Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Selam kızlar. Progestan kullanmaya başladığımdan beri kanamam durmuştu ve akıntı rengim normalleşmişti. Bugün tam 12 haftalık olduk. Dışarıda oturuyorduk. Eve geldim. Günlük pedimde akıntının yine kahverengiye döndüğünü gördüm. Perşembe günü sabah randevum var. Hastaneye gitmek de istemedim o süreç beni çok korkuttuğu için. Zaten progestan fitil kullanıyorum. Korkmalı mıyım? Elim ayağım boşaldı yine birden.

Selam kızlar. Progestan kullanmaya başladığımdan beri kanamam durmuştu ve akıntı rengim normalleşmişti. Bugün tam 12 haftalık olduk. Dışarıda oturuyorduk. Eve geldim. Günlük pedimde akıntının yine kahverengiye döndüğünü gördüm. Perşembe günü sabah randevum var. Hastaneye gitmek de istemedim o süreç beni çok korkuttuğu için. Zaten progestan fitil kullanıyorum. Korkmalı mıyım? Elim ayağım boşaldı yine birden.
Sakin ol canım panik yapma. Eve geç ayaklarını yukarı kaldır dinlen en iyi tedavisi dinlenmek.bol su iç

Sakin ol canım panik yapma. Eve geç ayaklarını yukarı kaldır dinlen en iyi tedavisi dinlenmek.bol su iç
Öyle yaptım canım. Eve gelince fark ettim zaten. Uzun zamandır olmamıştı. Korktum baya. Hastaneye gitsem bile bir şey yapmıyorlar. Yine fitil veriyorlar. Yatırıyorlar. O yüzden gitmek istemedim. Perşembe günü de randevum var. İkili test yapılacak. İnşallah bir şey yokturdur.

Öyle yaptım canım. Eve gelince fark ettim zaten. Uzun zamandır olmamıştı. Korktum baya. Hastaneye gitsem bile bir şey yapmıyorlar. Yine fitil veriyorlar. Yatırıyorlar. O yüzden gitmek istemedim. Perşembe günü de randevum var. İkili test yapılacak. İnşallah bir şey yokturdur.

Yoktur canım merak etme. Belki bi iki saate bitecek kalmayacak. Sen takip et.

Canım ılık suya az bişey sirke katıp gargara yapsan bir faydası olur mu acaba ? Sonuçta doğal. Bir de özellikle kanayan kısımlara zeytinyağı sürmek de işe yarayabilir belki. Bir önceki gebeliğimde sirke içinde sarımsak dövüp kaynatmıştım sonra onunla ılık gargara yapmıştım. Önce baya bi sızlattı ama 5 dk sonra kesilmişti ağrısı fakat kanama hiç başıma gelmedi. Diş çok zor oluyor seni anlıyorum inşallah en kısa zamanda geçer.
Canım evet çok mantıklı, dişçiyle de görüştüm o da tuzlu su ile gargara yap dedi. Bugün aksam yemeğinden sonra fırçalayıp deneyeyim bakalım daha da ilerlemesin bu durum

Kontrolden geldim. Çok şükür her şey yolundaydı. 12+0 olduk çok uzun baktı 40 dk. Bebek çok hareketliydi. Cinsiyet de yüzde 95 erkek dedi. Bir kızım vardı hayırlısı olsun sağlıkla 🥰 yarın da fetal dna için kan vericem. Çok mutluyum 3 haftadır boşuna stres yaptım

Dün ve bugün durdu yine ama daha öncede durup başladığı için temkinli davranıyorum canım. Yarın kontrolüm var inş bitmiştir artık rahat bir nefes alayım yaa
İnşallah canım. İnşallah bundan sonrası bizim için daha rahat, daha kolay olur. Bu korkuyla yaşamak çok zor.

Kızlar kahvaltıda devamlı yumurta,peynir,zeytin yemekten sanki sıkıldım ve soğuyacak gibiyim,sizler neler yiyorsunuz?Başka şeyler denemek istiyorum .

Merhaba geçen hafta kız olabilir demişti bi doktor, bugün başka birine gittim erkek olabilir sanki diyor. İkisi de net değil 😅😅 böyle bir şeyle karşılaşan var mı
Evet canım bana devlet kız özel erkek dedi. İkisi de şuan net değil diye ekledi. Sonra nipt testim geldi de kız olduğu kesinleşti 🥰

Selam kızlar. Bugün göğüslerim çok gergin olduğu için Hindistan cevizi yağı süreyim dedim. Allahım kavanozu kafama dikmemek için kendimi zor tuttum 😅 Kokusu o kadar güzel geldi ki.

Kızlar ben gruba çok aktif yazamasam da her paylaşımı okuyorum iki gündür grup çok sessiz S simlumina kuzum nerelerdesin sanki sen yoksun diye sessizleşti grup

Back
X