Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Doktor hastanede yattığım için ve riskli gebelik olarak devam ettiği için kadın doğum bölümü seni tekrar buraya yönlendirir. Biz dosyanı oraya göndereceğiz dedi. Benim bildiğim bu. O yüzden kendim gitmedim kadın doğum bölümüne. Güzin Başcı diye bir doktor duydum. Özel muayenehanesi varmış. Baya önerildi. Orası için de randevu alacağım haftaya. Ama dediğin gibi her şey maddiyat. Necati Beyi zaten sen söyleyince not defterime yazmıştım. İkili tarama testi sonuçlarından sonra da ona giderim muhtemelen.
Anladım canım, o zaman sende durum biraz farklı olmuş. Sen söyleyince hatırladım, benim bir arkadaşım da Güzin Başcı’yı önermişti bana, çok memnun kalmıştı. Ben o zamanlar ne için gidecektim hatırlamıyorum, randevu da oluşturmuştum ama iptal etmiştim sonradan. :))

Her şeye duygulanma durumunuz devam ediyor mu ya 😂😂 ben çok gülüyorum bu halime. Çok eğlenceli bence, neye gözümün dolacağını kestiremiyorum

Bende geçen hafta başladı bazen gülme krizine giriyorum bazen de saçma bir şeye çocuk gibi ağlıyorum 😅 en saçması da sürekli eşime üzülüyorum hem bana hem eve hem de kendi işine koşuyor çok yoruluyor diye sonra mide yanmam aklıma geliyor üzülmem geçiyor 😅
Her şeye duygulanma durumunuz devam ediyor mu ya 😂😂 ben çok gülüyorum bu halime. Çok eğlenceli bence, neye gözümün dolacağını kestiremiyorum

Fetal sonucumu beklerken bende 12. Haftamdaki ultrason fotoğrafımı chatgbt ye atmıştım. Nub teorisine göre kız demişti. Omurgası yere paralelse kız, açılıysa erkek oluyormuş Nuba göre. Senin de yere paralel duruyor yani kız bence. Benimki de 12 de böyleydi chatgbt doğru çıktı.
ChatGPT Nub teorisine göre erkek dedi bana. Ama burada herkes kız dedi. Hadi bakalım 🥹❤️

Bilin bakalım ben yarın gene nereye gidiyorum 😂😂

Bugün çocuğu ilk defa bu kadar net gördüm. Şansıma uyanmadı valla. Dışarıdan çikolata almayı unutmuştum. Hastanenin içinde Arabica vardı. Oradan minicik çikolatayı 75 liraya aldım sırf hareket etsin diye. Bana mısın demedi 😂 Ay bence her kadının gönlünde bir kız evlat yatar ama şu an sesli bile söylemiyorum erkekse duyup gücenmesin diye 😀
Hhahahaah bana kız dediği halde inanamıyorum ki değişir diye 😂😂

ChatGPT Nub teorisine göre erkek dedi bana. Ama burada herkes kız dedi. Hadi bakalım 🥹❤️
Bide ben deneyeyim dedim senin ultrason fotonu attım Nuba göre kız dedi. Ona da güvenilmicek 🤣

Eklentiler

• IMG_3710.webp
    IMG_3710.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 28
Back
X