Hayır var ya çizgi daha 8.gun ne kadar net olcak kıpkırmızı çıkması için betanin 1000 olması lazım Suan en çok 60-70 de betaniz ama çizgi var demoralize olmayın markası ne testin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır var ya çizgi daha 8.gun ne kadar net olcak kıpkırmızı çıkması için betanin 1000 olması lazım Suan en çok 60-70 de betaniz ama çizgi var demoralize olmayın markası ne testin
Predocter veya prodoctor alıp tekrar yapın içiniz rahat etsinHayır var ya çizgi daha 8.gun ne kadar net olcak kıpkırmızı çıkması için betanin 1000 olması lazım Suan en çok 60-70 de betaniz ama çizgi var demoralize olmayın markası ne testin
Neden olmasın ki içiniz ferah tutun, inşallah bebeğiniz tutunmuştur güzel düşünelim güzel olsunMerhaba hanımlar bende 14 haziranda ‘çift transferi oldum 3. Gün embriyolarıydı. Bugün 7. Günüm test falan yapmadım ne bilim ya hiç belirtim yok sanki yine olması ya
Hayırlısı olsunSelam kizlar benimde transferimi planladik dogal siklus surecindeyim tahmini transferim 30 haziran 1 temmuz gibi bende cok heyecanliyim![]()
Canım yakınlaştırınca sanki hafif bi çizgi var gibi 2 gün sonra tekrar yapsana
Predictor markası ama inanın yok flaşla falan da baktım hiçbir şey yok. Fotoğrafta var gibi görünmüş olabilir. Çok kötü oldum sabah sabah ağlıyorum öyle istemsizce tüm hayallerim yıkıldı yine.Hayır var ya çizgi daha 8.gun ne kadar net olcak kıpkırmızı çıkması için betanin 1000 olması lazım Suan en çok 60-70 de betaniz ama çizgi var demoralize olmayın markası ne testin
Bugün test yaptım negatif çıktı idrar testiNeden olmasın ki içiniz ferah tutun, inşallah bebeğiniz tutunmuştur güzel düşünelim güzel olsun![]()
Fotoğrafta öyle görünmüş normalde yok o çizgiCanım yakınlaştırınca sanki hafif bi çizgi var gibi 2 gün sonra tekrar yapsana
Dondurulmıs dogal aynen sana kac embrıo transfer edecek?Ayy hayirli olsun size deseninde mi dogal siklus dondurulmus embriyo mu yoksa taze transfer mi
Predictor markası ama inanın yok flaşla falan da baktım hiçbir şey yok. Fotoğrafta var gibi görünmüş olabilir. Çok kötü oldum sabah sabah ağlıyorum öyle istemsizce tüm hayallerim yıkıldı yine.
Aynen öyle hayırlısı sen kaçıncı günde yaptınŞuan test yaptım benimde negatif çıktı. Hayırlısı
13 haziranda transfer olmustu. Bugünde test yaptim. Transfer günü harici 8.gunduAynen öyle hayırlısı sen kaçıncı günde yaptın
Ayy cook sevindim Allahim kolaylikla nasip etsin indallahHayırlısı olsun, benimde doğal siklus dondurulmuş embriyo transferi oldu dün, şu an 2 tane destek kullanıyorum sadece heyecanla test gününü bekliyorum inşallah yerini sever
![]()
1 tane saniyorum. Benim ilki de tup bebekti kizim 3 yasinda xok sukur oyuzden sanirim 1 tane edilecek 5BB kalitesi . Kizim 5AA grandeydiDondurulmıs dogal aynen sana kac embrıo transfer edecek?