2025 Haziran Ayı tüp bebek Transferi olacak var mı

Kızlar ilk değerim 124 tü. Bugün 228 olmuş. Geçen sene bir kimyasalım var korkuyorum aynı olacak diye

Kızlar ilk değerim 124 tü. Bugün 228 olmuş. Geçen sene bir kimyasalım var korkuyorum aynı olacak diye
Lütfen olumlu düşününüz ona odaklanmayın bn de maalesef 9.haftada kalbi durdu kaybettim tekrardan transfer hazırlığına gircm adetle ama önceki olumsuz tecrübeme odaklanmıyorum bu sefer her şey güzel olacak diyorum lütfen siz de güzel düşünün güzel olsun

Var bence silik çizgi bariz ortada benimde böyle çıkmıştı beta vermiştim ilk transferimde 583 çıkmıştı bence var yani hayırlısı olsun
Sizi önceki transferinizden hatırlıyorum şuan durumunuz ne? peş peşe taransfer olmuştuk sizinle benim o dönem kimyasal oldu 24 haziran transferine hazırlanıyorum

Sizi önceki transferinizden hatırlıyorum şuan durumunuz ne? peş peşe taransfer olmuştuk sizinle benim o dönem kimyasal oldu 24 haziran transferine hazırlanıyorum
Benim ikiz gebelik olmuştu mart ayında transfer olmuştum ama 1 nisanda ani kanamayla kürtaj oldum 7 haftalıkken şimdi tekrar hsg çektirip birdahaki ay tekrar transfer olacağım.

Benim ikiz gebelik olmuştu mart ayında transfer olmuştum ama 1 nisanda ani kanamayla kürtaj oldum 7 haftalıkken şimdi tekrar hsg çektirip birdahaki ay tekrar transfer olacağım.
Çok üzüldüm ben de mart transferiydim şimdi 24 haziran transferi kanamaya ne sebep olmuş acaba sorsam

Herkese merhabalar
21 Haziran'da 5. gün, PGT'li donmuş embriyo transferi olacağım. 36 yaşındayım. İlk transferimiz.
3 gündür Progestan Dex iğne yapıyorum. Zaman hem çok hızlı hem de hiiiç geçmiyor.

Hepimize en hayırlısı ve hepimize kolaylıklar

Sizin kürtaj olmadımı normal yollarlamı düştü ? Tekrar hsg doktorunuz istedimi
Normal yolla düştü ama çok ağrım oldu düşük gibi gerçekleşiyor dedi hsg falan istemedi bu transfere başlamadan önce muayne ettikten sonra hersey gayet yolunda dedi oylelikle başladık

İnşallah hepimize nasıl olsun hayırla sağlıkla kolaylıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…