• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Ayı tüp bebek Transferi olacak var mı

Odaya geldikten sonra hemşireler uyandırdı zaten kendime gelmem için bı sure kendimi toparlayinca Dr ziyarete geliyo, şöyleki kişiden kişiye değişiyor durum anladığım kadariyla mesela benimle aynı dönemlerde bu işlemi yaptıran arkadaslarim ağrı yaşamadı çok hızlı toparladilar ancak benim onlara göre daha zor oldu işlem öncesinde de oturup kalkarken zorlaniyordum, zorluk sebebi yumurta sayımın fazlaligindanmiş ilk 2 gün sonrasında normale dönmeye başladım ,
Sende demi pcos var acaba ? Bide yaş kaçtı acaba ilk denemeniz mi ?

Bugün embriyo transferim yapıldı. 2 embriyo transfer edildi, progesteron değerim de iyi çıktı, bu beni çok rahatlattı. Test günüm 4 Temmuz, sabırla bekliyorum. Erken test yapıp kendimi strese sokmak istemiyorum.

Herkesten dualarını bekliyorum, hepimize bol şans ve güzel haberler olsun! 🌸🙏
Aynı gün transferimiz inşallah bizde evlat sahibi oluruz..🌸 2. Denemem bir öncekine nazaran daha donuk bir ruh halindeyim.. 1. Gün kahve rengi lekelenme oldu.. sizin nasıl gidiyor..

Benim sonucum negatif çıktı. İkinci denememdi
Hatırlıyorum sizi nisanda da transfer olmuştunuz sanki.. bende nisanda olmuştum.. üzülmeyin diyemicem büyük hayal kırıklığı evet üzülüyor insan birbirimizi tanımıyoruz ama sonuçlarımıza sevinip üzülebiliyoruz.. Hakkınızda hayırlısı olsun bende 2. Denemdim 5 temmuz test günüm.. bir önce ki gibi telaşlı değilim Nasip olduğuna inanıp hayatımıza devam edeceğiz.. Bu sıkıntılarımızın elbet bir karşılığı olacaktır.. 🌸

Aynı gün transferimiz inşallah bizde evlat sahibi oluruz..🌸 2. Denemem bir öncekine nazaran daha donuk bir ruh halindeyim.. 1. Gün kahve rengi lekelenme oldu.. sizin nasıl gidiyor..
Selam kızlar,
Ben de dün 3. transferimi oldum. Önceki denememden bir kızım var ama bu süreçte heyecan hep aynı kalıyor 🥹

Şu ana kadar hiç lekelenmem olmadı, sürekli kendimi dinliyorum tabii… Beklemedeyim 🙏 Leke içinde çok erken olduğunu düşünüyorum..
Test günüm 4 Temmuz.

Umarım hepimiz için güzel haberlerin olduğu bir dönem olur. Bekleyen herkese sabır ve sağlık diliyorum 🤍

Back
X