Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Geçen hafta Periembe kan vermiştim. Bir hafta, on güne kadar çıkar demişlerdi. Henüz sonuçlar gelmedi. Beklemedeyim canım.
Güzel sonuçlar inşallah canım tertemiz gelicek merak etme ♥️ burdan bi arkadasta öyle bekliyordu ama sonucu temiz cıktı♥️ seninde öyle olucak stres olma kuşum

Merhaba geçen hafta kız olabilir demişti bi doktor, bugün başka birine gittim erkek olabilir sanki diyor. İkisi de net değil 😅😅 böyle bir şeyle karşılaşan var mı

betan kesin yüksek gelir canım çok belirgin testlerin tabi 3 dk sonra böyle çıkmadıysa. Beklemek istemiyorsan özel hastanede kan verebilirsin 1 saat sonra çıkıyor sonucu
Yurtdisinda yasiyorum canim malesef burda bi saatte cikmiyor. Kan verdim yarin sabaha cikacak dendi. Bekliyorum 🙏🏻

Çoook tebrik ederim Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah. Size tavsiyem beta hcg baktırırken progesteron da baktırmanız :KK200:
Benim de üç kaybım var, sonuncuda beta takibiyle birlikte progesteron da bakıldı hep, olası bir durumda takviye gerekirse diye. O normal değer aralığındaysa gebelik de güzel ilerliyor zaten
Cok sagol canim mukemmel bir bilgi.
Persembe günku teste onu da dahil edecegim ve bir kac gun sonraya tekrarlarim❤️🙏🏻

betan kesin yüksek gelir canım çok belirgin testlerin tabi 3 dk sonra böyle çıkmadıysa. Beklemek istemiyorsan özel hastanede kan verebilirsin 1 saat sonra çıkıyor sonucu

Merhabalar benim de aralık ayında kimyasal gebelik olmuştu. Dr önerisiyle bir ay korunduk sonraki ay tekrar hamile kaldım. Şimdi 12 hafta bitiyor çok şükür birkaç gün de önden gidiyor. Daha önce de nedenini bulamadığımız bir kaybım var. 1 yıl içinde oldu bunların hepsi yüreğine ağır geliyor insanın. Bunda da sürekli kendimi telkin ediyorum her şey yolunda, sağlıkla ilerleyecek diye. Yine de nipt sonucum gelmek üzere dürtüyor anksiyete perileri. Umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Bir çok doktor kimyasalı gebelikten saymıyor bazıları ise aynı yılda 2-3 kere olmuşsa genetik test önerebiliyorlar. İçinizi ferah tutun iyi düşünün iyi olsun stres oldukça kendimize zehir ediyoruz.
Cok haklısın canım. Kaybın için çok üzgünüm ama şuan hamilesin ve asıl önemli olan bu ❤️ Rabbim sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin inş. Umarım test sonuçların çok güzel gelir hepimiz için dua ediyorum ❤️

Teşekür ederim yorumunuz için awox marka ile gün içinde yaptım hiç birşey cıkmadı yarın 12 gün sabah yapıcam inşallah ozaman net belli olur diye düşündüm
Evet belli olur herhalde, kan testi verirseniz orada da çıkar bence artık. Ama erken kan verince de strese giriyor insan yükselişi takip etmek zorunda kalıyorsunuz, hayırlısı olsun 😊

selam kızlar ♥️ evet çok sessiz gerçekten bugün. Ben dün gece bir rüya gördüm ve sizinle paylaşayım dedim. Bir kız bebek emziriyordum. Ve sütüm çok bol bebek de çok iştahlıydı nefes nefese kaldı emerken sonra ben göğsümü çektim biraz rahatlasın diye. Öyle güzel bir histi ki. Bugün hep bu rüyayı düşündüm. 🌸 yarın kontrolüm var çok heycanlıyım kanamalardan sonra inşallah çok iyidir kuzucuğum..yarın 12 haftalık olacağız Allah nasip ederse..🤲🏻 sizler nasılsınız herşey yolunda mııı güzel anneler

selam kızlar ♥️ evet çok sessiz gerçekten bugün. Ben dün gece bir rüya gördüm ve sizinle paylaşayım dedim. Bir kız bebek emziriyordum. Ve sütüm çok bol bebek de çok iştahlıydı nefes nefese kaldı emerken sonra ben göğsümü çektim biraz rahatlasın diye. Öyle güzel bir histi ki. Bugün hep bu rüyayı düşündüm. 🌸 yarın kontrolüm var çok heycanlıyım kanamalardan sonra inşallah çok iyidir kuzucuğum..yarın 12 haftalık olacağız Allah nasip ederse..🤲🏻 sizler nasılsınız herşey yolunda mııı güzel anneler

Hayırlara çıksın insaAllah . Cinsiyet belli mi genelde rüyada emzirilen cinsiyet doğru çıkıyor sağlıkla gelsin insaAllah 🥰

Hayırlara çıksın insaAllah . Cinsiyet belli mi genelde rüyada emzirilen cinsiyet doğru çıkıyor sağlıkla gelsin insaAllah 🥰

Hayır canım daha belli değil bir tahmin bile olmadı :)) ama ben hep erkek hissetmeme rağmen rüyamda hep kız görüyorum. Bakalım sağlıklı olsun yeter . Sizin belli mi

Hayır canım daha belli değil bir tahmin bile olmadı :)) ama ben hep erkek hissetmeme rağmen rüyamda hep kız görüyorum. Bakalım sağlıklı olsun yeter . Sizin belli mi

Benim de olmadı maalesef perşembe günü randevum var söyler diye umutlaniyorum ☺️ tuhaf daha önceki iki gebeligim de hep gördüm bu sır gibi hic cinsiyete dair rüya göremedim 😀

Back
X