- 15 Şubat 2025
- 34
- 25
- 3
- 23
Amin inşallah sabah sabah bana çok moral oldunuz Allâh sizden razı olsun ❤Çok şükür. Sevindim. Sağlıkla büyüsün inşallah
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenimde kese görmeye gideceğim gün kanamam oldu gece olmuş baya pijamaya falan gecmisti sabah hemen gittim kese göründü hersey normal dedi doktorum sonra bi daha kan gormedim kahverengi akıntı vardı bugün oda yok ama bütün psikolojim altüst oldu dikenustindeyim
İnşallah güzel sonuç elde edersin kötü düşünme korkma..Kızlar benim de test günüm 8 Temmuz ama test vermeye korkuyorum neden bilmiyorum ilk denememiz
İnsallah orası öyle tabii zaman yaklaştıkça bir tuhaf oluyorumİnşallah güzel sonuç elde edersin kötü düşünme korkma..
Ne çıkarsa karşımıza onu yaşayacağız..
Bizimle olsun inşallah bebeklerimiz
Tsk ederim Allah hepimize nasip etsin insallah ben 14 haziranda transsfer oldum 24 haziranda kan testinde pozitif gördüm 3 temmuzda keseyi gördük bu perşembe kalp atışı için randevum var Allah nasip ederse kalp atışını duyarız insallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahtransferden kaç gün sonra keseyi gördünüz acaba, bende sabırsızlanıyorum ama boş dönmek istemiyorum kafaya takarım biliyorum
Siz pozitif sonuç aldinizmiAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahtransferden kaç gün sonra keseyi gördünüz acaba, bende sabırsızlanıyorum ama boş dönmek istemiyorum kafaya takarım biliyorum
Önceki mesajlarınıza baktım pozitifmis Allah tamamına erdirsin inşallah keseyi kan testinden 10 gün sonra görmüşüzSiz pozitif sonuç aldinizmi
Evet şükürler olsun bende pozitifi gördümSiz pozitif sonuç aldinizmi
Bence çizgi var bugünkü daha belirgin insallah pozitiftirkızlar merhaba 27 Haziran'da çift embriyo transfer oldum Dün ve bugün 2 test yaptım Düne göre çizgi bugün daha belirgin Sizce pozitif mil
Ben böyle öğrenmiştim erken gebelik testinde bile yok gibiydi sizinki kaset testkızlar merhaba 27 Haziran'da çift embriyo transfer oldum Dün ve bugün 2 test yaptım Düne göre çizgi bugün daha belirgin Sizce pozitif mil
İnşallah ya test markası artimed olunca çok umutlanmak istemedim yaniltiyormus sanırımBen böyle öğrenmiştim erken gebelik testinde bile yok gibiydi sizinki kaset test
Yarin başka bi testle denersinizİnşallah ya test markası artimed olunca çok umutlanmak istemedim yaniltiyormus sanırım
buda bugünkü test daha belirgin doktorum kan ver dediYarin başka bi testle denersiniz
Bugün 5 +6 belim ve karnım çok agridi aynı anda kanama başladı hastanede uatiyorum şu an bebek yerinde kalp atisi varmis ama çok ağrım var kanama devam ediyo bildiğin adet yani parçalı acaba böyle olup düşük yapmayan varmiKızlar benim bugün 9. Günüm ilk 2-3 gün hariç hiçbir ağrım yoktu ama bugün karnım çok ağrıyor biraz da göğüs hassasiyetim var benim gibi olanlar var mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?