Evet nasipse 3.bebeğim olacak 13+6 bugün 2 hafta önce gittim 2 li tarama yapıldı çok erken daha dediBu 3. Gebelik mi ? tecrübelisin ne güzel yaaa. Şuan kaç haftalık bebiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet nasipse 3.bebeğim olacak 13+6 bugün 2 hafta önce gittim 2 li tarama yapıldı çok erken daha dediBu 3. Gebelik mi ? tecrübelisin ne güzel yaaa. Şuan kaç haftalık bebiş
Büyümüş annesi artık belli olur. Gönlünden geçen neyse o olsun belli olmadıysa kızdır belki :)) benim gönlüm her zaman kız lardan yanaEvet nasipse 3.bebeğim olacak 13+6 bugün 2 hafta önce gittim 2 li tarama yapıldı çok erken daha dedi
Büyümüş annesi artık belli olur. Gönlünden geçen neyse o olsun belli olmadıysa kızdır belki :)) benim gönlüm her zaman kız lardan yana![]()
Sakin ol canım panik yapma. Eve geç ayaklarını yukarı kaldır dinlen en iyi tedavisi dinlenmek.bol su içSelam kızlar. Progestan kullanmaya başladığımdan beri kanamam durmuştu ve akıntı rengim normalleşmişti. Bugün tam 12 haftalık olduk. Dışarıda oturuyorduk. Eve geldim. Günlük pedimde akıntının yine kahverengiye döndüğünü gördüm. Perşembe günü sabah randevum var. Hastaneye gitmek de istemedim o süreç beni çok korkuttuğu için. Zaten progestan fitil kullanıyorum. Korkmalı mıyım? Elim ayağım boşaldı yine birden.
Öyle yaptım canım. Eve gelince fark ettim zaten. Uzun zamandır olmamıştı. Korktum baya. Hastaneye gitsem bile bir şey yapmıyorlar. Yine fitil veriyorlar. Yatırıyorlar. O yüzden gitmek istemedim. Perşembe günü de randevum var. İkili test yapılacak. İnşallah bir şey yokturdur.Sakin ol canım panik yapma. Eve geç ayaklarını yukarı kaldır dinlen en iyi tedavisi dinlenmek.bol su iç
Öyle yaptım canım. Eve gelince fark ettim zaten. Uzun zamandır olmamıştı. Korktum baya. Hastaneye gitsem bile bir şey yapmıyorlar. Yine fitil veriyorlar. Yatırıyorlar. O yüzden gitmek istemedim. Perşembe günü de randevum var. İkili test yapılacak. İnşallah bir şey yokturdur.
İnşallah canım. Bu arada sen nasıl oldun?Yoktur canım merak etme. Belki bi iki saate bitecek kalmayacak. Sen takip et.
Sabrını sınıyolar askım seninbenimmm hala çıkmadı cuma çıkıcak dediler![]()
Canım evet çok mantıklı, dişçiyle de görüştüm o da tuzlu su ile gargara yap dedi. Bugün aksam yemeğinden sonra fırçalayıp deneyeyim bakalım daha da ilerlemesin bu durumCanım ılık suya az bişey sirke katıp gargara yapsan bir faydası olur mu acaba ? Sonuçta doğal. Bir de özellikle kanayan kısımlara zeytinyağı sürmek de işe yarayabilir belki. Bir önceki gebeliğimde sirke içinde sarımsak dövüp kaynatmıştım sonra onunla ılık gargara yapmıştım. Önce baya bi sızlattı ama 5 dk sonra kesilmişti ağrısı fakat kanama hiç başıma gelmedi. Diş çok zor oluyor seni anlıyorum inşallah en kısa zamanda geçer.
İnşallah canım. Bu arada sen nasıl oldun?
Kusmadan yaşamak harika bisey yakızlar ben 3 gündür kusmuyorum darısı kusanların başına hayata yeniden dönüyo gibiyim![]()
İnşallah canım. İnşallah bundan sonrası bizim için daha rahat, daha kolay olur. Bu korkuyla yaşamak çok zor.Dün ve bugün durdu yine ama daha öncede durup başladığı için temkinli davranıyorum canım. Yarın kontrolüm var inş bitmiştir artık rahat bir nefes alayım yaa
Bulantısız ve iştahımın açıldığı günlerin hayaliyle yaşıyorum,ne yersem yiyeyim sanki midem boş gibi ve huzursuz bir mide sanki.Canımın çektiği tek bir şey yokKusmadan yaşamak harika bisey yane çektik bee
Evet canım bana devlet kız özel erkek dedi. İkisi de şuan net değil diye ekledi. Sonra nipt testim geldi de kız olduğu kesinleştiMerhaba geçen hafta kız olabilir demişti bi doktor, bugün başka birine gittim erkek olabilir sanki diyor. İkisi de net değilböyle bir şeyle karşılaşan var mı