2025 Haziran Ayı tüp bebek Transferi olacak var mı

Bugün 5 +6 belim ve karnım çok agridi aynı anda kanama başladı hastanede uatiyorum şu an bebek yerinde kalp atisi varmis ama çok ağrım var kanama devam ediyo bildiğin adet yani parçalı acaba böyle olup düşük yapmayan varmi
bir an önce toparlarsınız inşallah ben test verdim negatif çıktı benim

Bugün 5 +6 belim ve karnım çok agridi aynı anda kanama başladı hastanede uatiyorum şu an bebek yerinde kalp atisi varmis ama çok ağrım var kanama devam ediyo bildiğin adet yani parçalı acaba böyle olup düşük yapmayan varmi
Çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin 🤲

Kızlar transferin 7. Günü bugün. Dayanamadım test yaptım sizce var gibi mi

Eklentiler

• IMG_1488.webp
    IMG_1488.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_1487.webp
    IMG_1487.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 29
Umut olması adına yazdım. Kızlar merhaba ben 23 hazıran da transfer oldum :) 8. Gün 10. Gün idrar testi yaptım negatif geldi dünyam yıkılmıştı gerçekten , sonra doktorum idrar testi benim gözümde gecersız ben kan testı vermenı öneriyorum dedi 10. Gün kalktım gittim 134 çıktı 🙃 2 gün sonra tekrarla dedi 292 oldu :) ve bugün de garantilemek için tekrar kan vermemi istedi sizce yükselmiş midir gögüslerimde ağrı bel ağrısı bazen kaşık ağrısı ve afedersiniz sürekli gaz var

Kızlar umut olması adına tekrar yazıyorum bugün ki bet 943 çıkmış şükürler olsun ki
Ben bu süreçte doktor takviyesi ile her gün bir dilim ananas yemiştim 12. Güne kadar :) ve her gün avakado ceviz badem kaju fındık tükettim ve beni kabız yapmamak için kayısı suyu şekersiz yapmıştım her gün bir bardak onu içtim Beyza ekmeği bıraktım ve tam tahıllı ekmekten 1 dilim sabah 1 dilim akşam tükettim gece 12 de 1 bardak yağsız veya yarım yağlı süt tükettim. Zaten doktorum bol protein tutunmasını sağlar demişti bol bol yoğurt süt peynir tüketin hepinizin ki olsun inşallah

Kızlar transferin 7. Günü bugün. Dayanamadım test yaptım sizce var gibi mi
Bence var canm bi kan testi ver istersen az da olsa çıkar bende 7. Gun başladım vermeye pozitif elhamdülillah
7. Gun 62
9.Gun 111
10. Gun 153 çıktı. Perşembe tekrar vericem

Back
X