- 8 Ekim 2020
- 2.469
- 3.767
- 133
- 30
Çıktım test almaya
Kirmiziysa bence regldir devami gelir, bizi de haberdar edin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kirmiziysa bence regldir devami gelir, bizi de haberdar edin![]()
Arada paylaşıyorum ben. Eşim paylaşma derse %100 paylaşıyorum. Geçen liseden hiç sevmediğim biri yazmıştı "ama ben paylaşamam çocuğum başka çocuklar gibi değil çok güzel nazar değer" diye ona sinirlenip bir tur daha paylaştım. Ay benim bu tepkiselliğim![]()
Kızlar 4. ay aşılarını bugün olmuştuk. Bebeğimin ateşi 37.6 oldu ve inanılmaz huysuzlaştı o kadar huzursuzlaştı ki şurup verdim öyle uyuya kaldı. 2 aylık aşılarda bile böyle olmamıştı. İnşallah daha çok yükselmez ateşi. Daha hafif giydirdim ince bir müslinle tek kat örttüm takipteyim.
Bize 5-5,5 aylıkken tadımlara başlayacağız dedi doktorumuz. Siz baya erken başlamışsınız. Alerjik miydi bebeğiniz?yoğurt tadım ile ilgili yazmıştım ama kimse görmedi galiba
tek benim doktorum mu başlatıyor 4 ayda yoğurta acaba![]()
Hay maşallah ne güzel dönmüş :) Darısı bize olsun. Ay valla çevremde de burada kızlarda ateş çok olmadı geldi geçti dediler valla bizimki 2. ay aşılarından fena oldu. Bir de 2. ay aşıları daha fena derler. Her bebekte aynı olmaz tabii. İnşallah bebeğiniz kolayca atlatırİlk aşıları yaparken doktor bize bunlar hafif geçiyor bir sonraki aşılar çok ağır geçecek demişti. Korkarak bekliyorum.
Cok gecmis olsun.
Bu arada bizim ponçik pazar günü dönmeye başladı. Popoyu atmayi başardı sonunda.
Hayır herhangi bir alerjisi yok bizim doktor biraz erkenci çıktıBize 5-5,5 aylıkken tadımlara başlayacağız dedi doktorumuz. Siz baya erken başlamışsınız. Alerjik miydi bebeğiniz?
Ya eşimle bunu konuşup duruyoruz. Bu zamana kadarki aşılarında hiç olmamıştı ama bu 4. ay aşılarından sonra bi huysuzlaştı. Ne koyuyorlar kardeşim bu aşıların içine diyip duruyoruz :) tabii ki şaka yapıyoruz ama yani kucakta duran çocuğum kucakta da durmuyor. Cuma günü olmuştu aşı. 3 gündür bi değişik. Saatlerce ağlama vs gibi bi durum yok ama bi mızmız yani. Piyanolu oyun halısı, ana kucağı vs 5 dk oyalanmıyor. Annem aşıdan bacakları sızlıyordur diyo buna sığındım :) inşallah yarın geçer çünkü yarın evde tekimKızlar 4. ay aşılarını bugün olmuştuk. Bebeğimin ateşi 37.6 oldu ve inanılmaz huysuzlaştı o kadar huzursuzlaştı ki şurup verdim öyle uyuya kaldı. 2 aylık aşılarda bile böyle olmamıştı. İnşallah daha çok yükselmez ateşi. Daha hafif giydirdim ince bir müslinle tek kat örttüm takipteyim.
Bu kadar mıkırdanmazdu bebeğim. Bir değişik oldu. Durmuyor. Ne kucakta ne ana kucağında ve sürekli mızmızlanma halinde inşallah geçicidir. Durduk yere Çocuğu düzenin de etmiş oldum gibi hissettim. Tabii her şey onun iyiliği için bakalım izliyorum.Ya eşimle bunu konuşup duruyoruz. Bu zamana kadarki aşılarında hiç olmamıştı ama bu 4. ay aşılarından sonra bi huysuzlaştı. Ne koyuyorlar kardeşim bu aşıların içine diyip duruyoruz :) tabii ki şaka yapıyoruz ama yani kucakta duran çocuğum kucakta da durmuyor. Cuma günü olmuştu aşı. 3 gündür bi değişik. Saatlerce ağlama vs gibi bi durum yok ama bi mızmız yani. Piyanolu oyun halısı, ana kucağı vs 5 dk oyalanmıyor. Annem aşıdan bacakları sızlıyordur diyo buna sığındım :) inşallah yarın geçer çünkü yarın evde tekim
Tahta kaşık değse de miYoğurt zaten minik kavanozlere mayalanacak bebiş için bizim doktor kaşık değen yoğurdu tekrar yedirme dedi o yüzden minik minik mayalatcam
Her annenin çocuğu biricik ve çok güzel de bu zannedersin İngiliz asilzadesi doğurmuşÖylelerinin veliliği hiç çekilmiyor. Allah onun çocuğu ile ayni sınıfa düşecek diğer çocukların annelerine sabır versinsınıf buluşmaları olduğunda olur böyle bir iki numune ne kadar harika çocukları olduğunu dinler diğer veliler.
Aslında ben yanloş yazmışım. Hangi sütten yapacağınızı sormaya çalışmışımYoğurt zaten minik kavanozlere mayalanacak bebiş için bizim doktor kaşık değen yoğurdu tekrar yedirme dedi o yüzden minik minik mayalatcam
Kızlar 4. ay aşılarını bugün olmuştuk. Bebeğimin ateşi 37.6 oldu ve inanılmaz huysuzlaştı o kadar huzursuzlaştı ki şurup verdim öyle uyuya kaldı. 2 aylık aşılarda bile böyle olmamıştı. İnşallah daha çok yükselmez ateşi. Daha hafif giydirdim ince bir müslinle tek kat örttüm takipteyim.
Çok geçmiş olsun. Şimdi benimki de emiyor ama çok daha iyi. Bir önceki uyandığında da iyiydi. Size de iyi gelir ilaç yarım saate etki ediyor. Uyur güzel güzelBizim ateş olmadi ama sürekli emmek istedi ve gözleri kapalı ağladı az önce calpol verdim ins rahat uyur