- 25 Şubat 2025
- 664
- 500
- 18
4. aydan kombin araştırmalarına başlıyorum hskkdhdhdhbenim hünkar da kız demişti kız çıktı erkolar hissediyor ahahajhhjahajha
sen çok süslüysen oğluşun da bakımlı olurr ne güzel ana oğul kombinleri yaparsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4. aydan kombin araştırmalarına başlıyorum hskkdhdhdhbenim hünkar da kız demişti kız çıktı erkolar hissediyor ahahajhhjahajha
sen çok süslüysen oğluşun da bakımlı olurr ne güzel ana oğul kombinleri yaparsın
teşekkür ederim canım senin deMaşallah canım gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin
Canım küçükçekmece gölünün oradayım sanırım hamilelik hormonlarımla iyice değişik oldu korkumun boyutu inşallah bitmiş gitmiş olsun Allahım korkutmasın bizleriAh canım ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama ben Beylikdüzündeyim sabahkinde uyuyordum ama akşam olanı hissettim ben de çok huzursuzum evde yanlız kalamıyorum ve bende sürekli sallanıyorum psikolojik olarak rabbim beterinden korusun inşallah stres olmamaya çalışmalıyız![]()
Sağol canım evet mecbur kaldım dayanamayıp ağrıyaAy kuzucum cok gecmis olsun sen de kanal yaptirmissin di mi ben kacirmisim orayi cok sorry![]()
Çektir kurtul bacım başka çaresi yok o ağrı uyutmaz çekilmez yani hayattan soğudum benKız valla çektircem yaa başım ağrıyor
bence kızMerhabalar aranıza yeni katıldım. Ben de Kasım annesi olacağım inşallah 12 haftalık gebeyim. Rica etsem cinsiyet tahmini yapabilir misiniz![]()
Reflü yatağı link atabilir misinReflu yatagi bence olmazsa olmazlardan. Buyuk rahatlık her yere onunla taşıdım. Benimki babyjem markaydi sanirim egimli duz bi yatak. yine aynisini alirim sanirim.
Anne yani yatak kullanmıştım oğlumda kisa sürede küçüldü tabi. Odasında da yatiramadik bu sefer park yatak aldık bizim odada yattı. Sonrasinda da park yataktan ayiramadik :) Kendi yatagi hic kullanılmadan eskidi neredeyse :) Bu sefer anne yani da olabilen bi park yatak alıp direk konuyu 1 kalemde bitireyim istiyorum. Odasını da simdilik oyun odası gibi yapicam bi gardrop sifonyer olduu :)
amin canım valla hep korkudayızCanım küçükçekmece gölünün oradayım sanırım hamilelik hormonlarımla iyice değişik oldu korkumun boyutu inşallah bitmiş gitmiş olsun Allahım korkutmasın bizleri
Asko benim juno değildi hani eğimliler varya dhdjjdf böle yatak gibimJuno cirtli kizzz
Hsmdjdkd bunu hamile olmana baglıyom bebism bebiş seviyodur die dişinüyorm sjslrjdlfndfBi şi diyim mi mükemmel bi şey. Başta ben de sevmiyordum ama en son bu sene başında yediğimde günde bir tane yedim nerdeyse
Hsjddşfnlf askim yogunum bu aralar giremedm malesef ama i m back döndmoooo ece hanım nerelerdesiniz özleştik![]()
Reflü yatağı link atabilir misin![]()
Kız mı acabaaaMerhabalar aranıza yeni katıldım. Ben de Kasım annesi olacağım inşallah 12 haftalık gebeyim. Rica etsem cinsiyet tahmini yapabilir misiniz![]()
Canim arkadasim kullandi sevibaby di sanirim onun ki marka yanlsta olabilir cok memnun kaldi bana da tavsiye etti.Kızlar bu çanta şeklinde hem baby nest hem de reflü yatağı olanlar var trendyolda umay bebek mağazasında gördüm yorumları da çok iyi fiyatı da. Nasıldır sizce?
Yaa çok güzel maşallahkızlar bugün kontrolüm vardı Allah’ıma şükür bebeğim iyi.kanama alanı ne yazık ki hala gözüküyor. Ama bebek büyüdüğü ve plesanta da baya oluştuğu için doktor 1-2 haftaya toparlar dedi. Kanama olabilir tek sefer pıhtı atabilir yada vücut emebilir dedi.
Veeee %90 cinsiyeti söyledi.Çiçek gibi bir kız inşallah
![]()
Yaa çok güzel maşallahkaç haftalıksınız şuanda tam olarak
![]()
Benim de öyle canım geçen öndeydi bu sefer gerideydi. Şu an pozisyon gereği kısa boylu çıkabiliyor sıkma canını ben de üzülmüştüm ama bi dahakine fark atacaktırSelam güzel anneler ya bugün de gittik doktora yine önce erkek sonra kız dedi kafayı yicem yageçen hafta 2-3 önde olan bebeğim bugün 3 gün geriye gitmiş tekrar benimle aynı şeyleri yaşayan var mı
fetal sonucumuzda bir türlü çıkmıyor
Eki Görüntüle 3591228 Eki Görüntüle 3591227