- 23 Temmuz 2024
- 2.277
- 1.798
- 53
- 23
Buralardayım canım aşk olsun bırakır mıyızBak çocuk da uyumadı zaten üzmen beniYuvaya dönün kızlar
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buralardayım canım aşk olsun bırakır mıyızBak çocuk da uyumadı zaten üzmen beniYuvaya dönün kızlar
![]()
ÖzlerizBuralardayım canım aşk olsun bırakır mıyız![]()
Canım biz komple ütüyü bıraktıkTanıştığımızdan beri bütün ütüleri kendisi yapan kocam doğumdan sonra o işi de bıraktığı için malesef ben devam![]()
Ben normalde hiç buna kafa yormuyorum. Farkında bile değilim kaç kere uyuyor kaç saat uyuyor. Bendeki mantık şu, ağlayınca emziriyorum emerken uykusu varsa uyuyor. Bütün olay bundan ibaret.Arkadaşlar günde kaç posta uyuyor sizin kuzular? Bizim biraz gündüz uykularımız azalmaya başladı. Olması gereken bu diye biliyorum ama özellikle akşamüstü fena mıkırdanıyor gece uykusuna kadar (2-3 saat sürüyor son uyanıklığı). Bir de toplamda kaç saat uyuyordur sizce bebekleriniz?
Canım biz komple ütüyü bıraktıkyoksa bizim kocalar da ütü falan yapmıyor
![]()
Genelde 4 ama uyanık kalma süresi baya arttı MirayindaArkadaşlar günde kaç posta uyuyor sizin kuzular? Bizim biraz gündüz uykularımız azalmaya başladı. Olması gereken bu diye biliyorum ama özellikle akşamüstü fena mıkırdanıyor gece uykusuna kadar (2-3 saat sürüyor son uyanıklığı). Bir de toplamda kaç saat uyuyordur sizce bebekleriniz?
Gündüzleri 3 ya da 4 uyku uyuyor. Uykuya dalma saatleri asagidaki gibi olmakla birlikte süreleri neye bağlı olduğunu anlamadığım bir şekilde degisiyor. Toplamda 2-3 saat oluyor gündüz uykulari. Gece uykusu ise 11-12 saat kadar. Kundagi biz birakmistik ama son zamanlarda besigine koyduğumuz ilk anlarda annem muslin bir örtü ile kollarini sabitlemeye basladi. O şekilde daha uzun süre uyuduğunu fark ettik. Bir de uyku süreleri aksama dogru kisalirken, uykuya dalma hızı ise akşama doğru uzuyor.Arkadaşlar günde kaç posta uyuyor sizin kuzular? Bizim biraz gündüz uykularımız azalmaya başladı. Olması gereken bu diye biliyorum ama özellikle akşamüstü fena mıkırdanıyor gece uykusuna kadar (2-3 saat sürüyor son uyanıklığı). Bir de toplamda kaç saat uyuyordur sizce bebekleriniz?
HiiiiiiiiiçççççAyy bana en uzak işlerHayırdır nereden esti?
Benim demirim düşük değil ama çok yüksek de değil. Doktor istersen kullanabilirsin demişti diye geçende başladım ama midemi rahatsız etti bıraktım.Benim de çok dökülüyor canım.demir kullanmıyordum bugün başladım. Sen demir hapı kullanıyor musun?
Benim bebişin boyu uzun pusete de halen sığıyor ama puseti oto koltuğu diye geçiyordu alırken belki o yüzden büyük olabilir normal pusetlerden.Kızlar pusete sığıyor musunuz? oto koltuğuna geçen oldu mu? Daha tam dik oturtmuyorum ama puset de küçük geliyor gibi. Sanki geçmenin zamanı geldi yavaştan, ben karar verip alana kadar oturur zaten![]()
Benimki 4-5 kez uyuyor. Genelde 40 dk uyuyor ayağımda sallarsam daha uzun da olabilir 1 saat felan. Gündüz uykusu toplam 4 saat felan ediyordur belki ama geceyi bilmiyorum saat 8 de gece uykusuna geçirmeye çalışıyorum ama sabaha kadar uyanık gibiyiz derin uykuya geçmiyor sabah 6:30-7 gibi tam uyanıyor.Arkadaşlar günde kaç posta uyuyor sizin kuzular? Bizim biraz gündüz uykularımız azalmaya başladı. Olması gereken bu diye biliyorum ama özellikle akşamüstü fena mıkırdanıyor gece uykusuna kadar (2-3 saat sürüyor son uyanıklığı). Bir de toplamda kaç saat uyuyordur sizce bebekleriniz?
Benzer bir sorun bizim bebek arabasında var. Pusetten normal bebek arabasına geçmenin şartları ne ki?Kızlar pusete sığıyor musunuz? oto koltuğuna geçen oldu mu? Daha tam dik oturtmuyorum ama puset de küçük geliyor gibi. Sanki geçmenin zamanı geldi yavaştan, ben karar verip alana kadar oturur zaten![]()
Bizim yaşadığımız bölgede nem düşük zaten 2 saatte kuruyor o yüzden hiç kurutma makinesi almadık. Ama bizde de tek kullanımlık kıyafet çok fazla olduKızlar birde kurutma makinesinde bebişin kıyafetlerş hep çok küçüldü. Bir kere giydirip bir daha giydiremediğim kıyafetler o kadar çok ki. Düşük ayarda da nemli çıkıyor tekrar sermekle uğraşmak istemiyorum. Siz ne yapıyorsunuz?
Yıkayıp asıyoruz bacım napçazKızlar birde kurutma makinesinde bebişin kıyafetlerş hep çok küçüldü. Bir kere giydirip bir daha giydiremediğim kıyafetler o kadar çok ki. Düşük ayarda da nemli çıkıyor tekrar sermekle uğraşmak istemiyorum. Siz ne yapıyorsunuz?
3 saat uyumadan durabiliyor mu? Uyanıklık süresi 2 saat civarı olsa daha iyi olabilir sanki, yine de bebeğin kendisi karar veriyor bi noktada, o veriyor sinyalleriKızlar sizin bebekleriniz kaçar saat uyuyor ? Benim ilk bebeğim ben yazayım iyi ya da kötü deyin.
Sabah 07:00 kalkış
09:30-10:00 ilk uyku
13:00-13:30 ikinci uyku
16:30-17:00 üçüncü uyku
20:00 -21:00 son uykusu
23:00 -04:00 arası uyuyor.
Sonra saat başı kalkıyor. 05:00 da 06:00 da 07:00 da artık tamamen kalkıyor. Gündüz uykuları yok denecek kadar az. Gece de 4 gibi emziriyorum. Aralarda alarm kurup süt sağmaya kalkıyorum. Çünkü işe gidiyorum. Ve göğsüm acıyor. Tabii dakika dakika böyle değil örnek yazdım. 10-15 dakika oynar. Gündüz az mı uyuyor ? Gündüz daha çok uyuyan arkadaşlarım neler yapıyor ?
Vallahi gündüz duruyor. Ama dışarıda arabasında gezdiriyorsak evde uyuduğu yarım saat , 2 saat oluyor. Cidden bebek düzenini kendisi belirliyor.3 saat uyumadan durabiliyor mu? Uyanıklık süresi 2 saat civarı olsa daha iyi olabilir sanki, yine de bebeğin kendisi karar veriyor bi noktada, o veriyor sinyalleri