• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Tam bakamadım ama doktor yok demişti geçen hafta. Yine de yer ettiği için bu aylar huzursuzluk başlıyormuş zaten çıkınca başlamıyor. Dipten zorladığı için rahatsız ediyor
Ay ne zormuş bebek büyütmek büyüdükçe rahatlar diye beklerken her gün daha kötüye gidiyor 😑

Bizde bu sabah olduk insallah sorunsuz atessiz atlatiriz bu geceyi 🙏🏼
Ben dayanamadigim icim eşimle gönderdim aşıya 😄
Oğluşu ben hazırladım sağlık ocağında babasıyla buluştuk. Birlikte başında durduk hatta daha çok eşim tuttu bacaklarından ama onun sesi ağlaması beni fena yaptı. Siz iyi yapmışsınız 🤗 inşallah sorunsuz atlatırlar 😬

Oğluşu ben hazırladım sağlık ocağında babasıyla buluştuk. Birlikte başında durduk hatta daha çok eşim tuttu bacaklarından ama onun sesi ağlaması beni fena yaptı. Siz iyi yapmışsınız 🤗 inşallah sorunsuz atlatırlar 😬

Hemşire benim arkadaşım biraz da ona güvendim ben :)
Odaya hiç girmeyin kötü oluyorsanız bende sizin gibiyim içim hiç almıyor
Aminnn insallah şuan iyi gidiyoruz gece de ateş olmazsa yırttık 🥳

Ay ne zormuş bebek büyütmek büyüdükçe rahatlar diye beklerken her gün daha kötüye gidiyor 😑

8 aydan sonrası bana daha kolay geliyor
En azından dikkatlerini kriz anlarında dağıtabiliyoruz
Yeni doğan donemi felaket bir dönem

Arkadasim 3 gun önce dogum yapti ust katimda oturuyor simdi yanindan geliyorum
Yok yok biz iyi doneme gelmisiz kiza baktikca acidim baktikca acidim :)))
Yan yana koyunca benimki adam olmus 😄

Hemşire benim arkadaşım biraz da ona güvendim ben :)
Odaya hiç girmeyin kötü oluyorsanız bende sizin gibiyim içim hiç almıyor
Aminnn insallah şuan iyi gidiyoruz gece de ateş olmazsa yırttık 🥳
İnşallah biter gider. Evet onu öyle görünce bir garip oluyorum ama onu görmezsemde kötü oluyorum 😂 The analık 😂😂

8 aydan sonrası bana daha kolay geliyor
En azından dikkatlerini kriz anlarında dağıtabiliyoruz
Yeni doğan donemi felaket bir dönem

Arkadasim 3 gun önce dogum yapti ust katimda oturuyor simdi yanindan geliyorum
Yok yok biz iyi doneme gelmisiz kiza baktikca acidim baktikca acidim :)))
Yan yana koyunca benimki adam olmus 😄
Ay banada onlar kolay geliyor kuzenimin bir aylık uykusu her şeyi mis gibi😅😅

Tam bakamadım ama doktor yok demişti geçen hafta. Yine de yer ettiği için bu aylar huzursuzluk başlıyormuş zaten çıkınca başlamıyor. Dipten zorladığı için rahatsız ediyor
Acaba kabartıdan ne kadar süre sonra çıkar diş. Bizim 10 gün ömce kontrolde doktor kabartı olduğunu söyledi, bende zaten epeydir şüpheleniyordum dişten. Ama hala çıkmadı dişi . Ne gece uykusu kaldı ne eskisi gibi gülüp eğleniyor. Diş de çıkmıyor

Acaba kabartıdan ne kadar süre sonra çıkar diş. Bizim 10 gün ömce kontrolde doktor kabartı olduğunu söyledi, bende zaten epeydir şüpheleniyordum dişten. Ama hala çıkmadı dişi . Ne gece uykusu kaldı ne eskisi gibi gülüp eğleniyor. Diş de çıkmıyor
IMG_3288.webp

Hiç belli olmuyormuş maalesef çocuktan çocuğa o kadar değişiyor ki bu diş olayı. Kimi aylarca huzursuzluk çekiyor kimi 3.ayda çıkarıyor kimisi neredeyse yaşına girmiş tek dişi patlamamış çok enteresan gerçekten

Bende de acıdan ziyade bir kazaya kurban gitme korkusu var🙁 spiral takmaya cesaret edemedim memnun olmayan çok kişi var. İlaç kullanmak istemiyorum. Diğer korunma yöntemleri de korkutuyor beni 🤦 anksiyete yüzünden hiç olsun istemiyorum resmen
14 yıl dikkatli davrandık hiç kaza olayı yaşamadım valla bende spiral taktırmaya cesaret edememiştim iyiki de taktırmamış birde çıkartmayla hiç uğraşmaz kızcem olmazdı :) ilaç kullanma bence de vücudumuzun dengesini bozuyoruz

Tetagil kullanan oldu mu sipariş verdim yorumlarına güvenerekten umarım diştir ve rahatlatır birazcık🥹

yoğurt tadım ile ilgili yazmıştım ama kimse görmedi galiba
tek benim doktorum mu başlatıyor 4 ayda yoğurta acaba :işsiz:

Ooo hoşgeldin piremses gözümüz yollarda kaldı 😍😍😍 30 saniyede yüzüm güldü ayrıca teşekkür ediyorum 🙏🙏🙏 Doktorlar kilo da kilo persentil de persentil demese gayet mutluyuz aslında 🤦‍♀️
Vay vay vay Paxos ablam hoş geldin diyorsun 😅 😘 Yüzler hep gülsün ya çok da şaapmamak lazım 😉

14 yıl dikkatli davrandık hiç kaza olayı yaşamadım valla bende spiral taktırmaya cesaret edememiştim iyiki de taktırmamış birde çıkartmayla hiç uğraşmaz kızcem olmazdı :) ilaç kullanma bence de vücudumuzun dengesini bozuyoruz
Ay 14 yıl mı. Sevindim ya hep etraftan şöyle kazara oldu böyle oldu vs deniyor ya bilinç altıma yerleşmiş. Acaba aslında böyle söyleyenler kendi istedi de laf olsun diye mi kazara oldu diyorlar😂illaki kaza da olan olmuştur da bu kadar çok duymak beni korkuttu çünkü regl de oldum ben ve 5-6 sene bir çocuk düşünmüyoruz . Olursa çol mutsuz olurum o yüzden de korkuyoeum

yoğurt tadım ile ilgili yazmıştım ama kimse görmedi galiba
tek benim doktorum mu başlatıyor 4 ayda yoğurta acaba :işsiz:
Merhaba biz 6.ayda başlayacağoz kesin net konuştu doktorumuz.
Ama bebeğim aşırı hevesli kıyamam bir şey yediğimizde kendini perişan ediyor istiyor. O zaman 5. Ayda başlayanlar var ise bende arada bebeğimin ağzına yoğurt vereyim ya ne olacak😂 bizimşe biraz otursun arada az bi şry vereyim çok hevesli😂

Ay 14 yıl mı. Sevindim ya hep etraftan şöyle kazara oldu böyle oldu vs deniyor ya bilinç altıma yerleşmiş. Acaba aslında böyle söyleyenler kendi istedi de laf olsun diye mi kazara oldu diyorlar😂illaki kaza da olan olmuştur da bu kadar çok duymak beni korkuttu çünkü regl de oldum ben ve 5-6 sene bir çocuk düşünmüyoruz . Olursa çol mutsuz olurum o yüzden de korkuyoeum
valla bana da öyle geliyor :)
ne güzel regl olmuşsunuz ben daha olmadım onun çok huzursuzluğu var bende de

Merhaba biz 6.ayda başlayacağoz kesin net konuştu doktorumuz.
Ama bebeğim aşırı hevesli kıyamam bir şey yediğimizde kendini perişan ediyor istiyor. O zaman 5. Ayda başlayanlar var ise bende arada bebeğimin ağzına yoğurt vereyim ya ne olacak😂 bizimşe biraz otursun arada az bi şry vereyim çok hevesli😂
6.ayı beklersem yavrum biter ehehehe anlıyormuş gibi zaten şuan bir şey yerken bakıyor gözümün içine içine

Back
X