- 1 Mart 2021
- 632
- 706
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen karşıma çıktı örnek, yazdim ya
Üstelik çocuk tv karşısında ve yürüteçte.
Bebek nasıl bakilmamali videosu bana göre ama kadın demiş ki ben 5 çocuk büyüttüm.
Bu arada yorumda okudum sütün içine kahvaltılık gevrekte koyulabiliyormuş bebek daha iyi uyusun diye
Evet ince çizgi şeklinde. 2 cm gibiydi. Çok şükür bugün olmadı tekrarYapar diye biliyorum, boyutu az mı?
Amaç kilo aldırmaksa un kavurup yedirseniz de kilo alır, eskiler öyle yaparmış. Besin değeri çok başka bir şey. Kiloyu un kavurmasıyla da alır. İçerik okumak lazımMerhaba benim oğlum 4.ayda az kilo almıştı buraya yazmıştım. 4. aydan sonra kaşık mama vermeye başladım bende kabritanın (keçi sütlü) karabaşaklı olanından. 5. ay yeni bitti 800 gr kadar kilo aldı maşallah. Şimdi kabritanın yulaflı olanından aldım. Yani besin değeri olmasa kilo aldırmaz bence
Neden çöp olsun. Uzun süre oda ısısında kalmıyorsa verilir bence. Kavanozdan kaseye koyup hemen dolaba kaldırılırsa ne olacak ki. Ya da kalanı kendim yerim bitince taze taze bebişe yediririm diye düşünüyorum.Yoğurt nasıl oluyor acaba? Bir bardak sütten bile baya yoğurt çıkıyor sadece bir iki kaşık yiyorlar başta gerisi çöp mü
Merhaba aldınız mı acaba ohlala 3? Önerir misiniz? Hafif 2. Araba arıyorum bende kraft kenya var ama evimde asansör yok maalesefBiz ilkine saglam bi butce ayirmistik o sebeple ve ikinci araba olarak kullanacagim icin nispeteb uygun bir seyler bakiyorum @Lightning arkadasimizin dedigi gibi ikinci el cok temiz arabalar var. Chicco Ohlala 3 buldum fakat ne baston ne kabin boy. Hafif olmasi cok cok iyi 4 kg sadece, acilip kapanmasi da kolay. Sanirim bu secenekten ilerleyecegim. Siz buldunuz mu bir seyler?
Merhaba Ohlala 3 ile ilgili olumsuz yorumlar okudum, Joie Pact Pro aldım o da hafif ve tek elle katlanıyor. Tentesi yeterli, en önemlisi sırt yaslama kısmı uzun, ilerde de kullanır diye bunu tercih ettim. Bakmanızı tavsiye ederim ebebekte indirimde şu anMerhaba aldınız mı acaba ohlala 3? Önerir misiniz? Hafif 2. Araba arıyorum bende kraft kenya var ama evimde asansör yok maalesef![]()
Yogurt üç güne bir yeniden yapılmalıymış ama kalanını ev halkı yerNeden çöp olsun. Uzun süre oda ısısında kalmıyorsa verilir bence. Kavanozdan kaseye koyup hemen dolaba kaldırılırsa ne olacak ki. Ya da kalanı kendim yerim bitince taze taze bebişe yediririm diye düşünüyorum.
Mesela kabağın 4 te biri havucun 4 te biri kullanıldı diyelim. Geri kalanı dolaba koyup bir sonraki gün kullansak bir şey olmaz o halde. Ben bol bol yaptım sanki çocuk bu kadar yiyebilecekBen sormuştum sıkıntı olmaz bozulma açısından sebze olduğu için ama günlük az az haşla vitamini gitmesin demişti bende artık 3 değişik ürün ekleyeceksem çeyrek çeyrek koyuyorum
bugün masela 3 parça tatlı patates çeyrek kabak koydum yapa yapa elim artık aza alıştı :)
Mesela kabağın 4 te biri havucun 4 te biri kullanıldı diyelim. Geri kalanı dolaba koyup bir sonraki gün kullansak bir şey olmaz o halde. Ben bol bol yaptım sanki çocuk bu kadar yiyebilecek![]()
Bebek yoğurtları tatlı olmalıymış. Ben organik sütle yaptım, 6 saat sarılı, peteğin üzerinde mayaladım taş gibi, tatlı bi yoğurt olduYoğurdu kac saat mayaliyorsunuz bebişler icin ?
Ben normalde 12 saat mayalarim ekşimsi severim.
Ama daha az mi tutulmali ki ekşi olmasin ? Gerçi ne verirsem onu bilecek ekşi tatlı ne bilsin, bilemedim
minik kavonezler var onlara yapıyoruz her güne bir tane kalan olursa ben yiyorumYoğurt nasıl oluyor acaba? Bir bardak sütten bile baya yoğurt çıkıyor sadece bir iki kaşık yiyorlar başta gerisi çöp mu
Buharda çok çabuk hızlı piştikleri için ben havuçun Yarısını kabağın yarısını buharda pişiriyorum kalanı ertesi gün yanına başka birsey ekleyip pişiriyorum Eskiden ilk başlarda ayarı tutturamazsan. Fazla kalanı koyuyordum artık fazla. Pişirmiyorum. Zaten yedikleri minnak kadarMesela kabağın 4 te biri havucun 4 te biri kullanıldı diyelim. Geri kalanı dolaba koyup bir sonraki gün kullansak bir şey olmaz o halde. Ben bol bol yaptım sanki çocuk bu kadar yiyebilecek![]()
Çok teşekkür ederim değerlendircem onu da, yoyko wow gördüm o daha ucuz ama denemedim hiç bilmiyorum nasıldırMerhaba Ohlala 3 ile ilgili olumsuz yorumlar okudum, Joie Pact Pro aldım o da hafif ve tek elle katlanıyor. Tentesi yeterli, en önemlisi sırt yaslama kısmı uzun, ilerde de kullanır diye bunu tercih ettim. Bakmanızı tavsiye ederim ebebekte indirimde şu an
Taze yapmak lazım. Kalanı size olsun.Mesela kabağın 4 te biri havucun 4 te biri kullanıldı diyelim. Geri kalanı dolaba koyup bir sonraki gün kullansak bir şey olmaz o halde. Ben bol bol yaptım sanki çocuk bu kadar yiyebilecek![]()