Merhaba ben 11 Haziran dondurulmuş 5AA çift transfer oldum bugün 5.günüm erken gebelik ve normal gebelik testi yaptım pozitif çıktı sizce varmı yoksa ilaç etkisimiBenimbekleyen bizimde martta transfer oldu tuttu 7. Haftaya girecekken kalbi durdu kürtaj oldu haziran ortası ikinciye transfer olacağım umarım güzel haberler alırız inşallah
İnşallah
Catlatma iğnesi yapıldı mı ve markası ne testinMerhaba ben 11 Haziran dondurulmuş 5AA çift transfer oldum bugün 5.günüm erken gebelik ve normal gebelik testi yaptım pozitif çıktı sizce varmı yoksa ilaç etkisimi
İkiz transferlerde erkenden çıkıyor genelde erken gebelik testinde zatenMerhaba ben 11 Haziran dondurulmuş 5AA çift transfer oldum bugün 5.günüm erken gebelik ve normal gebelik testi yaptım pozitif çıktı sizce varmı yoksa ilaç etkisimi
Çatlatma iğnesini ilk denememde yaptırmıştım bu ikinci transferimCatlatma iğnesi yapıldı mı ve markası ne testin
Sizce var mı peki tutmuşmudırİkiz transferlerde erkenden çıkıyor genelde erken gebelik testinde zaten
Test markasına güvenemiyorum işte prodocterla yaptıysanız kesin vardır ama artimed filansa şüpheli birazSizce var mı peki tutmuşmudır
Markası roll gebelik diyeTest markasına güvenemiyorum işte prodocterla yaptıysanız kesin vardır ama artimed filansa şüpheli biraz
O test markasını bilmiyorum valla en iyisi kan verin veya prodoctorla yapın derimMarkası roll gebelik diye
Kan verdim inşallah olumlu olur dualarınızı bekliyorumO test markasını bilmiyorum valla en iyisi kan verin veya prodoctorla yapın derim
Hayırlı olsun inşallahMerhaba ben 11 Haziran dondurulmuş 5AA çift transfer oldum bugün 5.günüm erken gebelik ve normal gebelik testi yaptım pozitif çıktı sizce varmı yoksa ilaç etkisimi
İnşallah hayırlısıyla pozitif olurKan verdim inşallah olumlu olur dualarınızı bekliyorum
Bende 14 Haziran'da oldum tek embriyo transferiHayırlı olsun inşallahbende 11 Haziran dondurulmuş tek embriyo transferi oldum hiç belirtiniz oldu mu
Karın ve bel ağrılarım var ellerim titremeye ve kalbim çok fazla atmaya başladıHayırlı olsun inşallahbende 11 Haziran dondurulmuş tek embriyo transferi oldum hiç belirtiniz oldu mu
İnşallah ben yapıştırma işlemi rahim çiziğide yaptırdımİnşallah hayırlısıyla pozitif olur
Hayırlı olsun inşallah güzel pozitif sonuçlar alırızBende 14 Haziran'da oldum tek embriyo transferi
Hayırlı olsun inşallahKarın ve bel ağrılarım var ellerim titremeye ve kalbim çok fazla atmaya başladı
Belirtiniz var miHayırlı olsun inşallah güzel pozitif sonuçlar alırız
Ara ara adet sancısı gibi kramp oluyor sanırım başka bir belirtim yokBelirtiniz var mi
Kaset teste çıktı bi umutlandım ama çok endişeliyimAra ara adet sancısı gibi kramp oluyor sanırım başka bir belirtim yok
Kaset teste çıktı bi umutlandım ama çok endişeli
İnşallah kan sonuçların doğrular yani o da pozifif olur inşallahKaset teste çıktı bi umutlandım ama çok endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?