Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Hey allahım ya bu lekelenmeler de senin sınavın oldu. Dün bi arkadaşımla konuştuk daha önce de söylemişimdir oğluna gebeyken dokuz ay her allahın günü kanama yaşamış ama sağlıkla doğum yaptı. HAla unutamıyor yani bebeğe bişey olmuyor ama psikolojik yönü zorluyor insanı seni çok iyi anlıyorum.
İyi bari kontrolüne az kalmış bebeğini görünce için rahatlar kafan rahatlar
Allahım 9 ay her gün kanama. Ne zor. Doğurmuş da rahatlamış şükür 🙏 Rabbim gerçekten düşmanımın başına vermesin o kadar zor, yada ben çok hassasım zorlandım bilmiyorum.
3 haftayı geçti yatıyorum son 1 haftadır neredeyse hiç kalkmıyorum geçecek inş bu günlerde 🙏

Çok geçmiş olsun parol alın ama doktor zararı yok dedi bana . Bol limon 🍋
Teşekkür ederim canım ılık limonlu su deneyeceğim 😊
Hastalıkla ilgili olarak alakası var mı bilmiyorum ama son bir senedir sabahları iki bardak ılık su içiyorum uyandığımda. Bir tanesinin içine organik elma sirkesini (1 kapak) ılık suya koyup öyle içiyorum. Çok şükür kışı gripsiz hastalıksız atlattım diyebilirim. Enfeksiyona mikroba vs iyi geldiğini vücutta yararlı bakteri sayısını artırdığına inanıyorum. Önleyici tedbir olarak belki sizlere de fikir olabilir.
Sirkeli icemiyorum
Midem bulanıyor da ılık limonlu su deneyeceğim 😀
Günaydın kızlar, bugün ben de 13+0 olarak kontrole gidiyorum, geçen hafta şehir dışında olunca ikili tarama testi de bugüne kaldı. İnşallah cinsiyetle ilgili de bir tahminde bulunur ya 🤩
Bana 13 de kesin kız demişti ama ben değişeceğini düşündüğüm için aileden çevreden kimseye söylemedim 😂
Canım günaydın, çok uzun sürmüş hastalığın. Doktora gittin mi, bugün nasılsın?
Kendi doktoruma söyledim canım doğal yollarla atlat dedi verdigim vitaminler de destekler dedi ama umut yok acile gittim
O zaten hiç ilgilenmedi hamile oldygum
İçin kalakaldım
Kızlar benim de cinsiyet belli oldu kızım oluyor🙏🏻🩷❤️🥰
Yaaaa ne mutlu hayırlı olsun sağlıkla kucakla prensesini 😍🤩🤩

Kızlar grip olup da atlatan vsr mi üç hafta oldu geçmedi Cildiricam ya ıhlamur ve paroldan başka bisey içemiyorum
Canım doktorunla konuştun mu, neden bu kadar uzun sürsünki🤔(belkide 3.hamilelik olduğunda dolayı, tüm vitaminlerini almışlar çocukların🤭) ben grip olduğumu hemen anlarım, anladığım anda bol bol sıvı tüketirim, ballı limonlu çay, sabahları aç karına ballı çay, her sıvı alımında mutlaka limon suyu damlatırım çok etki ediyor bende. Birde boğaz ağrısı olduğunda ersağın söğüt özlü kremini boğazıma uyguluyorum çabuk geçiyor boğaz ağrım🥰
Kızlar benim de cinsiyet belli oldu kızım oluyor🙏🏻🩷❤️🥰
Yaaa maşallah tebrik ederim canım, sağlıkla gelsin in şe Allah😍🩷🌸

Canım doktorunla konuştun mu, neden bu kadar uzun sürsünki🤔(belkide 3.hamilelik olduğunda dolayı, tüm vitaminlerini almışlar çocukların🤭) ben grip olduğumu hemen anlarım, anladığım anda bol bol sıvı tüketirim, ballı limonlu çay, sabahları aç karına ballı çay, her sıvı alımında mutlaka limon suyu damlatırım çok etki ediyor bende. Birde boğaz ağrısı olduğunda ersağın söğüt özlü kremini boğazıma uyguluyorum çabuk geçiyor boğaz ağrım🥰

Yaaa maşallah tebrik ederim canım, sağlıkla gelsin in şe Allah😍🩷🌸
Evet üçüncü çocukla alakalı olabilir ilk ikisinde asla böyle yaşamadım ben ayakta atlatırdım yani yarın ikili sonucu almaya gideceğim tekrardan soracağım umarım geçer artık

Evet üçüncü çocukla alakalı olabilir ilk ikisinde asla böyle yaşamadım ben ayakta atlatırdım yani yarın ikili sonucu almaya gideceğim tekrardan soracağım umarım geçer artık
İn şe Allah canım, Allah şifa versin, yinede dikkat et🥹sıvı alımını artır en iyi etki eden odu hamilelikte

keşke doktora gitseydin canım ihmal etmemek lazım çok uzun sürdü seninki de

Ayyy dimi ben de öyleyim djdjdjd haftalar geçtikçe daha bi ana moduna giriyorum bi de duygusallık djdjd senin kontrol ne zamandı 24ü müydü senin de
offf evet ya. karnım pek büyümediği için kafamda bin tane tilki dönüyor acaba bebek iyi mi büyüdü mü diye. bide ağrı sızı hiçbişey kalmadı aniden bi iyileşme hali oldu bende tübe yarabbimmm :D

Allahım 9 ay her gün kanama. Ne zor. Doğurmuş da rahatlamış şükür 🙏 Rabbim gerçekten düşmanımın başına vermesin o kadar zor, yada ben çok hassasım zorlandım bilmiyorum.
3 haftayı geçti yatıyorum son 1 haftadır neredeyse hiç kalkmıyorum geçecek inş bu günlerde 🙏
kanamaların geçtikten sonra da o kadar rahat bi hamileliğin olacak ki boşluğa düşeceksin :D ikinci trimesterın ortalarında hiçbiri kalmaz merak etme sen

Teşekkür ederim canım ılık limonlu su deneyeceğim 😊

Sirkeli icemiyorum
Midem bulanıyor da ılık limonlu su deneyeceğim 😀

Bana 13 de kesin kız demişti ama ben değişeceğini düşündüğüm için aileden çevreden kimseye söylemedim 😂

Kendi doktoruma söyledim canım doğal yollarla atlat dedi verdigim vitaminler de destekler dedi ama umut yok acile gittim
O zaten hiç ilgilenmedi hamile oldygum
İçin kalakaldım

Yaaaa ne mutlu hayırlı olsun sağlıkla kucakla prensesini 😍🤩🤩
canım istirahat etmen lazım. rapor alma şansın yok mu? allah göstermesin ateş falan yaparsa o çok zor

Geçmiş olsun sanada canım baya uzun sürmüş y doktorunla görüş ihmal etme geçer inşallah♥️

kanamaların geçtikten sonra da o kadar rahat bi hamileliğin olacak ki boşluğa düşeceksin :D ikinci trimesterın ortalarında hiçbiri kalmaz merak etme sen

İnşallah kuzucum yaaa. Gezip tozmak istiyorum artık hareketli hayatıma geri döneyim :)))

Geçmiş olsun canım biran önce geçerde sende rahat nefes alırsın🙏🏻♥️ bebiko iyidir annesii

İnşallah canım benim 💖 hepimiz ve bebişlerimiz çok iyi olalım 🌸

Bir videoyu hatırladım, uzaktan eğitimle doktor olmuş doktorun yanına gidiyorum diyorki, grip tedaviyle 1 haftaya, tedavisiz 7 güne geçiyor😂(ps. biraz keyfini açıyım dedim🤭🥰senin iyi olman çocuğununda iyi olması🫠)

Evet bari karın büyüse dicem evladım büyüyor 😅 göğüs ağrısı acısı hassasiyeti falan komple gitti umarım herkesin öyledir djdj
offf evet ya. karnım pek büyümediği için kafamda bin tane tilki dönüyor acaba bebek iyi mi büyüdü mü diye. bide ağrı sızı hiçbişey kalmadı aniden bi iyileşme hali oldu bende tübe yarabbimmm :D

İn şe Allah canım, Allah şifa versin, yinede dikkat et🥹sıvı alımını artır en iyi etki eden odu hamilelikte
Teşekkürler canım içmeye çalışıyorum
keşke doktora gitseydin canım ihmal etmemek lazım çok uzun sürdü seninki de
Yarın gideceğim kuzum
canım istirahat etmen lazım. rapor alma şansın yok mu? allah göstermesin ateş falan yaparsa o çok zor
Ben evdeyim zaten de iki çocukla yatmak çok mümkün olmuyor 😂
Geçmiş olsun sanada canım baya uzun sürmüş y doktorunla görüş ihmal etme geçer inşallah♥️
Gideceğim yarın canım 😊
Bir videoyu hatırladım, uzaktan eğitimle doktor olmuş doktorun yanına gidiyorum diyorki, grip tedaviyle 1 haftaya, tedavisiz 7 güne geçiyor😂(ps. biraz keyfini açıyım dedim🤭🥰senin iyi olman çocuğununda iyi olması🫠)
Güldürdün beni Allah da seni güldürsün 😂 geçecek insallah ❤️

kızlar uygulama bebişleri hangi meyve gösteriyor ? Biz bugün avakado olduk :)

Back
X