2025 Haziran Ayı tüp bebek Transferi olacak var mı

İnşallah kan sonuçların doğrular yani o da pozifif olur inşallah bende şuan test yapıp yapmama arasındayım hem yapmak istiyorum hem sonucundan korkuyorum
Çift embiyolar genelde 5. Günde çıkıyor öyle gördüm formlarda tek transferler 8-9.gunu buluyor. Bekleyin kendinizi strese sokmayın en azından 8-9u bekleyin bende 8.gun idrar testi yaparım büyük ihtimalle

Çift embiyolar genelde 5. Günde çıkıyor öyle gördüm formlarda tek transferler 8-9.gunu buluyor. Bekleyin kendinizi strese sokmayın en azından 8-9u bekleyin bende 8.gun idrar testi yaparım büyük ihtimalle
Bende beklemeye kararlıyım sanırım inşallah pozifleniriz

Benim bugün karnimda sancı var ama adet sancısı değil alt karnım ağrıyor. Geçen transferimde öyle bir bel ağrısı çektim ki ağladım resmen ama tutmadı belirtilere pek inanamıyorum o yüzden
Belirti düşündükce belirti buluyor insan o yüzden düşünmemek en iyisi sanırım

Merhaba ben 11 Haziran dondurulmuş 5AA çift transfer oldum bugün 5.günüm erken gebelik ve normal gebelik testi yaptım pozitif çıktı sizce varmı yoksa ilaç etkisimi
Var bence silik çizgi bariz ortada benimde böyle çıkmıştı beta vermiştim ilk transferimde 583 çıkmıştı bence var yani hayırlısı olsun

Bugün bende test yaptım pozitif gördüm hemen gidip kan verdim negatif çıktı transfer günü hariç 6. Günüm sonuç değişir mi sizce

Merhaba bende 14 haziranda 5. Gün dondurulmus çift embriyo transfer oldum zaman gecmiyo test tarihim 24 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…