- 17 Şubat 2025
- 766
- 528
- 18
- 27
Maşallah canım. Rabbim esirgesin12+0 ız bugün doktorum çok emindi. Ben pek söyleyeceğini düşünemedim ama bir anda emin bir şekilde söyledi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım. Rabbim esirgesin12+0 ız bugün doktorum çok emindi. Ben pek söyleyeceğini düşünemedim ama bir anda emin bir şekilde söyledi![]()
harika sağlıkla kucağınıza alın inşallah12+0 ız bugün doktorum çok emindi. Ben pek söyleyeceğini düşünemedim ama bir anda emin bir şekilde söyledi![]()
Bugün gittimKız mı acabaaakontrolünüz ne zaman
Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla gelsin kızçenkızlar bugün kontrolüm vardı Allah’ıma şükür bebeğim iyi.kanama alanı ne yazık ki hala gözüküyor. Ama bebek büyüdüğü ve plesanta da baya oluştuğu için doktor 1-2 haftaya toparlar dedi. Kanama olabilir tek sefer pıhtı atabilir yada vücut emebilir dedi.
Veeee %90 cinsiyeti söyledi.Çiçek gibi bir kız inşallah
![]()
Evet evet haftaya perşembe günü. 3. Ay detaylı ultrason ve ikili test için gideceğim canımMaşallah canım. Rabbim esirgesinİkili tarama yaptırdın mı? Ben yarın gidince bir sıkıntı yoksa ikili tarama yapacaklar da merak ettim.
ee sizinde azalmış 1 haftaya artık cinsiyet belli olur.harika sağlıkla kucağınıza alın inşallahBende cuma günü tam 12+0 oluyorum 1 hafta sonraya randevu aldım ama dayanamıyorum da beklerken
![]()
Amin kuzum hepimizinki sağlıkla gelsin inşHayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla gelsin kızçen![]()
Oy. Maşallah. Valla çok sevindimEvet evet haftaya perşembe günü. 3. Ay detaylı ultrason ve ikili test için gideceğim canımsen nasıl oldun lekelenmen geçti mi
ee sizinde azalmış 1 haftaya artık cinsiyet belli olur.hepimiz sağlıklı kucağınıza alalım inş
Amin kuzum hepimizinki sağlıkla gelsin inş![]()
Oy. Maşallah. Valla çok sevindimLekelenmem baya az. Yarın ben de hayırlı, güzel haberlerle gelirim inşallah kuzum
![]()
Yaaaaa deryaaaacımmm nasıl mutlu oldum sana anlatamammmmmkızlar bugün kontrolüm vardı Allah’ıma şükür bebeğim iyi.kanama alanı ne yazık ki hala gözüküyor. Ama bebek büyüdüğü ve plesanta da baya oluştuğu için doktor 1-2 haftaya toparlar dedi. Kanama olabilir tek sefer pıhtı atabilir yada vücut emebilir dedi.
![]()
Yaaaaa deryaaaacımmm nasıl mutlu oldum sana anlatamammmmm
Çok güzel haberler almışsın canım tebrik ederim allah nazardan saklasın, hersey daha da güzel olsun inşallah
Kız bebek kıyafetleri favlanmaya başlansın o zaman![]()
Valla simdilik dis eti fircalarken kaniyor sadece, ama sizlerden duydukcs tirsmadim degil yaSağol canım evet mecbur kaldım dayanamayıp ağrıyadişlerinize çokkk iyi bakınn bi sıkıntı çürük vs varsa bu dönemde baktırın bacım son 3 ayda çok bakmıyorlarmış
Çürükler çok derin değildi sanırım sadece içini oyuyor o bızzbızz aletle sonra temizleyip dolguyu yerleştiriyor. Ama çok derin olursa sinirlere geleceğinden olmaz tabiAnestezi olmadan nasıl dayanıyorsun
Canim cok sevindimkızlar bugün kontrolüm vardı Allah’ıma şükür bebeğim iyi.kanama alanı ne yazık ki hala gözüküyor. Ama bebek büyüdüğü ve plesanta da baya oluştuğu için doktor 1-2 haftaya toparlar dedi. Kanama olabilir tek sefer pıhtı atabilir yada vücut emebilir dedi.
![]()
Canikom evet su grubu zaten hislidir, birde su grubu anne olunca kombo oluyor sanırımmmKuzum çooookk saolbende aynı senin gibi rüya görmüştüm kız oluyordu. Bizim su grubu hislerimi diyelim annelik hisleri mi malum oldu bize
![]()
![]()
Max 4 ay bebisim, bana biraz pahalı gelmişti bende babyjem böle eğimli olanlardan almıstım memnundumBu yataş junoyu kaç ay kullanabiliyo bebeler. Almak Mantıklı mı sizce?
Yaaa cok sevindim canımm sağlımla gelsin prensesssskızlar bugün kontrolüm vardı Allah’ıma şükür bebeğim iyi.kanama alanı ne yazık ki hala gözüküyor. Ama bebek büyüdüğü ve plesanta da baya oluştuğu için doktor 1-2 haftaya toparlar dedi. Kanama olabilir tek sefer pıhtı atabilir yada vücut emebilir dedi.
![]()
Tebrikler canııım gözün aydın sağlıkla kucağına al bebişini inşallahkızlarrrrr sonuçlarım güzel geldi ve bebişimERKEK
hürrem sultan loading......
geçmiş olsun canım diş çok zor ya Allah yardımcın olsun şifa versin geçsin hemenYok canım lokal anestezi kana karışmayanmış bana öyle dedi kanal yaptırcaktım dişim uyuşmadı sinire gelince zıpladım ahjajs eşim de diyo ki alkolikler gibi niye uyuşmadı hocam içkiyi bırakalı çok oldu diyo ajaja ben ölüyorum o dalga konusunda![]()
canım güzel bi prensesin olacak inşallah kanama alanı da en kısa sürede geçecek içini ferah tutşükür ki bebeğin iyikızlar bugün kontrolüm vardı Allah’ıma şükür bebeğim iyi.kanama alanı ne yazık ki hala gözüküyor. Ama bebek büyüdüğü ve plesanta da baya oluştuğu için doktor 1-2 haftaya toparlar dedi. Kanama olabilir tek sefer pıhtı atabilir yada vücut emebilir dedi.
![]()
Bence kızımda bundan almıştım yalnız sürekli ayağı doğru kayıyordu ara ara yukarı çekiyordum altına müsşin örtü sererek de denemiştim sonuç aynıydı sorun benimm kızımda mıydı acabaSevi Bebe Çok Fonksiyonlu Kiraz Çekirdekli Reflü Yatağı - ebebek
Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Kiraz Çekirdekli Reflü Yatağı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Benimki bundandı sanirim 6 sene önce dogum yapmıştım o zaman bundan vardi cok memnun kaldim o dönemde
Aminn bendee haftaya yazarım inşallahCinsiyeti belli olan kızlar, size çok özeniyorum yaabenim de artık kesinleşsin ben de yazayım buraya inşallah
![]()
aynısını içimden geçirdim ya 11 günüm var daha doktora gitmemeCinsiyeti belli olan kızlar, size çok özeniyorum yaabenim de artık kesinleşsin ben de yazayım buraya inşallah
![]()