Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Arkadaşlar merhabalar bugün doktor kontrolüm vardı. 10. Haftadayız. Tabi ki daha cinsiyet belli değil ama burada okumuştum kalp hızı 140 üzeriyse kız bebek diyorlardı. Doğru mu sizce 😂
Benim 6 haftalıkken 125ti ama sonrakilerde heeeep 175, 164, 158 cıktı. Doğru olabilir, kızım oluyor😂🎀

1000. sayfaya ben geçmek için mesaj atıyorum şu an
Olmadı🤣
Ya bu arada fetal ile ilgili eurofins şirketine ben kan verecektim son anda doktor değiştirince vermedim. Onlara da dedim ki doktorum iki hafta daha bekle dedi. Kadın bana dedi ki KANDA %1 FRAKSİYON BİLE YERERLİ BİZİM İÇİN. O zaman bir şey ifade etmemişti ama şimdi çok şaşırdım tekrar okuyup.

Olmadı🤣
Ya bu arada fetal ile ilgili eurofins şirketine ben kan verecektim son anda doktor değiştirince vermedim. Onlara da dedim ki doktorum iki hafta daha bekle dedi. Kadın bana dedi ki KANDA %1 FRAKSİYON BİLE YERERLİ BİZİM İÇİN. O zaman bir şey ifade etmemişti ama şimdi çok şaşırdım tekrar okuyup.
Kadın pinokyo bence. %1 ne kadar güvenilir sonuc verebilir ki

Olmadı🤣
Allah allah %3ten aşağı olunca güven vermiyor diye biliyorum ben, sanki sallamış biraz🤣 benim %14 çıktı şöyle bi mesajlara bakınca benimki de yüksek geldi bana

Kız şuan 51, sabah açken 50. Bu da normal mi? Devamlı eksiliyor artık ilk üç ay bitti sonucta biraz almam gerekmez mi
Aradigim
Mutluluk yiyip yiyip kilo almamak bende su içsem yarıyor 🤣🤣
Ya benim de içimden kız geçiyordu. 😂 benimkilerin de birinin nabzı 160 birinin ki 175 ti bugün. Sağlıklı olsunlarda hiç önemi yok tabi ki ☺️
Merhaba diğer iki çocuğun cinsiyeti nedir erkek mi

Allah allah %3ten aşağı olunca güven vermiyor diye biliyorum ben, sanki sallamış biraz🤣 benim %14 çıktı şöyle bi mesajlara bakınca benimki de yüksek geldi bana
Sanırım şirketten vazgeçtiğimi anlayıp bi manevra yaptı ama çok içimde kaldı ya sormak istiyorum. Seninki de bayaaa yüksek benimki 8 ben yüksek diye geçiniyordum🤣

Oksurunce karın altım sağ alta ağrı girdi saniyelik ya öksürmeye korkar oldum yaşayan varmı 😢

Back
X