2025 Haziran Ayı tüp bebek Transferi olacak var mı

Kızlar benim de böyle ilk denemem de kanamam oldu daha sonra da aşırı karin ağrım kramplarim olmuştu adet sancisindan daha yogun. Kaçıncı günü hatırlamıyorum. Doktorum çok ilgisiz davrandı. Ben arayıp sordukça benim şimdi yapacağım bisey yok dedi. Çok kotuysen başka hastaneye git dedi. Gittim 1 gece kaldim keseyi gorduk. Daha sonra yinede kendisine gittim kanamam devam ettiği için. Ama artık çok gecti. Kese artık yoktu. Beni sürekli oyaladi. Sonra bi de gidince damar yolundan su takviyesi yapmadılar mi diyor. Yani kızlar kendi doktorunuz kendiniz olun. Nasıl içiniz rahat edecekse öyle yapın. Ben keşke kanama olduğunda direkt kendisine gidip muayene olsaydım.geleyim mi demek yerine. Eğer ilgilenseydi doktorum 4 aylik hamile olacaktım

Son düzenleme:
Benimde kese görmeye gideceğim gün kanamam oldu gece olmuş baya pijamaya falan gecmisti sabah hemen gittim kese göründü hersey normal dedi doktorum sonra bi daha kan gormedim kahverengi akıntı vardı bugün oda yok ama bütün psikolojim altüst oldu dikenustindeyim
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🙏 transferden kaç gün sonra keseyi gördünüz acaba, bende sabırsızlanıyorum ama boş dönmek istemiyorum kafaya takarım biliyorum 🥺

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🙏 transferden kaç gün sonra keseyi gördünüz acaba, bende sabırsızlanıyorum ama boş dönmek istemiyorum kafaya takarım biliyorum 🥺
Tsk ederim Allah hepimize nasip etsin insallah ben 14 haziranda transsfer oldum 24 haziranda kan testinde pozitif gördüm 3 temmuzda keseyi gördük bu perşembe kalp atışı için randevum var Allah nasip ederse kalp atışını duyarız insallah

kızlar merhaba 27 Haziran'da çift embriyo transfer oldum Dün ve bugün 2 test yaptım Düne göre çizgi bugün daha belirgin Sizce pozitif mil

Eklentiler

• IMG-20250706-WA0007.webp
    IMG-20250706-WA0007.webp
    145,6 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG-20250706-WA0002.webp
    IMG-20250706-WA0002.webp
    100,9 KB · Görüntüleme: 36
kızlar merhaba 27 Haziran'da çift embriyo transfer oldum Dün ve bugün 2 test yaptım Düne göre çizgi bugün daha belirgin Sizce pozitif mil
Ben böyle öğrenmiştim erken gebelik testinde bile yok gibiydi sizinki kaset test

Eklentiler

• 1000030486.webp
    1000030486.webp
    83,3 KB · Görüntüleme: 32
  • 1000030676.webp
    1000030676.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar benim bugün 9. Günüm ilk 2-3 gün hariç hiçbir ağrım yoktu ama bugün karnım çok ağrıyor biraz da göğüs hassasiyetim var benim gibi olanlar var mııı

Kızlar benim bugün 9. Günüm ilk 2-3 gün hariç hiçbir ağrım yoktu ama bugün karnım çok ağrıyor biraz da göğüs hassasiyetim var benim gibi olanlar var mııı
Bugün 5 +6 belim ve karnım çok agridi aynı anda kanama başladı hastanede uatiyorum şu an bebek yerinde kalp atisi varmis ama çok ağrım var kanama devam ediyo bildiğin adet yani parçalı acaba böyle olup düşük yapmayan varmi

Back
X