Kızlar günaydın
Biz çok kötü bı gece geçirdik

daha önce de demiştim oğlum son iki ayda 250 gram almış sadece diye ve dün tekrar tarttığımda 20 gram vermişti çok üzüldüm ne yapacağımı bilmiyordum akşama randevu bulunca uzman doktora götürdüm şikayetlerine göre alerjiye bağlı reflü olabilir dedi enfeksiyon değeri de yuksek çıkmıştı idrarla uğraşıp bekletmeyelim zaten bariz belli enfeksiyon ilaç başlattı ve gastroenterolojiye yandal açtı götürmem icin
Oğlum eve dönüşte otobüste çok bağırıp kucak isteyince eşimin kucağında durdu inince de arabaya girmek istemedi battaniyeye sardık öyle kucağımızda geldik ama rüzgar çok soğuk esiyordu galiba kulakları acıdı ve gaz yaptı gece 4 e kadar çığlık çığlığa ağladı banyoya soktum öyle kucağımda uyuyakaldı her bırakmaya kalkışınca yeniden ağladı kalın battaniyeyle kucagimdaymis gibi kundakladim uyudu 1 saat sonra kontrol edeyim dedim ateşi çıkmıştı

38 i gecmedigi için kundağı yarım açtım her mirildanmada emzirdim bir iki yudum içip uyudu susuz kalmasın hararet basmasin diye en son yanıma yatırdım öyle devam ettim şuan hala aynı yorgun düşmüş uyuyo ve vücudu sıcak ve bende çok kötüyüm durmadan kendimi suçlayıp ağlama perileri geliyor

Birazcık bizden güncelleme birazcık da iç dökmek istedim