Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Of inşaallah devam etmez o kadar canım ya benim de sürekli genizimle midemde bir bulantı oturuyor resmen .iştahım hiç yok deli gibi tatlı severdim tiksiniyorum resmen
Ben son bir haftadir tatli yer oldum, oglum olacak😍 erkek cocuk tatli yedirir derlerdi, anca gerceklesiyor bu shdjdj. Umarim senin cabuk biter ama bak benim bitmedi iste ilaca ragmen biraz da kismet 🤭🤭

Merhaba benim 3.gebeliğim bugün 2.trimestira geçiş yaptım 😊 öncekilerde olduğu gibi sabah bulantım devam maalesef kişiye göre değişiyor sanırım
Benim de 3. Bu yaşayan ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse ama diğerlerinde 25 haftaya kadar hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum kusma bulantı oluyordu birinde ama sabahları akşamları bazen .Bu devamlı kesintisiz midemi üşütmüşüm gibi değişik bir his var midemde .

12+4 çıktı ultrasonda chat gbt hep erkek dedi doktorlarda her hafta muallakta bırakıyor. fetal verdik cumaya kadar çıkacak inşallah sağlıklı olsun artık gerisi allah ne verdiyse o
Ben önceki cocugumun usg fotosunu attım kız dedi o yüzden çokta ciddiye almamak lazım oğlum var bu arada 😂

Kizlar dun aksamdan biriken sayfalari anca bitirdim tekrardan selamlar herkese🥰bugun azicik dinlenme gunu ilan ettim uzaniyorum tv karsisi hafif bulanti esliginde🥲 aksam kismetse bebise besik anne yani tarzi seyler bakmaya gidicem fikir edinmek icin, aklimdaki modeli canli gormek istiyorum falan. Hatta gidecegim yerde mobilya da varmis bir fikir olmasi acisindan fiyat ve modellere de bakarim diye dusundum
ayy hazırlıklar başladı 🤗🤗 bak bak bizi de güncellersin fiyatlar nasılmış bakalım

Kizlar dun aksamdan biriken sayfalari anca bitirdim tekrardan selamlar herkese🥰bugun azicik dinlenme gunu ilan ettim uzaniyorum tv karsisi hafif bulanti esliginde🥲 aksam kismetse bebise besik anne yani tarzi seyler bakmaya gidicem fikir edinmek icin, aklimdaki modeli canli gormek istiyorum falan. Hatta gidecegim yerde mobilya da varmis bir fikir olmasi acisindan fiyat ve modellere de bakarim diye dusundum
kullanınışlık konusunda araştırma yaptın mı kuzum görsel güzellikle kullanışlılık arasında fark oluyr sanırım bnde hem bebek odası takımı hemde anne yanı düşünüyorm da. bizimlede paylaşır mısın?

Benim de 3. Bu yaşayan ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse ama diğerlerinde 25 haftaya kadar hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum kusma bulantı oluyordu birinde ama sabahları akşamları bazen .Bu devamlı kesintisiz midemi üşütmüşüm gibi değişik bir his var midemde .

InsaAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Cinsiyet de farklı olabilir belki, kiminde farklılık gösteriyor.

Ben son bir haftadir tatli yer oldum, oglum olacak😍 erkek cocuk tatli yedirir derlerdi, anca gerceklesiyor bu shdjdj. Umarim senin cabuk biter ama bak benim bitmedi iste ilaca ragmen biraz da kismet 🤭🤭
Canım onlar hurafe gerçekten dediğin gibi tatlı yersen erkek ekşi yersen kız inanmıyorum onlara ben de ☺️

InsaAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Cinsiyet de farklı olabilir belki, kiminde farklılık gösteriyor.
Diğer bebeklerim de 1 i kız 1i erkekti canım .Ama o zaman kızda bulantım olmuştu erkekte hiç olmamıştı .bakalım sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmez ☺️ belki bulantının onla ilgisi olabilir bilmiyorum ama bir an önce geçmesini temenni ediyorum o kadar iştahsızlığa kilo da veremiyorum çok ilginç

ben mesela bu 5.gebeliğim sağlıklı devam eden de ilk gebeliğim :) ama asla hiçbirinde mide bulantısı yaşamadım, aşermedim, yada başka bişi mesela asla olmadı bende tamamen bünyeyle alakalı bişey bence

kullanınışlık konusunda araştırma yaptın mı kuzum görsel güzellikle kullanışlılık arasında fark oluyr sanırım bnde hem bebek odası takımı hemde anne yanı düşünüyorm da. bizimlede paylaşır mısın?
Evet canim ya soyle yakin zamanda doguran arkadaslarim var hepsiyle uzun uzun konustum, chicco hug me 5 in 1 dan cok memnunlar, alti aydan sonra ben zaten yanimda degil odasinda yatirmayi istiyorum kismetse alistirmak adina kendi yatmasina, alti ay itibariyle de anakucagi sandalye ve mama sandalyesine donusuyor bu urun o yuzden yillarca kullandik dedi arkadasim da. Ondan alicam gibi🥹 bir de chicco next2me magic begendim ama 6 aydan sonra direkt cop dedi herkes, onun yerine yeri buyuk olan next2me forever al dediler, ama bana hantal bir urun gibi geldi, bir de 4 yasa kadar kullanilir diyor da cocuk yurudu mu onda durmaz gibi geliyor erkek cocuk bir de 🤣

ben mesela bu 5.gebeliğim sağlıklı devam eden de ilk gebeliğim :) ama asla hiçbirinde mide bulantısı yaşamadım, aşermedim, yada başka bişi mesela asla olmadı bende tamamen bünyeyle alakalı bişey bence
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım .Doğru evet hatta doktorum istediğimiz bir şey her şey yolunda gidiyor hormonların güzel artıyor diye düşünürüz bulantı olduğunda dedi ama işte hayatım karardı resmen 🤦🏻‍♀️ zor çalışıyorum

Back
X