• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Kızlar hiç sütünüzün tadına baktınız mı ? Çalıştığım zaman bebek gelmişti dişleri çıkmış ama yaşını doldurmamıştı baya da küçüktü tam hatırlamıyorum bende doktora şaşırdım dedim nasıl çürümüş bu kadarcık bebeğin dişi oda dedi ki anne sütü çok tatlı o çürütüyor. Dün bende avm de önceden sağdığım sütü ısıtıp verdim vermeden önce tadına baktım nolur nolmaz bozuk felan olur diye o kadar tatlıydı ki şerbet gibi ben olsam içemezdim😂

Bu diş olabilir mi ya beyaz küçük bi nokta umarım diş değildir azı çünkü🫣

Eklentiler

• IMG_7246.webp
    IMG_7246.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 35
Çok can sıkıcı ya... Ben de inanılmaz geriliyorum bu durumlarda. İnsanların dikkatsizliği yüzünden mevlit yapamıyorum aylardır. Annem bir ara pek bir niyetlenmişti yapalım diye. Tamam o zaman çağırdıklarımıza hasta değilseniz buyurun gelin diyeceğiz dedim. Annem sanki sülalesine sövmüşüm gibi şoka girdi 😂 Asla böyle bir şey söyleyemezmiş, çok ayıpmış. Sizin eşiniz de biraz böyle bakıyor herhalde. Keşke bu konuda eşinizle aynı ağızdan konuşabilseniz aslında...
Çok ilginç değil mi niye bu kadar ayıp karşılanıyor ki, biri beni mevlute cagirsa, bebek mevlütü ve malum hastalık zamanı, salgın var öyle bi durum olursa sizinle sonra görüşürüz yine falan dese, ben alınmam derim ne güzel bebeği düşünüyor ki aslında bunu söylemeye bile gerek olmasa herkes bu konuda anlayışlı olsa ne güzel olur. Gecen hafta kına gecesine gittim, eşimin ailesi herkesle görüşme gafletine tutuldum baya şapur şupur öpüyoruz 😃 eşimin halası bana dedi ki kızım senin bebeğin küçük herkesi öpme öyle uzaktan görüş merhaba de geç dedi, herkes böyle anlayışlı olsa keşke bende öyle öpüşmeyi seven bi insan değilim ama uzun süredir görüşülmeyen akrabalar olunca bi düşünemedik 😃

Ya yabancı birine bende söyleyemem ama anneme babama kardeşlerime söylerim yani. Onlar da anlayamayacaksa… ne saçma şey ya.
Mesela ben annemi falan uyarırım ter kokmuşsun banyo yap diye ya da sağını solunu düzeltmesi için. Ama eşimin ailesinde sanki yabancı gibi ayıp yani söylemiyorlar. Onlar bile böyle olunca bende söyleyemiyorum bşr kaç defa dayanamayıp gayet kibar söyledim ama sonuçları istediğim gibi olmadı
Ben söylüyorum kayınpederim bebeğin ellerini öpüp duruyordu köye gittiğimizde bir öptü iki öptü yıkadım ellerini bida ölmez zannediyordum bahçeye gidiyor iş yapio gelip çocuğu ellerinden öpüyor baba Miray ellerini çok ağzına alıyor da dedim öpmesi bida söylemek gerek bence

Ben hamilelikte hiç kusmadım ama bende de doğumdan sonra araba tutması başladı acaba neden yahu ?
Bende hiç kusmayanlardanim ve hamilelikten önce yanımdan araba geçse kokusunu alsam midem bulanırdı şuan en kötüsüne bile binsem bulanmıyor doğum sonrasının bana olan tek faydası 😃

Anneniz ne iyiymiş, benimkine ter kokmuşsun desem peki kızım kendinize ter kokmayan bir anne bulun o zaman deyip ağlar 🤣 Tam bir drama queen 😅
Bende derim anneme mesela doğumda geldi yaz günü hava sıcak annem de dikkat eder her gün girer dusuna ama insanlik halin azen terkar girmek gerekebilir ter kokmussun demem de anne duşa girsen sende sonra da ben girerim falan derim 😃 anlar ama cidden yaz günü bazen iki kez giriyorsun yine de ter kokulabiliyor

Diş degilde pamukçuga benzettim ağzının başka yerinde damak yanak vs iç kısımlarda var mı dilinde beyazlık falan yada mama içirmişsen kalıntı orda kalmista olabilir parmaginla dokunursan anlarsın dış sert gelir eline
Bu diş olabilir mi ya beyaz küçük bi nokta umarım diş değildir azı çünkü🫣

Kızlar hiç sütünüzün tadına baktınız mı ? Çalıştığım zaman bebek gelmişti dişleri çıkmış ama yaşını doldurmamıştı baya da küçüktü tam hatırlamıyorum bende doktora şaşırdım dedim nasıl çürümüş bu kadarcık bebeğin dişi oda dedi ki anne sütü çok tatlı o çürütüyor. Dün bende avm de önceden sağdığım sütü ısıtıp verdim vermeden önce tadına baktım nolur nolmaz bozuk felan olur diye o kadar tatlıydı ki şerbet gibi ben olsam içemezdim😂
Evet ben bakmıştım tadını merak edip hemde yaaa ilk zamanlar 😃 tatlı baya mamanin da tadına baktım mamayla arada cidden çok fark var anne sütü tatlı güzel bi tadı var mama neüdüğü belirsiz bozuk balık gibi 😃

Bende baktım tadına sağdığım dönemler. Evet çok tatlı gerçekten ama bence güzeldi😂😂😂

Aa şaşırdım buna benimki normal süt gibi hatta dolapta bekletince peynir gibi oluyor bozuldu sanmıştım ama içindeki bi enzimdenmiş 🥲

Diş degilde pamukçuga benzettim ağzının başka yerinde damak yanak vs iç kısımlarda var mı dilinde beyazlık falan yada mama içirmişsen kalıntı orda kalmista olabilir parmaginla dokunursan anlarsın dış sert gelir eline
Pamukçuk değil böyle sivilce olur ya ucu beyaz onun gibi bakalım geçer belki sert değil çünkü🫣

Evet ben bakmıştım tadını merak edip hemde yaaa ilk zamanlar 😃 tatlı baya mamanin da tadına baktım mamayla arada cidden çok fark var anne sütü tatlı güzel bi tadı var mama neüdüğü belirsiz bozuk balık gibi 😃
Evet mama süte göre tatsız hipp kullanıyorduk kötü değildi tadı ama tatsızdı😅
Bende baktım tadına sağdığım dönemler. Evet çok tatlı gerçekten ama bence güzeldi😂😂😂
Ben tatlı sevmiyorum o yüzden güzel gelmemiş olabilir 😅

Aa şaşırdım buna benimki normal süt gibi hatta dolapta bekletince peynir gibi oluyor bozuldu sanmıştım ama içindeki bi enzimdenmiş 🥲
Benimde olmuştu bi kez öyle peynir gibi tadı bozuk değildi bende yağlı olduğu için öyle olduğunu düşünmüştüm. Tadı ama yediklerimizle değişiyormuş öyle diyorlar hep.😅

Kızlar evim baya kirlendi düşünüyorum temizletsem mi diye sonra diyorum temizlikçi evi mi böyle görmesin çok saçma ikileme düştüm😅 Sanki temizlikçi bile beni ayıplayacak gibi hissediyorum 😁

Kızlar konularımızla alakasız ama ev duvarları için boya önerisi verebilecek olan var mı🫠🫠 açık renk ferah göstersin ama böyle sıcak alt tonlu kaliteli dursun . 🥰

Kızlar evim baya kirlendi düşünüyorum temizletsem mi diye sonra diyorum temizlikçi evi mi böyle görmesin çok saçma ikileme düştüm😅 Sanki temizlikçi bile beni ayıplayacak gibi hissediyorum 😁
Ahahaha temizlikçi ablalar ne evler görüyor rahat ol😂 çağır gitsin

Kızlar konularımızla alakasız ama ev duvarları için boya önerisi verebilecek olan var mı🫠🫠 açık renk ferah göstersin ama böyle sıcak alt tonlu kaliteli dursun . 🥰
Ben buz saçağı yaptırdım aldığı ışığın tonuna göre renk değiştiriyor gün ışığında lila Beyaz ışıkta Krem akşam üstü mavimsi hepsinin en açık tonuna dönüyor çok tatlı duruyor 🥰

Kızlar 21 Ekim'de dagi çamaşırlar bime gelecekmiş yararlanmak isterseniz diye söyleyeyim dedim 🤗🌸

Bir şey sormak istiyorum, aşırı demoralize olduğunuzda, yorgunluktan “Tamam, tükendim artık yapamıyorum” dediğinizde nasıl motive oluyorsunuz? Öyle günlerden biri de bugün. Yatağa girip çıkmayasım geliyor

Back
X