- 11 Nisan 2024
- 876
- 743
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt 2500 olmus, bana arkadasim onerdiginde 1500 du yemin ederim djfjfjbnmde cinsiyet dün belli oldu ancak odaklanıp almaya başlayacağım :) o yatağı alayım bn o zaman 1 zam geldi bile
Ben sizofren gibi o segirmeyi bebek saydim bacim maksat mutlu olmak degil mi iste jsjfjffjfjBende hissedemedim hiç daha. 20 yi beklicez o zaman![]()
Artik tecrübeli anne olduk sekerim biz :) en çok aktif olan anne grubu da biz olunca :))O da olabilir ama genelde beta takibi yapanlar geliyor bakıyorum da o değişik geliyor forumda çok konu var ya beta takibiyle ilgili ondan garip geldi bana![]()
Aiiiy onu nasıl çekti kııazz kırk yıl gelmez aklıma ahshfkdbdldkd cok acayip tadıCanım cennet hurması çekti ya şimdi atmayın şöle şeyler![]()
yaaaaa prenses o annesiKızlar napıyorsunuzzz? Benim doktora daha cok var die bugun devlete gittimcok kıpırdakrı uerinde durmuyodu cinsiyeti netleştiremedik skdldkdkd
Ben babyjem reflü yatagı almıstm cok kullandm 4 ay sadece onda ysttı herhere taşıyodm onda uyuyodu falan cok eahat ettim yataşı hiç kullnmadm bilmiyorumdaoo sen araştırmışsın çoktan, yazdıklarına bakayım. bn birde yataşın şu minik reflü yataklarından almayı düşünüyorum. ama bilemedm çok şey mi almayı düşünüyorm diye
Yaa bizde bir an önce hissetmek istiyoruz her kıpırtı önemliBen sizofren gibi o segirmeyi bebek saydim bacim maksat mutlu olmak degil mi iste jsjfjffjfj
Ona da bakiyim yatasla kiyasliyim bakiim canim sagolBen babyjem reflü yatagı almıstm cok kullandm 4 ay sadece onda ysttı herhere taşıyodm onda uyuyodu falan cok eahat ettim yataşı hiç kullnmadm bilmiyorumda
aaa bu cennet elması değil miCanım bir de bu var bak. Ben bunu da hurma diye biliyorum
Aiiiy bakalım askom 31 inde kendi doktoruma gideceğim artık tamamen netleşşr herhalde mdldkdldkd netleştiği gün pembelere boğcam kıyafetle burayo skdndkdkdkkd ama erkekim olursada onada ayrı sevinirim. İkisinide yiyim yavrularmyaaaaa prenses o annesi![]()
yahu onu da 6 ay kullanıcaz sadece ne kadar pahalı ama çok faydalı tabi mecbur alacağızzzzevt 2500 olmus, bana arkadasim onerdiginde 1500 du yemin ederim djfjfj
Bak bebisim ama böle cırtcırtlı lazım. Cırtcırtsızdı benim ilk aldıgım. Kerem 1 aylıkken diştü. 1 aylık bebek düşer öi dersin? Düşer shşdndkdk baknz. KeremOna da bakiyim yatasla kiyasliyim bakiim canim sagol![]()
İki tane oğlum var küçüğüm 8 yaşında büyüğüm 12 . Uzun zaman geçtiği için unttum bütün bilgiler sıfır . Ara verince sanki ilk gebelik gibi tecrübesiz oluyorsunSenin iki oğlun vardı dimi? aslında tecrübeli bir annesin önceden de bilgilerin vardır bu konuda doktorun bilgi paylaşmadı mı
allah bağılasın maşallah ne güzel kocaman olmuşlar. Sen en iyisi ilk kontrolünde doktordan tüm bilgileri al canımİki tane oğlum var küçüğüm 8 yaşında büyüğüm 12 . Uzun zaman geçtiği için unttum bütün bilgiler sıfır . Ara verince sanki ilk gebelik gibi tecrübesiz oluyorsun![]()
Hahahah gene de kızlar önde gidiyor baksanagerçi sayımız karışmış dış güçler gelip oy atıp kaçmış hahahahahah
Yukarı da canım en üstte yapmışsın zatenanket yazışmalarını okudum da anketi bulamadm kaçıncı sayfada
Benim guzelimmm neler gelmiş başına yaaa o gün konuştuk ya diş ağrım var deyince çokta zorlamayalım seni dedim ama dahası olmuş RabbimGünleeeerdiiir şuralarda yokum daaa biriniz de demedi ki nerde
Özellikle şu 3 5 kadın var aklımda onlar ajajjs
Neyse iyiyim şükür diş macerası yaşadım
Anestezi gözüme vurdu kısmi felç yaşadım dişimi de çekmediler dişim uyuşmadı gözüm uyuştu ajannans ne rezillik
Ağrı kesici dolgu yapıldı 6 ay idare eder dediler hiiç umudum yokta hayırlısı bakalım
Siz nabaysınız
Acabaaaa neden şaşırmadımKızlar napıyorsunuzzz? Benim doktora daha cok var die bugun devlete gittimcok kıpırdakrı uerinde durmuyodu cinsiyeti netleştiremedik skdldkdkd
Neyden bahsediyorsunuzBak bebisim ama böle cırtcırtlı lazım. Cırtcırtsızdı benim ilk aldıgım. Kerem 1 aylıkken diştü. 1 aylık bebek düşer öi dersin? Düşer shşdndkdk baknz. Kerem![]()
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım. Senin fraksiyon düşüktü tekrar vermiştin di mi? Çok şükür şimdi çıkmış güzelceKaçtı öncekinde hatırlıyor musun
Bebiko ben bişiler yiyip girdim ondan kudurdu herhalde shndnf sen denedn mi öleeHahahah gene de kızlar önde gidiyor baksana
Yukarı da canım en üstte yapmışsın zaten
Benim guzelimmm neler gelmiş başına yaaa o gün konuştuk ya diş ağrım var deyince çokta zorlamayalım seni dedim ama dahası olmuş Rabbim
Beterinden korusun şuan nasılsın iyi misin yediğin içtiğin şeylere dikkat et aman
Acabaaaa neden şaşırmadımdün bana da aynısı oldu göremedi doktor cinsiyeti ama görmek içimde uğraşmadı olcum
Yaptı bıraktı bana kalırsa bide benim
Bebiko hep uyuyor Ecos yahiç kıpırdandığını görmedim