Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Merhaba guzel kadinlar!

Ben kimyasal gebelik yasamistim hatirlayanlariniz vardir. Suan tekrar hamileyim bugun idrar tesi yapip ogrendim. Yarin kan verecegim ins.

Aranizda kimyasal gebelik sonrasi saglikli gebelik yasayan var mi?
Çok korkuyorum.
Merhabalar benim de aralık ayında kimyasal gebelik olmuştu. Dr önerisiyle bir ay korunduk sonraki ay tekrar hamile kaldım. Şimdi 12 hafta bitiyor çok şükür birkaç gün de önden gidiyor. Daha önce de nedenini bulamadığımız bir kaybım var. 1 yıl içinde oldu bunların hepsi yüreğine ağır geliyor insanın. Bunda da sürekli kendimi telkin ediyorum her şey yolunda, sağlıkla ilerleyecek diye. Yine de nipt sonucum gelmek üzere dürtüyor anksiyete perileri. Umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Bir çok doktor kimyasalı gebelikten saymıyor bazıları ise aynı yılda 2-3 kere olmuşsa genetik test önerebiliyorlar. İçinizi ferah tutun iyi düşünün iyi olsun stres oldukça kendimize zehir ediyoruz.

Ben de innovita ovulasyon testi kullanıyordum, ovulasyon testi çatlamadan sonra üst üste 5 gün kopkoyu çıkınca şüphelenip hamilelik testi yapmıştım o da pozitif çıkmıştı.
Teşekür ederim yorumunuz için awox marka ile gün içinde yaptım hiç birşey cıkmadı yarın 12 gün sabah yapıcam inşallah ozaman net belli olur diye düşündüm

Ay doktora sordum ısrarla ama takviye için bisey demedi daha cok fırçala diyor. Zaten fırçaladıkça eriyor diş eti resmen ben anlamadım. Görüntüsü bile bozuldu
Canım ılık suya az bişey sirke katıp gargara yapsan bir faydası olur mu acaba ? Sonuçta doğal. Bir de özellikle kanayan kısımlara zeytinyağı sürmek de işe yarayabilir belki. Bir önceki gebeliğimde sirke içinde sarımsak dövüp kaynatmıştım sonra onunla ılık gargara yapmıştım. Önce baya bi sızlattı ama 5 dk sonra kesilmişti ağrısı fakat kanama hiç başıma gelmedi. Diş çok zor oluyor seni anlıyorum inşallah en kısa zamanda geçer.

Selam kızlar ben geldim 14+4 olmusuz ikili test sonucu güzel geldi bebek de gayet sağlıklı dedi ama ne hikmetse kendi doktorumun gördüğü cinsiyet devletteki doktor göremedi 😂😂 hastaligim içinde göğüs hastalıklarına bir görün antibiyotik kullanılabilir bu haftalarda dedi

Eklentiler

• 0F09D49B-976A-4057-AAF7-9F41F3F50B4C.webp
    0F09D49B-976A-4057-AAF7-9F41F3F50B4C.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 69
Selam kızlar ben geldim 14+4 olmusuz ikili test sonucu güzel geldi bebek de gayet sağlıklı dedi ama ne hikmetse kendi doktorumun gördüğü cinsiyet devletteki doktor göremedi 😂😂 hastaligim içinde göğüs hastalıklarına bir görün antibiyotik kullanılabilir bu haftalarda dedi
Canımm çok sevindim sonucuna, bebişin büyüyor sağlıkla maşallah🧿 dikkat et kendine evet antibiyotik gerekirse kullanılabiliyormuş baktır kendine ihmal etme
Kızlar fetal sonucum geldi çok şükür temiz 🙏🏻 akşam minik bi organizasyon ile cinsiyet öğrencez🫠
Ah ne güzel tertemiz sonuç rahatla sen de bu saatten sonra artık💕 ay öğrenince yaz hemen buraya da çok heyecanlııı😍😍

Canımm çok sevindim sonucuna, bebişin büyüyor sağlıkla maşallah🧿 dikkat et kendine evet antibiyotik gerekirse kullanılabiliyormuş baktır kendine ihmal etme

Ah ne güzel tertemiz sonuç rahatla sen de bu saatten sonra artık💕 ay öğrenince yaz hemen buraya da çok heyecanlııı😍😍
Harikaaaa darısı bekleyen annelerimize ❤️
Hem de nasıl rahatladım yazarım tabi🤍
Evet darısı bekleyen tüm annelerimizin başına herkes güzel sonucu alsın inşallah 🙏🏻🙏🏻

Kızlar selam ben de kontrolden geliyorum. 14+4 çıktı usg de. Herşey güzel çok şükür. Cinsiyetten emin olamadı doktorum maalesef yine öğrenemedim. 🥹 fetal de şanssızlık usg de şanssızlık 🤦🏻‍♀️ artık fetalin sonucuna kaldık 8. Gün bugün bu hafta gelir diye düşünüyorum inşallah tabi. Sağlıklı olsun da nazlı ceylan artık kız mı erkek mi bilemicem 😂 deli etti beni ahah

Eklentiler

• IMG_6149.webp
    IMG_6149.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 63
Ay doktora sordum ısrarla ama takviye için bisey demedi daha cok fırçala diyor. Zaten fırçaladıkça eriyor diş eti resmen ben anlamadım. Görüntüsü bile bozuldu
istersen kendin al aşkım kullan bana da demir daha başlatmadı mesela değerlerim çok iyimiş birkaç hafta içinde başlatıcakmış fazlası kabızlık vs yapıyomuş çünkü onun da

Kızlar selam ben de kontrolden geliyorum. 14+4 çıktı usg de. Herşey güzel çok şükür. Cinsiyetten emin olamadı doktorum maalesef yine öğrenemedim. 🥹 fetal de şanssızlık usg de şanssızlık 🤦🏻‍♀️ artık fetalin sonucuna kaldık 8. Gün bugün bu hafta gelir diye düşünüyorum inşallah tabi. Sağlıklı olsun da nazlı ceylan artık kız mı erkek mi bilemicem 😂 deli etti beni ahah
bana daha 11+2'de erkek demişti doktorum yüksek ihtimalle 🥹🥹

Back
X