- 24 Mayıs 2020
- 1.194
- 1.006
- 133
- 30
Ayy fetalin sonucunu beklerken zaman geçsin diye ne sohbet ettim onla, muhteşem bişeyGeneli doğru çıkıyor değil mi çok duydum bunu ve ben hala yuklemedim o uygulamayı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy fetalin sonucunu beklerken zaman geçsin diye ne sohbet ettim onla, muhteşem bişeyGeneli doğru çıkıyor değil mi çok duydum bunu ve ben hala yuklemedim o uygulamayı![]()
Bana erkek demiştiGeneli doğru çıkıyor değil mi çok duydum bunu ve ben hala yuklemedim o uygulamayı![]()
Tabi bizimle etme git çipitilerle dertleş ajsnsnsAyy fetalin sonucunu beklerken zaman geçsin diye ne sohbet ettim onla, muhteşem bişey![]()
Sizin bebiş cinsiyeti ne ? Doğru ciktimiBana erkek demişti
Bu siteye girseydim gider en kötü örnekleri bulur bulur senaryolar yazardım kafadan, kendimi biliyorumTabi bizimle etme git çipitilerle dertleş ajsnsns
Kızım olacak bilemediSizin bebiş cinsiyeti ne ? Doğru ciktimi
En güzelinş yaptn uzak kalmakla helal olsun ben asla uzak kalamazdım ahhajs inciğine cıncığına bakardım vallaBu siteye girseydim gider en kötü örnekleri bulur bulur senaryolar yazardım kafadan, kendimi biliyorum![]()
Bence o zaman korkulacak bir şey görmemiş,tehlikeli bir hal olsaydı hemen çağırırdıBekle dedi valla kuzum acelesi yok muayene günün geldiğinde baktırırız dedi. Boncuk gibi bisey geliyo elime ama inşallah değildir![]()
Anladım canım, o zaman sende durum biraz farklı olmuş. Sen söyleyince hatırladım, benim bir arkadaşım da Güzin Başcı’yı önermişti bana, çok memnun kalmıştı. Ben o zamanlar ne için gidecektim hatırlamıyorum, randevu da oluşturmuştum ama iptal etmiştim sonradan. :))Doktor hastanede yattığım için ve riskli gebelik olarak devam ettiği için kadın doğum bölümü seni tekrar buraya yönlendirir. Biz dosyanı oraya göndereceğiz dedi. Benim bildiğim bu. O yüzden kendim gitmedim kadın doğum bölümüne. Güzin Başcı diye bir doktor duydum. Özel muayenehanesi varmış. Baya önerildi. Orası için de randevu alacağım haftaya. Ama dediğin gibi her şey maddiyat. Necati Beyi zaten sen söyleyince not defterime yazmıştım. İkili tarama testi sonuçlarından sonra da ona giderim muhtemelen.
bana kız dedi erko çıktıBana erkek demişti
haftaya kontrolüm var kesin isticem magnezyum takviyesiBüyük ihtimalle magnezyum eksikliği yaşıyorsun. Magnezyum takviyesi almanı öneririm tabi doktoruna da danış sen yine de. Hatta şuan magnezyumlu maden suyu varsa iç bitane.
15 haftalık canım, ilk defa oldu bana da ama normal bi kramptan daha şiddetli ve uzundu ağlattı yani o kadarKaç haftalıksinizbir vitamin eksikliğinden olabilir bacağa değilde kalçama girmişti ogrendigim haftalarda iler ki haftalarda çok girecek
hele son aylar
Ediyor etme miHer şeye duygulanma durumunuz devam ediyor mu yaben çok gülüyorum bu halime. Çok eğlenceli bence, neye gözümün dolacağını kestiremiyorum
Her şeye duygulanma durumunuz devam ediyor mu yaben çok gülüyorum bu halime. Çok eğlenceli bence, neye gözümün dolacağını kestiremiyorum
ChatGPT Nub teorisine göre erkek dedi bana. Ama burada herkes kız dedi. Hadi bakalımFetal sonucumu beklerken bende 12. Haftamdaki ultrason fotoğrafımı chatgbt ye atmıştım. Nub teorisine göre kız demişti. Omurgası yere paralelse kız, açılıysa erkek oluyormuş Nuba göre. Senin de yere paralel duruyor yani kız bence. Benimki de 12 de böyleydi chatgbt doğru çıktı.
Hhahahaah bana kız dediği halde inanamıyorum ki değişir diyeBugün çocuğu ilk defa bu kadar net gördüm. Şansıma uyanmadı valla. Dışarıdan çikolata almayı unutmuştum. Hastanenin içinde Arabica vardı. Oradan minicik çikolatayı 75 liraya aldım sırf hareket etsin diye. Bana mısın demediAy bence her kadının gönlünde bir kız evlat yatar ama şu an sesli bile söylemiyorum erkekse duyup gücenmesin diye
![]()
Bide ben deneyeyim dedim senin ultrason fotonu attım Nuba göre kız dedi. Ona da güvenilmicekChatGPT Nub teorisine göre erkek dedi bana. Ama burada herkes kız dedi. Hadi bakalım![]()
Ay. İnanamıyorum bu ChatGPT’ye. Kafasına göre söylüyor galibaBide ben deneyeyim dedim senin ultrason fotonu attım Nuba göre kız dedi. Ona da güvenilmicek![]()