Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
aşklar benim kasık ağrım olmadı çok şükür çok hafif oldu ama bel ağrısı var ya offfff doğrulamıyorum bazen yataktan🥺 benim kız mı acaba yaaa doktor erkoya benzettiğinden beri öyle seviyorum ama inş ayıp olmuyodur çocuma hxjckxncn
Valla çevremde hep kız anaları bel ağrısı çekti. Sadece 1 erkek anasının beli ağrıyordu onun da fıtığı vardı belinde ağırlıktan oldu

Bak cilek in de oldu kusmalari bulantilari ama o kiz ben erkek, hic ona bakmiyor bence ya 😍

ayy yavrusum tesekkur ederim ama o kadar eski bir ceket ki rahat 7 senesi vardir. Zara olmasi lazim
ya sen bana pastanı atıcaktın hani özelden göndersene reelsı izlicemmm merak ediyomm

Kızlar chatcpt ye ultrason görüntüsünü aran oldu mu hiç 🥰 çoğunuz öğrendiniz gerçi ama 🙏🏻😇

Ama kız çocuk bele erkek cocuk kasığa vurur dedikleri doğru olabilir sanki simuş? Senin çok belirgin kasık benim çok belirgin bel ağrım vardı en büyük fark oydu
Aaa oyle bisey varsa tek tutan hipotez bu olabilir bak asko 🤣😬 ben kasiklardan cok cektim sen de hep belim kopuyo dedin dogruuu vallahi de

Ben çocukluğumdan beri o kadar sık büyük wc cıkıyorum ki yediğim durmuyor içerde😂 min 49 max 55 benim. Sen kaç kilosun suan ? Aldın mı hamilelikte kilo
ben de hep kabızım😁😁😁 bak o kadar özenirim ki her gün büyük yapana chjsşajxjkxnd ben -2deyim aşkım başından beri yani 13 haftadır kusmama rağmen hep karbonhidrat yediğim için tost makarna pizza patates cips falan o yüzden çok vermedim bence bi de su içemiyorum hala malesef ödem yapıyo şimdiden şu bulantılar biraz azalsa hemen su içmeye yürüyüşe başlıcam benim hedef toplam 9 kg almak allahım aminnnn

Back
X