2025 Haziran Ayı tüp bebek Transferi olacak var mı

Biz ona alışmıştık eşim ultason resmini bizim resimlerin yanına koymuş gidip gelip konusiyo çok uzulucek
Hayır ya olumsuz düşünme , Allah bu hayatta olmayan herseyı oldurur inşallah , 🫶🏻 ben inanıyorum ama benim doktorum demişti 6-7 haftalar da bebek kalp sesi az olurmus sonra artarmış

Hayır ya olumsuz düşünme , Allah bu hayatta olmayan herseyı oldurur inşallah , 🫶🏻 ben inanıyorum ama benim doktorum demişti 6-7 haftalar da bebek kalp sesi az olurmus sonra artarmış
Bende diyorum belki çok küçüktür daha zaten ses duymadık görüntüde var kalp atisi

Banada demişlerdi 24 yıl önce oğlum oldu sonra tedavisiz
Aynen her doktor bir olmuyor Konya’da gitmediğim dr kalmadı hepsi olmaz dedi sonra rabbşm esra ve Ahmet hocamı karşıma çıkardı şükür suan 6 haftalık hamileyim 🙃 , yanı umutsuz olma ablamın 2. Bebeği hep regl oldu ama öyle böyle değil di yanı kanaması filan , kaç doktora gitti yaşamaz dediler valla şuan 2.5 yaşında balina gibi 😃

Aynen her doktor bir olmuyor Konya’da gitmediğim dr kalmadı hepsi olmaz dedi sonra rabbşm esra ve Ahmet hocamı karşıma çıkardı şükür suan 6 haftalık hamileyim 🙃 , yanı umutsuz olma ablamın 2. Bebeği hep regl oldu ama öyle böyle değil di yanı kanaması filan , kaç doktora gitti yaşamaz dediler valla şuan 2.5 yaşında balina gibi 😃
Masallah rabbim bağışlasın hayirli evlat olsunlar insallah

Ben evlat acısı yaşadım rabbim başka aci vermesin inşallah hersey onun elinde acısını göreceğim evlatta vermesin inşallah oğlumla birlikte bütün yaşama günümde gitti cunku
Ya gerçekten mı 😔çok zordur eminim ki Allah sabır versin 😔 amin Allah Bidaha bu acıyı yasatmadın

Back
X