Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ah canım ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama ben Beylikdüzündeyim sabahkinde uyuyordum ama akşam olanı hissettim ben de çok huzursuzum evde yanlız kalamıyorum ve bende sürekli sallanıyorum psikolojik olarak rabbim beterinden korusun inşallah stres olmamaya çalışmalıyız 🙏
Canım küçükçekmece gölünün oradayım sanırım hamilelik hormonlarımla iyice değişik oldu korkumun boyutu inşallah bitmiş gitmiş olsun Allahım korkutmasın bizleri

Merhabalar aranıza yeni katıldım. Ben de Kasım annesi olacağım inşallah 12 haftalık gebeyim. Rica etsem cinsiyet tahmini yapabilir misiniz ☺️🤩

Eklentiler

• c1191621-2b7a-4403-82f9-cfbb7d201dd9.webp
    c1191621-2b7a-4403-82f9-cfbb7d201dd9.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_0480.webp
    IMG_0480.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_0481.webp
    IMG_0481.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 56
Reflu yatagi bence olmazsa olmazlardan. Buyuk rahatlık her yere onunla taşıdım. Benimki babyjem markaydi sanirim egimli duz bi yatak. yine aynisini alirim sanirim.
Anne yani yatak kullanmıştım oğlumda kisa sürede küçüldü tabi. Odasında da yatiramadik bu sefer park yatak aldık bizim odada yattı. Sonrasinda da park yataktan ayiramadik :) Kendi yatagi hic kullanılmadan eskidi neredeyse :) Bu sefer anne yani da olabilen bi park yatak alıp direk konuyu 1 kalemde bitireyim istiyorum. Odasını da simdilik oyun odası gibi yapicam bi gardrop sifonyer olduu :)
Reflü yatağı link atabilir misin 🙃

Kızlar bu çanta şeklinde hem baby nest hem de reflü yatağı olanlar var trendyolda umay bebek mağazasında gördüm yorumları da çok iyi fiyatı da. Nasıldır sizce?

Kızlar bu çanta şeklinde hem baby nest hem de reflü yatağı olanlar var trendyolda umay bebek mağazasında gördüm yorumları da çok iyi fiyatı da. Nasıldır sizce?
Canim arkadasim kullandi sevibaby di sanirim onun ki marka yanlsta olabilir cok memnun kaldi bana da tavsiye etti.

kızlar bugün kontrolüm vardı Allah’ıma şükür bebeğim iyi. 🙏🤲🏻 kanama alanı ne yazık ki hala gözüküyor. Ama bebek büyüdüğü ve plesanta da baya oluştuğu için doktor 1-2 haftaya toparlar dedi. Kanama olabilir tek sefer pıhtı atabilir yada vücut emebilir dedi.
Veeee %90 cinsiyeti söyledi. 🌸🌸🌸🌸Çiçek gibi bir kız inşallah 💖💖💖

kızlar bugün kontrolüm vardı Allah’ıma şükür bebeğim iyi. 🙏🤲🏻 kanama alanı ne yazık ki hala gözüküyor. Ama bebek büyüdüğü ve plesanta da baya oluştuğu için doktor 1-2 haftaya toparlar dedi. Kanama olabilir tek sefer pıhtı atabilir yada vücut emebilir dedi.
Veeee %90 cinsiyeti söyledi. 🌸🌸🌸🌸Çiçek gibi bir kız inşallah 💖💖💖
Yaa çok güzel maşallah 🧿 kaç haftalıksınız şuanda tam olarak🥰🥰

Selam güzel anneler ya bugün de gittik doktora yine önce erkek sonra kız dedi kafayı yicem ya 😔geçen hafta 2-3 önde olan bebeğim bugün 3 gün geriye gitmiş tekrar benimle aynı şeyleri yaşayan var mı :( fetal sonucumuzda bir türlü çıkmıyor😔😔Eki Görüntüle 3591228 Eki Görüntüle 3591227
Benim de öyle canım geçen öndeydi bu sefer gerideydi. Şu an pozisyon gereği kısa boylu çıkabiliyor sıkma canını ben de üzülmüştüm ama bi dahakine fark atacaktır

Back
X