Çift embiyolar genelde 5. Günde çıkıyor öyle gördüm formlarda tek transferler 8-9.gunu buluyor. Bekleyin kendinizi strese sokmayın en azından 8-9u bekleyin bende 8.gun idrar testi yaparım büyük ihtimalleİnşallah kan sonuçların doğrular yani o da pozifif olur inşallahbende şuan test yapıp yapmama arasındayım hem yapmak istiyorum hem sonucundan korkuyorum
Benim bugün karnimda sancı var ama adet sancısı değil alt karnım ağrıyor. Geçen transferimde öyle bir bel ağrısı çektim ki ağladım resmen ama tutmadı belirtilere pek inanamıyorum o yüzdenAra ara adet sancısı gibi kramp oluyor sanırım başka bir belirtim yok
Bende beklemeye kararlıyım sanırımÇift embiyolar genelde 5. Günde çıkıyor öyle gördüm formlarda tek transferler 8-9.gunu buluyor. Bekleyin kendinizi strese sokmayın en azından 8-9u bekleyin bende 8.gun idrar testi yaparım büyük ihtimalle
Cooook aminnnnBende beklemeye kararlıyım sanırıminşallah pozifleniriz
Belirti düşündükce belirti buluyor insan o yüzden düşünmemek en iyisi sanırımBenim bugün karnimda sancı var ama adet sancısı değil alt karnım ağrıyor. Geçen transferimde öyle bir bel ağrısı çektim ki ağladım resmen ama tutmadı belirtilere pek inanamıyorum o yüzden
Kızlar kan testim 68.5 çıktı 5. Gün değerimHayırlı olsun inşallahbende ara ara sancı oluyor adet sancısı gibi kramp giriyor
Kan testi 68.5 çıktıÇift embiyolar genelde 5. Günde çıkıyor öyle gördüm formlarda tek transferler 8-9.gunu buluyor. Bekleyin kendinizi strese sokmayın en azından 8-9u bekleyin bende 8.gun idrar testi yaparım büyük ihtimalle
Kan testi 68.5 çıktı
Bilmem 5. Gün değerim bu ikiz olurmu acabaİkiz olabilir bu arada 12.gune kadar 1000gecer
Hayırlı olsun çok sevindimKan testi 68.5 çıktı
Allah hepinize nasip etsin kızlarHayırlı olsun çok sevindim
Hayırlı olsun inşallah. AminnAllah hepinize nasip etsin kızlar
Var bence silik çizgi bariz ortada benimde böyle çıkmıştı beta vermiştim ilk transferimde 583 çıkmıştı bence var yani hayırlısı olsunMerhaba ben 11 Haziran dondurulmuş 5AA çift transfer oldum bugün 5.günüm erken gebelik ve normal gebelik testi yaptım pozitif çıktı sizce varmı yoksa ilaç etkisimi
Bende test yaptım prodocterla gölge çıktı ilkkezBilmem 5. Gün değerim bu ikiz olurmu acaba
5.gun emb. Trasnferim 4.gunuBende test yaptım prodocterla gölge çıktı ilkkez
Bugün bende test yaptım pozitif gördüm hemen gidip kan verdim negatif çıktıKan testi 68.5 çıktı
Merhaba bende 14 haziranda 5. Gün dondurulmus çift embriyo transfer oldum zaman gecmiyo test tarihim 24 haziranKızlar selam
Benim ilk denememde bebek gelişmediği için mart ayında oldum . Genetiğe gitti Bir sorun çıkmadı .
2. Transferimi 10 haziranda oldum . Test günüm 23 Haziran . Herhangi bir belirtim yok . Göğüs ağrısı ara ara karnım ağrıyor gibi ama bir sürü ilaç kullanfıgım için belirtiye yormadım . 5.gün çift embriyo transferi oldum . Sizde var mi belirtiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?