Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
İçtim ya. O riski alamazdım doktora sorma gereği bile duymadım 😂😂 holter takılacak diye içmeyip bugün bir çıksaydı tansiyonum mesela :)) bence sende bir gün taktır. İçin rahat etsin. Hem tansiyonun değişken ya daha kontrollü olur.
Bende kardiyolojiye gitcem ama belli bi sınırı hiç geçmediği için erteliyorum. Çünkü tam ben holteri taktırıp hersey normal dendikten sonra tansiyon yukarı ivme kazanırsa bi daha iş. Gökalp hocaya güvendim suan bu konuda ya tansiyon ivmesini izleyelim önce, sonra doğru tanı konsun dedi

Bende kardiyolojiye gitcem ama belli bi sınırı hiç geçmediği için erteliyorum. Çünkü tam ben holteri taktırıp hersey normal dendikten sonra tansiyon yukarı ivme kazanırsa bi daha iş. Gökalp hocaya güvendim suan bu konuda ya tansiyon ivmesini izleyelim önce, sonra doğru tanı konsun dedi

Anladım kuzum inşallah hiç gerek bile kalmaz gitmene. Sen zaten kontrollü ilerliyorsun. Bebiş de çok sağlıklı maş 🧿 bundan sonrası iyilik güzellik.

Aşkom sen göbüşünü kapa biraz ya . Şuan çok tatlı ona nazar değmesin 🧿🧿 ara ara okut kendini ve bebişi. Buarada bende çok inanıyorum nazara. Kötü göze kötü niyete.
Burda hepimiz benzer süreçlerden geçtiğimiz için nazar olarak değil mutlulukla bakıyoruz valla
Ahaha anneannemi arayip okutuyorum online🤣 sonra caldiriyor git balkondan denize bak bi suya bak bi dolan evde diye🤣🤣🧿🧿 allah kem gozden korusun hepimizi 🙏🏼🙏🏼🥰🥰

Ben de buraya usg atarken hep gönlüm rahat atıyorum herkes çok sevinçli karsılıyor dua ediyor çünkü 🧿🥰
Bence biz doğurup büyütürken de hep bir arada olucaz çok alıştık çünkü. Sizinle konusmadan çocuk büyütemem dkdjdkdjdjjdjdjd
Bunun daha doğumu var, emzirmesi var, sütü nasıl artırabilirim muhabbetleri vaaar dldjdkjd
Zeki Müren-Biz Ayrılamayız benden size gelsin bacılarım
Soylediklerinin hepsine katiliyorum baciko 😍😍🥰🥰 buraya yazmadan ne dogururum ne emziririm ajdjdjdj size haber vermem gerekiyor gibi hissediyorum bi de artik ahahah sorumluluk 👻👻

Ay o erik beni perişan etti darmadağın etti. Dünden önceki aksam oturdum 1 kaseden fazla erik yedim. Ertesi gün bankada tansiyonum 13/9un altını görmedi. Sonra bunun erikten olduğunu öğrendim, dün hiç yemedim. Bugün tansiyonum tüm gün 10/7
Ve şimdi tansiyonumun yüksek olduğu günlere baktığımda hep 1 gece önce erik yemiş oluyorım. Bi dhaa aslaaaaa
ben cok yemedim ama yemem daha tansiyonumun hep dusuk olduguna guvenip tuzladim bide

bende dun kan sulandirici etkisi oldugunu okuyup sevinmistim kendi kendime. kan pihtilasmam oldugu icin o bahaneyle bol bol yiye bilirim 😄

Arkadaşlar merhabalar bugün doktor kontrolüm vardı. 10. Haftadayız. Tabi ki daha cinsiyet belli değil ama burada okumuştum kalp hızı 140 üzeriyse kız bebek diyorlardı. Doğru mu sizce 😂

E süper bebişin de sağlıklı. naz yapmak istemiş biraz belli ki :emir_bebek:
Nazlı kızım benim ✨ hep iyi olsun
Nasıl oldun canım
Canım iyiyim çok şükür. Bugün de kanama olmadı. Kahverengi leke geliyor arada pıhtı gibi yapı geliyor. Temizleniyor içerdeki kan atılıyor diye düşünüyorum. Cuma kontrole gidicem sabah. İnşallah kanama alanı kapanmış olur

Anladım kuzum inşallah hiç gerek bile kalmaz gitmene. Sen zaten kontrollü ilerliyorsun. Bebiş de çok sağlıklı maş 🧿 bundan sonrası iyilik güzellik.
Valla bacım 1 bardak çay içmiyorum, ki tiryaki sayılabilecek durumdaydım günde 10 bardak çayım vardı mutlaka. Çok temkinli ilerliyorum bakalım inşallah sende bende hiç tansiyon sıkıntısı çekmeyelim doğurana kadar♥️

Back
X