- 11 Mart 2025
- 134
- 39
- 13
insallah insallahhhh tutunurlar kucagimiza aliriz hepimiz seneyeHayırlı olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah insallahhhh tutunurlar kucagimiza aliriz hepimiz seneyeHayırlı olsun![]()
İnşallh ya çok isterimİki günde iki kat artış hesaplayın düzenli artışta 13.gun 1500 civarı bu kadar yüksek beta ikizdir buyin ihtimalle
benim de 21 haziran, donmuş tek embriyo <323 haziran benim transfer tarihim kizlar cift embriyo.
Merhaba 5. Gün değerim 68.5 di 7 .gün değerim 192 9. Gün değerim 524 çıktı sizce güzel mi ilerliyorVar bence silik çizgi bariz ortada benimde böyle çıkmıştı beta vermiştim ilk transferimde 583 çıkmıştı bence var yani hayırlısı olsun![]()
Merhaba, ben de az önce oldum transfer. İnşallah pozitif sonuç alırız ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırızBenim de bu gün transferim var kızlar inşallah pozitif sonucu paylaşmakta nasip olur![]()
Ay inşallahhMerhaba, ben de az önce oldum transfer. İnşallah pozitif sonuç alırız ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız![]()
Ben de çatlicam daha 1-2 saat olmuş yapalı utanmasam şimdi bakıcamhshdjsjsj 29u benim deAy inşallahhtest günü ne zaman, benim 2 temmuz sabırsızlanıyorum
![]()
15gun gibi oluyor aşağı yukarıMerhaba hanımlar hepinize musmutlu süreçler diliyorum birsorum olacak. Bugün regl oldum dondurulmuş embriyomu kaç gün sonra transfer olurum?
O kadar çok arkadaşım hiç belirtisiz gebe kaldı kiMerhaba hanımlar bende 14 haziranda ‘çift transferi oldum 3. Gün embriyolarıydı. Bugün 7. Günüm test falan yapmadım ne bilim ya hiç belirtim yok sanki yine olması ya
Ayni gün benleSelam kizlar benimde transferimi planladik dogal siklus surecindeyim tahmini transferim 30 haziran 1 temmuz gibi bende cok heyecanliyim![]()
Ayy hayirli olsun size deAyni gün benle![]()
Benim ilk bebegimde tup bebek simdi 3 yasinda sukurler olsun. Hic belirtim olmamisti hic endise etmeyinMerhaba hanımlar bende 14 haziranda ‘çift transferi oldum 3. Gün embriyolarıydı. Bugün 7. Günüm test falan yapmadım ne bilim ya hiç belirtim yok sanki yine olması ya