Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
oo sen araştırmışsın çoktan, yazdıklarına bakayım. bn birde yataşın şu minik reflü yataklarından almayı düşünüyorum. ama bilemedm çok şey mi almayı düşünüyorm diye
Ben babyjem reflü yatagı almıstm cok kullandm 4 ay sadece onda ysttı herhere taşıyodm onda uyuyodu falan cok eahat ettim yataşı hiç kullnmadm bilmiyorumda

Senin iki oğlun vardı dimi? aslında tecrübeli bir annesin önceden de bilgilerin vardır bu konuda doktorun bilgi paylaşmadı mı
İki tane oğlum var küçüğüm 8 yaşında büyüğüm 12 . Uzun zaman geçtiği için unttum bütün bilgiler sıfır . Ara verince sanki ilk gebelik gibi tecrübesiz oluyorsun 🥺😅🌹

İki tane oğlum var küçüğüm 8 yaşında büyüğüm 12 . Uzun zaman geçtiği için unttum bütün bilgiler sıfır . Ara verince sanki ilk gebelik gibi tecrübesiz oluyorsun 🥺😅🌹
allah bağılasın maşallah ne güzel kocaman olmuşlar. Sen en iyisi ilk kontrolünde doktordan tüm bilgileri al canım

gerçi sayımız karışmış dış güçler gelip oy atıp kaçmış hahahahahah
Hahahah gene de kızlar önde gidiyor baksana 😂
anket yazışmalarını okudum da anketi bulamadm kaçıncı sayfada
Yukarı da canım en üstte yapmışsın zaten ❤️
Günleeeerdiiir şuralarda yokum daaa biriniz de demedi ki nerde 🤣
Özellikle şu 3 5 kadın var aklımda onlar ajajjs
Neyse iyiyim şükür diş macerası yaşadım
Anestezi gözüme vurdu kısmi felç yaşadım dişimi de çekmediler dişim uyuşmadı gözüm uyuştu ajannans ne rezillik
Ağrı kesici dolgu yapıldı 6 ay idare eder dediler hiiç umudum yokta hayırlısı bakalım
Siz nabaysınız
Benim guzelimmm neler gelmiş başına yaaa o gün konuştuk ya diş ağrım var deyince çokta zorlamayalım seni dedim ama dahası olmuş Rabbim
Beterinden korusun şuan nasılsın iyi misin yediğin içtiğin şeylere dikkat et aman
Kızlar napıyorsunuzzz? Benim doktora daha cok var die bugun devlete gittim 🤣 cok kıpırdakrı uerinde durmuyodu cinsiyeti netleştiremedik skdldkdkd
Acabaaaa neden şaşırmadım 😂😂😂 dün bana da aynısı oldu göremedi doktor cinsiyeti ama görmek içimde uğraşmadı olcum
Yaptı bıraktı bana kalırsa bide benim
Bebiko hep uyuyor Ecos ya 😂hiç kıpırdandığını görmedim

Bak bebisim ama böle cırtcırtlı lazım. Cırtcırtsızdı benim ilk aldıgım. Kerem 1 aylıkken diştü. 1 aylık bebek düşer öi dersin? Düşer shşdndkdk baknz. Kerem🤣
Neyden bahsediyorsunuz

Hahahah gene de kızlar önde gidiyor baksana 😂

Yukarı da canım en üstte yapmışsın zaten ❤️

Benim guzelimmm neler gelmiş başına yaaa o gün konuştuk ya diş ağrım var deyince çokta zorlamayalım seni dedim ama dahası olmuş Rabbim
Beterinden korusun şuan nasılsın iyi misin yediğin içtiğin şeylere dikkat et aman

Acabaaaa neden şaşırmadım 😂😂😂 dün bana da aynısı oldu göremedi doktor cinsiyeti ama görmek içimde uğraşmadı olcum
Yaptı bıraktı bana kalırsa bide benim
Bebiko hep uyuyor Ecos ya 😂hiç kıpırdandığını görmedim
Bebiko ben bişiler yiyip girdim ondan kudurdu herhalde shndnf sen denedn mi ölee 🤣

Back
X