Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Kızlar bugün nipt sonucum geldi çok şükür sağlıklı bir oğluş oluyor 💙 bizde hurafelerden bir tek kan yenileme tuttu 😅 cinsiyeti hemen öğrenmek istemiştik ama çevremizle paylaşırken ofiste minik bir anket yaptık öyle söyledik. Çoğunluk erkek tahmin etmişti ☺️ topicte hala kız bebişler önde sanırım Eki Görüntüle 3591980
Sağlıkla gelsiiinnn oğluşuuunnnn🥹♥️🫶🏻

Bi doktoruna yaz o ne derse öle ilerle. Hamileler parol içebiliyor ancak boğaz ağrısı enfeksiyondur onun için agumentin verebilir. Agumentini hamilelik ve emzirme döneminde gerektiğinde kullanmakta sıkıntı yok ben kullanmıstım. Sonucta enfeksiyonla yaşamak daha zararlı♥️
Özel bir doktora gitmiyorum .Devlet takipliyim canım .Bir acile gideyim olmazsa

Kızlar şimdi kontrolden geldim hersey yolundaymış şükür ultrason da al başı dedi çok anlamadım sizde bi bakarmısınız

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 57
Özel bir doktora gitmiyorum .Devlet takipliyim canım .Bir acile gideyim olmazsa
Evet olue canım ya da sağlık ocağıda olur. En azından bi boğazına baksınlar bakalkm cok mu yüksek enfeksiyon var ına göre ilaç verirler zaten hamilelere dikkatli yakşalıyorlar

kızlaaarrr ben grip oldum yaaa :( boğazım ağrıyor ateş ve burun akıntısı da var ne yapacağım
Canım ateşin 38in üzerine çıkmasın buna dikkat et öncelikle. Sık sık ılık duşa gir soğuk da olmasın. Bir de meyve suyu sık kendine bol bol kivi portakal falan. 38e doğru yaklaşırsa ateşin parol iç.

Evet olue canım ya da sağlık ocağıda olur. En azından bi boğazına baksınlar bakalkm cok mu yüksek enfeksiyon var ına göre ilaç verirler zaten hamilelere dikkatli yakşalıyorlar
zaten iki haftada bir ankaraya gidiyorum .Burda bir iki özele gittim doğumunuikiz olduğu için burda yapamayız sadece rutin takibini yaparız dedi. O yüzden özele gitmiyorum

Canım ateşin 38in üzerine çıkmasın buna dikkat et öncelikle. Sık sık ılık duşa gir soğuk da olmasın. Bir de meyve suyu sık kendine bol bol kivi portakal falan. 38e doğru yaklaşırsa ateşin parol iç.
C vitamini takviyesi alayım .Sizde dikkat edin soğuk su içtim ondan oldu

Kızlar şimdi benim doğum tarihim pardon doğurma tarihim 10 Kasım ya. Genelde öncesinde mi oluyor sonrasında mı beklenen tarihin
1 hafta önce doğurmuştum tahminiden canım , sonrasında olmaz öncesinde artık bebiko ne zaman gelmek isterse. Hiç h sıkıntı olmaz 1 hafta öncesi oluyor genelde ama ben sezeryandım uani normal doğumda süreci bilemiyoruö

Günaydın sevgili Kasım anneleri ailem ben bugün gözümü hastanede Actim
Hersey yolunda çok şükür sağlıklı bebisim sağlıklı da bir kızım oluyor kesin teyit edildi çok şükür Allahma 😍😍
geçmiş olsun canım ne oldu

Back
X