başlamıştık o gaz biriktiriyor olabilir mi? Artık neye yoracağımı şaşırdım gecenin bu vakti uykuyu muykuyu bıraktım artık başıma ağrı girdi.
Demir ilacını cumartesiden beri kullanıyor öncesinde de uyku peoblemi vardı zaten yazıyordum buraya ama başta 2 saatte bir uyanıyordu sonea saatte bire düştü derken son 3-4 gündür artık 15-20 dk da bire düştü. Annelik iç güdülerime güveniyorum ve bir sıkıntıdı olduğunu düşünüyorum . Uykudan kaçma ya da uykuya direnme gibi bir durum değil. Uyuyor ve bi sıkıntısı yüzünden geri uyanıyor.
Cumartesi günü doktor kontrollerini yapmıştı kulak vs bakmıştı her şey yolundaydı . Diş dedik ama diş olsa ağrısı bu kadar zirveye çıktıysa o diş patlardı artık , yok çıkan bir diş.
İnanın beslenmeymiş kiloymuş hepsini unutturdu bana artık ki sık uyandığı için uykusuzluktsn meme de ememiyor eskiden sadece gece güzel emiyordu şimdi memeye geldişi 2. Saniye uyuya kalıyor ememiyor.