Kan verdinizmi benim kanamam var hastanede yatiyorumbuda bugünkü test daha belirgin doktorum kan ver dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan verdinizmi benim kanamam var hastanede yatiyorumbuda bugünkü test daha belirgin doktorum kan ver dedi
bir an önce toparlarsınız inşallah ben test verdim negatif çıktı benimBugün 5 +6 belim ve karnım çok agridi aynı anda kanama başladı hastanede uatiyorum şu an bebek yerinde kalp atisi varmis ama çok ağrım var kanama devam ediyo bildiğin adet yani parçalı acaba böyle olup düşük yapmayan varmi
Çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsinBugün 5 +6 belim ve karnım çok agridi aynı anda kanama başladı hastanede uatiyorum şu an bebek yerinde kalp atisi varmis ama çok ağrım var kanama devam ediyo bildiğin adet yani parçalı acaba böyle olup düşük yapmayan varmi
Hayırlısı olsun hepimiz için bende hastanede yaticam bilacgun bebek be kese yerindeymis kalp atisi yavaslamis toparlayabilirmiste dusebilirmistebir an önce toparlarsınız inşallah ben test verdim negatif çıktı benim
Dualarımız seninle bebeğin ve sen hemen toparlan inşallah Meryem süresi oku bol bolHayırlısı olsun hepimiz için bende hastanede yaticam bilacgun bebek be kese yerindeymis kalp atisi yavaslamis toparlayabilirmiste dusebilirmiste
Öyle yapıyorum ama daha çok düşecekmiş gibi geliyo hayirlisi olsun yapacak bisey yok malesefDualarımız seninle bebeğin ve sen hemen toparlan inşallah Meryem süresi oku bol bol
Yok ya düşmez kendi ablam tüp bebek yaptı 6 ay boyunca regl oldu hiçbirsey de olmadı doğum yaptıÖyle yapıyorum ama daha çok düşecekmiş gibi geliyo hayirlisi olsun yapacak bisey yok malesef
Bence var canm bi kan testi ver istersen az da olsa çıkar bende 7. Gun başladım vermeye pozitif elhamdülillahKızlar transferin 7. Günü bugün. Dayanamadım test yaptım sizce var gibi mi
Insallah dusmez kalp atisi yavas olunca umutsuzluğa kapildimYok ya düşmez kendi ablam tüp bebek yaptı 6 ay boyunca regl oldu hiçbirsey de olmadı doğum yaptı
Yok canım hiç moralini bozma Allah yardım eder sen hep pozitif düşünInsallah dusmez kalp atisi yavas olunca umutsuzluğa kapildim
Insallah dua et sabah ultrasonda belki olur heralde yazarım buraya bu gece bana dua edinYok canım hiç moralini bozma Allah yardım eder sen hep pozitif düşün![]()
Dualarım seninle inşallah hersey gönlünce olsun seneye mart ds doğum yapalım beraber çok çok aminInsallah dua et sabah ultrasonda belki olur heralde yazarım buraya bu gece bana dua edin![]()
İnsallah bir an önce sağlıkla devam eder süreciniz..Hayırlısı olsun hepimiz için bende hastanede yaticam bilacgun bebek be kese yerindeymis kalp atisi yavaslamis toparlayabilirmiste dusebilirmiste
Merhaba canım Nasıl oldun? Kanaman durdu inşallah çıktın mı hastaneden?Hayırlısı olsun hepimiz için bende hastanede yaticam bilacgun bebek be kese yerindeymis kalp atisi yavaslamis toparlayabilirmiste dusebilirmiste
Evet pozitif 2 günde bir kan vericez artık. Çok geçmiş olsun sizede rabbim korusun inşallahKan verdinizmi benim kanamam var hastanede yatiyorum