Canım nasıl oldunInsallah dua et sabah ultrasonda belki olur heralde yazarım buraya bu gece bana dua edin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nasıl oldunInsallah dua et sabah ultrasonda belki olur heralde yazarım buraya bu gece bana dua edin![]()
Hala hastanedeyim kanamam yok ama bebegin kalp atisi çok yavaş öyle bekliyoruz sabah akşam bakıyorlar hep ayni galiba durmasını bekliyolarMerhaba canım Nasıl oldun? Kanaman durdu inşallah çıktın mı hastaneden?
Çok geçmiş olsun bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşallahHala hastanedeyim kanamam yok ama bebegin kalp atisi çok yavaş öyle bekliyoruz sabah akşam bakıyorlar hep ayni galiba durmasını bekliyolar
Hala hastanedeyim bekliyorum kanama falan yok ama bebegin kalp atisi yavasCanım nasıl oldun![]()
Insallah bugün 6+2 belki daha küçük olduğu için kalp atisi yavastir diye umutla bekliyorum 8. Haftaya kadar duymayan varmis inşallah düzelir dua edinÇok geçmiş olsun bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah![]()
Ben oğlum da 8 de duymuştum mesela. Yani Dr o zamana randevu vermişdi erken olduğu için duyulmayabilir en garantisi 8.hafta demişti. İçini ferah tut herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle dualarımız seninleInsallah bugün 6+2 belki daha küçük olduğu için kalp atisi yavastir diye umutla bekliyorum 8. Haftaya kadar duymayan varmis inşallah düzelir dua edin![]()
Çok tsk ederim inşallah öyle olur birazdan bakacaklar inşallah iyi ni gelişme olur yazarim burayaBen oğlum da 8 de duymuştum mesela. Yani Dr o zamana randevu vermişdi erken olduğu için duyulmayabilir en garantisi 8.hafta demişti. İçini ferah tut herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle dualarımız seninle![]()
Güzel haberlerini bekliyoruzÇok tsk ederim inşallah öyle olur birazdan bakacaklar inşallah iyi ni gelişme olur yazarim buraya
Evet benim doktorum 8 haftaya kadar bebeklerin kalp atışları yavaş olur demişti bu olağan bi durum şükür kiHala hastanedeyim bekliyorum kanama falan yok ama bebegin kalp atisi yavas
Aceba transfer hangi günü olmuştun ?Çok tsk ederim inşallah öyle olur birazdan bakacaklar inşallah iyi ni gelişme olur yazarim buraya
14 haziran da transfer oldumAceba transfer hangi günü olmuştun ?
İyisin demi canım şuan ,? 5 gün embriyosu muydu14 haziran da transfer oldum
Ama bana pazarteside böyle yavaş olursa sonlandiracaz dedi doktorum bugünde dünle aynı kalp atisi yavas yine pazartesini beklicezEvet benim doktorum 8 haftaya kadar bebeklerin kalp atışları yavaş olur demişti bu olağan bi durum şükür ki
Evet 2 tane 5. Gün embriyosu biri tuttu ben iyiyim ama bebeğim iyi değil kalp atisi Hala yavaş pazartesi bakicaz dedi yine yavassa sonlandırıcaz çünkü bebek sağlıksız demekmisİyisin demi canım şuan ,? 5 gün embriyosu muydu
Ay Allah korusun inan hep dualarımdasın bir mucize olsun ve pazartesi o mükemmel haberi al inşallahEvet 2 tane 5. Gün embriyosu biri tuttu ben iyiyim ama bebeğim iyi değil kalp atisi Hala yavaş pazartesi bakicaz dedi yine yavassa sonlandırıcaz çünkü bebek sağlıksız demekmis
Aslında herseyi normalAma bana pazarteside böyle yavaş olursa sonlandiracaz dedi doktorum bugünde dünle aynı kalp atisi yavas yine pazartesini beklicez
Insallah bende hep dua ediyorum Allah razı olsunAy Allah korusun inan hep dualarımdasın bir mucize olsun ve pazartesi o mükemmel haberi al inşallah![]()
![]()
Tatlı falan ye bol enerji verir derler bebeğe filanInsallah bende hep dua ediyorum Allah razı olsun
Biz ona alışmıştık eşim ultason resmini bizim resimlerin yanına koymuş gidip gelip konusiyo çok uzulucekÇok şekerminik kuş
![]()