Lütfen olumlu düşününüz ona odaklanmayın bn de maalesef 9.haftada kalbi durdu kaybettim tekrardan transfer hazırlığına gircm adetle ama önceki olumsuz tecrübeme odaklanmıyorum bu sefer her şey güzel olacak diyorum lütfen siz de güzel düşünün güzel olsunKızlar ilk değerim 124 tü. Bugün 228 olmuş. Geçen sene bir kimyasalım var korkuyorum aynı olacak diye
Sizi önceki transferinizden hatırlıyorum şuan durumunuz ne? peş peşe taransfer olmuştuk sizinle benim o dönem kimyasal oldu 24 haziran transferine hazırlanıyorumVar bence silik çizgi bariz ortada benimde böyle çıkmıştı beta vermiştim ilk transferimde 583 çıkmıştı bence var yani hayırlısı olsun
Benim ikiz gebelik olmuştu mart ayında transfer olmuştum ama 1 nisanda ani kanamayla kürtaj oldum 7 haftalıkken şimdi tekrar hsg çektirip birdahaki ay tekrar transfer olacağım.Sizi önceki transferinizden hatırlıyorum şuan durumunuz ne? peş peşe taransfer olmuştuk sizinle benim o dönem kimyasal oldu 24 haziran transferine hazırlanıyorum
Çok üzüldüm ben de mart transferiydim şimdi 24 haziran transferi kanamaya ne sebep olmuş acaba sorsamBenim ikiz gebelik olmuştu mart ayında transfer olmuştum ama 1 nisanda ani kanamayla kürtaj oldum 7 haftalıkken şimdi tekrar hsg çektirip birdahaki ay tekrar transfer olacağım.
Kese aşağı kayması ve kese şekli bozulmuştu Buda kanama yaptı düştülerÇok üzüldüm ben de mart transferiydim şimdi
Sizin kürtaj olmadımı normal yollarlamı düştü ? Tekrar hsg doktorunuz istedimiÇok üzüldüm ben de mart transferiydim şimdi 24 haziran transferi kanamaya ne sebep olmuş acaba sorsam
Normal yolla düştü ama çok ağrım oldu düşük gibi gerçekleşiyor dedi hsg falan istemedi bu transfere başlamadan önce muayne ettikten sonra hersey gayet yolunda dedi oylelikle başladıkSizin kürtaj olmadımı normal yollarlamı düştü ? Tekrar hsg doktorunuz istedimi
Markası neydi testinBugün bende test yaptım pozitif gördüm hemen gidip kan verdim negatif çıktıtransfer günü hariç 6. Günüm sonuç değişir mi sizce
Artı medMarkası neydi testin
Artimedi kaç kişi şikayet etti kim bilir benim kıpkırmızı çıkar testim negatifti kan tahlilinde sakın almayın artık. 6-10gun arası impantasyon süreci başlıyormuş hala zaman var inşaallah sağlıkla sıhhatle pozitif haberini alırız birlikteArtı med
İnşallah hepimize nasıl olsun hayırla sağlıkla kolaylıklaArtimedi kaç kişi şikayet etti kim bilir benim kıpkırmızı çıkar testim negatifti kan tahlilinde sakın almayın artık. 6-10gun arası impantasyon süreci başlıyormuş hala zaman var inşaallah sağlıkla sıhhatle pozitif haberini alırız birlikte
5.gün değerim 68.5 çıktı 7 .gün değerim ise 192 çıktı kızlarVar bence silik çizgi bariz ortada benimde böyle çıkmıştı beta vermiştim ilk transferimde 583 çıkmıştı bence var yani hayırlısı olsun
12.gunde 1000 u geçer muhtemelen İkizler5.gün değerim 68.5 çıktı 7 .gün değerim ise 192 çıktı kızlar
Ya olabilir mi acaba12.gunde 1000 u geçer muhtemelen İkizler
Ya olabilir mi acaba
Hayırlı olsun23 haziran benim transfer tarihim kizlar cift embriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?