Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
12+0 ız bugün doktorum çok emindi. Ben pek söyleyeceğini düşünemedim ama bir anda emin bir şekilde söyledi 💖
Maşallah canım. Rabbim esirgesin 🧿 İkili tarama yaptırdın mı? Ben yarın gidince bir sıkıntı yoksa ikili tarama yapacaklar da merak ettim.

kızlar bugün kontrolüm vardı Allah’ıma şükür bebeğim iyi. 🙏🤲🏻 kanama alanı ne yazık ki hala gözüküyor. Ama bebek büyüdüğü ve plesanta da baya oluştuğu için doktor 1-2 haftaya toparlar dedi. Kanama olabilir tek sefer pıhtı atabilir yada vücut emebilir dedi.
Veeee %90 cinsiyeti söyledi. 🌸🌸🌸🌸Çiçek gibi bir kız inşallah 💖💖💖
Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla gelsin kızçen🌸

Maşallah canım. Rabbim esirgesin 🧿 İkili tarama yaptırdın mı? Ben yarın gidince bir sıkıntı yoksa ikili tarama yapacaklar da merak ettim.
Evet evet haftaya perşembe günü. 3. Ay detaylı ultrason ve ikili test için gideceğim canım 🌸 sen nasıl oldun lekelenmen geçti mi
harika sağlıkla kucağınıza alın inşallah🙏Bende cuma günü tam 12+0 oluyorum 1 hafta sonraya randevu aldım ama dayanamıyorum da beklerken😅
ee sizinde azalmış 1 haftaya artık cinsiyet belli olur. 🌸 hepimiz sağlıklı kucağınıza alalım inş 🤲🏻

Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla gelsin kızçen🌸
Amin kuzum hepimizinki sağlıkla gelsin inş 🙏🌸💖

Evet evet haftaya perşembe günü. 3. Ay detaylı ultrason ve ikili test için gideceğim canım 🌸 sen nasıl oldun lekelenmen geçti mi

ee sizinde azalmış 1 haftaya artık cinsiyet belli olur. 🌸 hepimiz sağlıklı kucağınıza alalım inş 🤲🏻

Amin kuzum hepimizinki sağlıkla gelsin inş 🙏🌸💖
Oy. Maşallah. Valla çok sevindim 🥹🧿 Lekelenmem baya az. Yarın ben de hayırlı, güzel haberlerle gelirim inşallah kuzum ❤️

Oy. Maşallah. Valla çok sevindim 🥹🧿 Lekelenmem baya az. Yarın ben de hayırlı, güzel haberlerle gelirim inşallah kuzum ❤️

Ben inanıyorum canım benim kanamalar fazlaydı ama bebiş iyi. Ufak lekelenme ile artık bebişlerimize bşy olmaz allahın izniyle . İçini ferah tut merakla bekliyorum bende belki sanada cinsiyeti söyler 💖

kızlar bugün kontrolüm vardı Allah’ıma şükür bebeğim iyi. 🙏🤲🏻 kanama alanı ne yazık ki hala gözüküyor. Ama bebek büyüdüğü ve plesanta da baya oluştuğu için doktor 1-2 haftaya toparlar dedi. Kanama olabilir tek sefer pıhtı atabilir yada vücut emebilir dedi.
Yaaaaa deryaaaacımmm nasıl mutlu oldum sana anlatamammmmm🥹🥹
Çok güzel haberler almışsın canım tebrik ederim allah nazardan saklasın, hersey daha da güzel olsun inşallah 🥰💕
Kız bebek kıyafetleri favlanmaya başlansın o zaman 😍

Yaaaaa deryaaaacımmm nasıl mutlu oldum sana anlatamammmmm🥹🥹
Çok güzel haberler almışsın canım tebrik ederim allah nazardan saklasın, hersey daha da güzel olsun inşallah 🥰💕
Kız bebek kıyafetleri favlanmaya başlansın o zaman 😍

Kuzum çooookk saol 🌸💖 bende aynı senin gibi rüya görmüştüm kız oluyordu. Bizim su grubu hislerimi diyelim annelik hisleri mi malum oldu bize 🥹🥹 💕

Sağol canım evet mecbur kaldım dayanamayıp ağrıya🫠 dişlerinize çokkk iyi bakınn bi sıkıntı çürük vs varsa bu dönemde baktırın bacım son 3 ayda çok bakmıyorlarmış
Valla simdilik dis eti fircalarken kaniyor sadece, ama sizlerden duydukcs tirsmadim degil ya 🥲🥲

Canim cok sevindim🩷 allah gonlune gore vermis cok sukur 😍 kanama da bitecek insallah 🙏🏼🙏🏼🤰🏻🤰🏻

Kuzum çooookk saol 🌸💖 bende aynı senin gibi rüya görmüştüm kız oluyordu. Bizim su grubu hislerimi diyelim annelik hisleri mi malum oldu bize 🥹🥹 💕
Canikom evet su grubu zaten hislidir, birde su grubu anne olunca kombo oluyor sanırımmm🥹 şimdi cinsiyeti öğrendin ya daha bi anne hissedeceksin çok güzel bi duygu🥰

Yaaa cok sevindim canımm sağlımla gelsin prensessss🥹♥️🌺🌺

kızlarrrrr sonuçlarım güzel geldi ve bebişim 🧿💙ERKEK🧿💙 hürrem sultan loading......
Tebrikler canııım gözün aydın sağlıkla kucağına al bebişini inşallah🤍
Yok canım lokal anestezi kana karışmayanmış bana öyle dedi kanal yaptırcaktım dişim uyuşmadı sinire gelince zıpladım ahjajs eşim de diyo ki alkolikler gibi niye uyuşmadı hocam içkiyi bırakalı çok oldu diyo ajaja ben ölüyorum o dalga konusunda🤣
geçmiş olsun canım diş çok zor ya Allah yardımcın olsun şifa versin geçsin hemen 🙏🏻🙏🏻
canım güzel bi prensesin olacak inşallah kanama alanı da en kısa sürede geçecek içini ferah tutşükür ki bebeğin iyi😍

Benimki bundandı sanirim 6 sene önce dogum yapmıştım o zaman bundan vardi cok memnun kaldim o dönemde
Bence kızımda bundan almıştım yalnız sürekli ayağı doğru kayıyordu ara ara yukarı çekiyordum altına müsşin örtü sererek de denemiştim sonuç aynıydı sorun benimm kızımda mıydı acaba 😅 bende bu sebepten yataşın modelinden almayı düşünüyorum

Back
X