Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Arkadaşlar merhabalar bugün doktor kontrolüm vardı. 10. Haftadayız. Tabi ki daha cinsiyet belli değil ama burada okumuştum kalp hızı 140 üzeriyse kız bebek diyorlardı. Doğru mu sizce 😂
Benimki 6+6 da 140 tı, ben de heyecanlı bir kız bebiş diye düşünmüştüm ama erkek 😂

15 de anlasalim ahdjdjdjd
IMG_2713.webp

Ay ben de 3 kiloya yakın verdim. Acaba mümkün mü ya 8-9 kilolar almak. Ne yapmıştın dikkat ettin mi yoksa doğal seyri mi
Yoo dikkat etmedim normalde nasil besleniyorsam oyle devam ettim. Cok istahimda acilmadi hatta bi ara doktorum niye kilo almiyorsun diye sorup duruyordu onun korkusundan yumurta ceviz ne varsa yiyordum kilo alayim diye 😅😅 37.haftada 2900 dogdu kizim

Kızlarrr nasilsiniz 🌸 13 hafta itibariyle bulantı kusmamam bitti gitti çok şükür 🤩
Birde ben en son ayın 29. Da gitmistim cinsiyeti soylemedi yarina tekrar randevu aldim belli olmuşmudur 😊 13+4 olucam
Gozun aydin canim benim henuz bitemedi bulantilar malesef ama enerjim mini mini geri geliyor hissediyorum sukurler olsun🙏🏼😬
Bence cinsiyeti yuzde 80 filan soyleyebilir yaa 😍

Ayyy mesajları ancak okuyabildim bitirdim yetişemiyorum sizlere🫠🫠 ben de sonunda yarın bebişimi görebileceğim inşallah uyuyabilirim heyecanlıyım ikinci görüşmemiz olacak yavrucakla🥰 herkese iyi geceler yarın görüşürüz inşallah güzel haberlerle gelirim🌸🌸

Ayyy mesajları ancak okuyabildim bitirdim yetişemiyorum sizlere🫠🫠 ben de sonunda yarın bebişimi görebileceğim inşallah uyuyabilirim heyecanlıyım ikinci görüşmemiz olacak yavrucakla🥰 herkese iyi geceler yarın görüşürüz inşallah güzel haberlerle gelirim🌸🌸
Guzel haberler al insallah canim yarin bekliyoruz seni ve minnosunun guzel haberini🍒❣️

Back
X