• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Anladım şimdi :) bizim doktorumuz kilodan böyle yaşına doğru çıkacaktır dedi. Ama sizin söylediklerinizi anladım uygulayacağım. ☺️
Bilemiyorum demek ki masaj yapılmasa da çok sıkıntılı bir durum değil, ama bizim doktorumuz da bu masajı mutlaka yapın demişti. Çocuktan çocuğa değişen bir durum da değil çünkü çevremde çok tanıdığımın bebeği aynı doktora yaptırdı hepsine aynı masajı vermiş doktor. Masajın bebeğe bir zararı yok zaten bence yapsanız iyi olur.

Bilemiyorum demek ki masaj yapılmasa da çok sıkıntılı bir durum değil, ama bizim doktorumuz da bu masajı mutlaka yapın demişti. Çocuktan çocuğa değişen bir durum da değil çünkü çevremde çok tanıdığımın bebeği aynı doktora yaptırdı hepsine aynı masajı vermiş doktor. Masajın bebeğe bir zararı yok zaten bence yapsanız iyi olur.
Tabii tabii zaten ben çıkarıp temizliyorum. Yaparım çok teşekkür ederim ☺️

Gecemiz en son kaka şovla taçlandı 💩 Sırtına kadar, yarınlar yokmuşçasına 🙈 Sabah ola hayrola 🐣

Back
X