- 22 Kasım 2022
- 3.486
- 3.815
- 63
Ben fanıyım ya çıldıyorum hareketlerineeeeee dldndödjdmndndjdndnjdHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH BİZZİKO
bu adam dunyanin en komigi filan nolur izleyin her seyinimanav gibi pirlanta satmaya calisiyor sjdjfjf
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben fanıyım ya çıldıyorum hareketlerineeeeee dldndödjdmndndjdndnjdHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH BİZZİKO
bu adam dunyanin en komigi filan nolur izleyin her seyinimanav gibi pirlanta satmaya calisiyor sjdjfjf
Öksürünce, hapşırınca bende de saniyelik ağrılar oluyor. Bağlar gerildiği için normalmiş diye okumuştum.Oksurunce karın altım sağ alta ağrı girdi saniyelik ya öksürmeye korkar oldum yaşayan varmı![]()
Cok cilgin birisiBen fanıyım ya çıldıyorum hareketlerineeeeee dldndödjdmndndjdndnjd
Benimki 6+6 da 140 tı, ben de heyecanlı bir kız bebiş diye düşünmüştüm ama erkekArkadaşlar merhabalar bugün doktor kontrolüm vardı. 10. Haftadayız. Tabi ki daha cinsiyet belli değil ama burada okumuştum kalp hızı 140 üzeriyse kız bebek diyorlardı. Doğru mu sizce![]()
Onla alakalı mi ki yaBenimki 6+6 da 140 tı, ben de heyecanlı bir kız bebiş diye düşünmüştüm ama erkek![]()
Evet işte 140 üstü olunca kız oluyor diyorlardı ama doğru değil benceOnla alakalı mi ki ya
Yoo dikkat etmedim normalde nasil besleniyorsam oyle devam ettim. Cok istahimda acilmadi hatta bi ara doktorum niye kilo almiyorsun diye sorup duruyordu onun korkusundan yumurta ceviz ne varsa yiyordum kilo alayim diyeAy ben de 3 kiloya yakın verdim. Acaba mümkün mü ya 8-9 kilolar almak. Ne yapmıştın dikkat ettin mi yoksa doğal seyri mi
Gozun aydin canim benim henuz bitemedi bulantilar malesef ama enerjim mini mini geri geliyor hissediyorum sukurler olsunKızlarrr nasilsiniz13 hafta itibariyle bulantı kusmamam bitti gitti çok şükür
Birde ben en son ayın 29. Da gitmistim cinsiyeti soylemedi yarina tekrar randevu aldim belli olmuşmudur13+4 olucam
Tam 10 haftalıkken verdim. Biraz korktum erken mi verdim diye ama allahtan bir sıkıntı çıkmadıTebrikler canımkaçıncı haftada vermiştin? Fetal fraction sende benden de yüksekmiş
Guzel haberler al insallah canim yarin bekliyoruz seni ve minnosunun guzel haberiniAyyy mesajları ancak okuyabildim bitirdim yetişemiyorum sizlereben de sonunda yarın bebişimi görebileceğim inşallah uyuyabilirim heyecanlıyım ikinci görüşmemiz olacak yavrucakla
herkese iyi geceler yarın görüşürüz inşallah güzel haberlerle gelirim
![]()
Ay insallah 12 de kalabiliriz ne guzel az almissinGenelde 12 k
ilo aliniyor benim 3. De öyle oldu![]()
Süpermiş yaYoo dikkat etmedim normalde nasil besleniyorsam oyle devam ettim. Cok istahimda acilmadi hatta bi ara doktorum niye kilo almiyorsun diye sorup duruyordu onun korkusundan yumurta ceviz ne varsa yiyordum kilo alayim diye37.haftada 2900 dogdu kizim
Kuzum kaç yaşındasın 10. haftada olmasına rağmen yüzdesi gayet iyi çünkü ondan merak ettim acaba yaşla kolerasyonu var mıdır diyeTam 10 haftalıkken verdim. Biraz korktum erken mi verdim diye ama allahtan bir sıkıntı çıkmadı![]()