Dr çok umutsuz konuştu benimde umudum kirildi inanTatlı falan ye bol enerji verir derler bebeğe filan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr çok umutsuz konuştu benimde umudum kirildi inanTatlı falan ye bol enerji verir derler bebeğe filan![]()
Hayır ya olumsuz düşünme , Allah bu hayatta olmayan herseyı oldurur inşallah ,Biz ona alışmıştık eşim ultason resmini bizim resimlerin yanına koymuş gidip gelip konusiyo çok uzulucek
Aman doktorlara bakma bana asla anne olamazsın eşime baba olamazsın dediler ve olmazları olduran rabbim verdi bak hamileyim işte :)Dr çok umutsuz konuştu benimde umudum kirildi inan
Bende diyorum belki çok küçüktür daha zaten ses duymadık görüntüde var kalp atisiHayır ya olumsuz düşünme , Allah bu hayatta olmayan herseyı oldurur inşallah ,ben inanıyorum ama benim doktorum demişti 6-7 haftalar da bebek kalp sesi az olurmus sonra artarmış
E yani istersen başka doktora da git , sakın tek doktor demesi ile sonlandırma dakika da kaç atıyor mesela ?Bende diyorum belki çok küçüktür daha zaten ses duymadık görüntüde var kalp atisi
Banada demişlerdi 24 yıl önce oğlum oldu sonra tedavisizAman doktorlara bakma bana asla anne olamazsın eşime baba olamazsın dediler ve olmazları olduran rabbim verdi bak hamileyim işte :)
Onu söylemedi gösterdi ekrandan baya aralıklı atiyoE yani istersen başka doktora da git , sakın tek doktor demesi ile sonlandırma dakika da kaç atıyor mesela ?
Aynen her doktor bir olmuyor Konya’da gitmediğim dr kalmadı hepsi olmaz dedi sonra rabbşm esra ve Ahmet hocamı karşıma çıkardı şükür suan 6 haftalık hamileyimBanada demişlerdi 24 yıl önce oğlum oldu sonra tedavisiz
Bu hafta kontrole gittim ben bana şey dedi mesela ilk haftalar çok yavaş atar kalp ritmi şuan için önemli değil haftaya Bidaha gel dediler.Onu söylemedi gösterdi ekrandan baya aralıklı atiyo
Masallah rabbim bağışlasın hayirli evlat olsunlar insallahAynen her doktor bir olmuyor Konya’da gitmediğim dr kalmadı hepsi olmaz dedi sonra rabbşm esra ve Ahmet hocamı karşıma çıkardı şükür suan 6 haftalık hamileyim, yanı umutsuz olma ablamın 2. Bebeği hep regl oldu ama öyle böyle değil di yanı kanaması filan , kaç doktora gitti yaşamaz dediler valla şuan 2.5 yaşında balina gibi
![]()
Bana hiç öyle bisey demedi çok yavas pazarteside böyle olursa sağlıksız bebek dedjBu hafta kontrole gittim ben bana şey dedi mesela ilk haftalar çok yavaş atar kalp ritmi şuan için önemli değil haftaya Bidaha gel dediler.
Peki genetik falan yaptırmısmıydın ?Bana hiç öyle bisey demedi çok yavas pazarteside böyle olursa sağlıksız bebek dedj
Ben evlat acısı yaşadım rabbim başka aci vermesin inşallah hersey onun elinde acısını göreceğim evlatta vermesin inşallah oğlumla birlikte bütün yaşama günümde gitti cunkuMasallah rabbim bağışlasın hayirli evlat olsunlar insallah
Yok ilk deneme buPeki genetik falan yaptırmısmıydın ?
Ya gerçekten mıBen evlat acısı yaşadım rabbim başka aci vermesin inşallah hersey onun elinde acısını göreceğim evlatta vermesin inşallah oğlumla birlikte bütün yaşama günümde gitti cunku
Hımm benimde ilk denemem ben genetik de yaptırmıştım. Daha doğrusu eşimde kromozom fazlalığı olduğu için doktor genetiksiz çocuk sağlıksız çocuktur demişti ve yaptırmıştıYok ilk deneme bu
Çok zor rabbim kimseye yasatmasin benimki daha zor 2 bucuk yıl önce intihar etti oglum 21 yasindaydiYa gerçekten mıçok zordur eminim ki Allah sabır versin
amin Allah Bidaha bu acıyı yasatmadın
YaaÇok zor rabbim kimseye yasatmasin benimki daha zor 2 bucuk yıl önce intihar etti oglum 21 yasindaydi
Hımm benimde ilk denemem ben genetik de yaptırmıştım. Daha doğrusu eşimde kromozom fazlalığı olduğu için doktor genetiksiz çocuk sağlıksız çocuktur demişti
YaaAllah cennetinde kavuştursun inşallah sizi tarşfi en zor acı olsa