Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Kızlarrr ben bugünn dayanamadım kontrole gittim, ay herşey yolunda çok şükür. O kadar inanarak herkes erkek dedi ki doktora ikna olamamışım. Bugün hala kız mı diye sordum. Güldü hala kız dedi😂 artık iç rahatlığıyla anketi oynuyorum. Bi görseniz bi bebe nasıl bütün elini ağzına sokabilir😂 çok tatlı olmalı 😂😂
Sağlıkla gelsin canım ilk çocuk mu

Oğluş anneleri bebikolar az büyüdüğünde bu marka aklınızda olsun çok tarz farklı ürünleri var benim oğlum olsa direk bu sayfa aklımdaydı

Eklentiler

• IMG_4650.webp
    IMG_4650.webp
    76,8 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_4649.webp
    IMG_4649.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_4648.webp
    IMG_4648.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 66
Aynısıyım canım,hiç enerjim yok.Azıcık ayakta dursam sinir geliyor bana.Öğleden sonra daha kötüyüm,akşam yemeklerine çok önem verirdim şimdi sürekli dışarda mı yesek diye içimden geçip duruyorum.Yemek yapmak,ev temizlemek,yerden bir şey kaldırmak bile çok zor geliyor.Akşam da 10 dedi mi yatağa koşuyorum .Hep bir bitkinim.Midem de tuhaf aç desem değil tok desem değil,garip bir huzursuzluk içinde ve ben 12.haftaya giriyorum.
15 hafta bende aynı durumdayım :( sabahları bi tık enerjik oluyorum ama işyerinde öğlene kadar tamamen bitiyor o enerji. Eve geldiğimde asla eskisi gibi evle ilgilenme, yemek pişirme durumum yok bitik oluyorum tamamen. Huy edindim iş çıkışı eve geldiğimde içim geçiyor uyuyorum yani çok ilginç ikinci trimester enerjisi ne zaman gelecek merak ediyorum😂

15 hafta bende aynı durumdayım :( sabahları bi tık enerjik oluyorum ama işyerinde öğlene kadar tamamen bitiyor o enerji. Eve geldiğimde asla eskisi gibi evle ilgilenme, yemek pişirme durumum yok bitik oluyorum tamamen. Huy edindim iş çıkışı eve geldiğimde içim geçiyor uyuyorum yani çok ilginç ikinci trimester enerjisi ne zaman gelecek merak ediyorum😂
Benim hayat ertelemekten ibaret oldu bugün yarın diye diye 1 aydır yapmadığım iş var,üşengeçlik ve yorgunluk benim enerjiyi sıfırladı.Her hafta bu hafta daha iyiyim diye başlıyorum ama yok hafta ortasında gene yorgunum.Ne zaman düzeleceğiz bilmiyorum,sen 15 de böyleysen biz ümitlenmeyelim😅

Valla ben 15.haftaya gircem ama enerjim yerlerde bütün gün uyukluyorum. Bugün kan ve idrar verdim ki tahmin ettiğim gibi demir depolarım boşalmış anemikmişim. İdrar kültürü sonucum da çıkınca hepsinin sonucuyla doktoruma gitcem. Hamileliği ilk öğrendiğimde kanda herşeyim normaldi bebiş benden yemiş ondan böyle halsiz kalmışım. Sende mutlaka baktır kan değerlerine.
Bende dün tahlil verdim crp biraz yükselmiş antibiyotik yazdılar. Çok ilaç da içmek istemiyorum ama. Bende acaba enfeksiyondan mı büyüme ağrısı mı anlayamadım
Ben de dün tahlil vermiştim idrar tahlilim çıktı ama kültür çıkmadı ama bakteri varmış antibiyotik verdi.

Benim pazartesiden beri modum yerlerde😭 iştahım da azalıyor sanki. Sabah 2 yumurta akşam da çiğ köfte dürüm yiyebildim ve yemesem 2 yumurta yetecekti yani acıkmamıştım😭😭😭

Dün doktor bazen ani bazen sürekli devam eden karın ağrısına yerleşme ağrısıdır dedi. Ben 12. haftadayım. Sizin haftanız daha fazlaysa dediğiniz gibi büyüme ağrısı da olabilir ☺️ Enfeksiyon yanlarda ağrı yapıyor bende. İlaç kullanmayı ben de istemiyorum genelde ama enfeksiyon ilaçtan daha zararlı diyorlar hep.
O zaman benim de büyüme gerilme ağrısı özellikle 2 gün önce ağlatacak derecedeydi.

Ben de dün tahlil vermiştim idrar tahlilim çıktı ama kültür çıkmadı ama bakteri varmış antibiyotik verdi.
Kültür 3 gün sonra çıkıyor canım hemen çıkmıyor. Ama zaten antibiyotik başlamışsın iyi olmuş. Benimde lökositle yassı epitel hafif yüksek çıktı, salıya kadar da kültür çıkar ona göre bana da verir büyük ihtimal.

Kültür 3 gün sonra çıkıyor canım hemen çıkmıyor. Ama zaten antibiyotik başlamışsın iyi olmuş. Benimde lökositle yassı epitel hafif yüksek çıktı, salıya kadar da kültür çıkar ona göre bana da verir büyük ihtimal.
Bakteriyi görünce dayanamadım gittim hemen daha fazla beklememek için. Çünkü idrarımda koku hissetmiştim ama başka belirti olmayınca önemsemedim. Sonradan aklıma geldi geçmeyince biraz zaman geçti daha fazla bekleyemedim içim rahat etmezdi. Doktor da Salı mı yazsam şimdi diye arada kaldı sonra da başlatmaya karar verdi.

Bende dün tahlil verdim crp biraz yükselmiş antibiyotik yazdılar. Çok ilaç da içmek istemiyorum ama. Bende acaba enfeksiyondan mı büyüme ağrısı mı anlayamadım
Ben parol bile almak istemiyorum . Doktorun ne dedi çok ağrın yoksa kullanmasan ilerler mi acaba

Ben hayatım boyunca hiç içmedim o yüzden nasıl bir bağımlılık veya istek yaratıyor anlayamam. Mesela bende cips ve asitli içecek aşığı bir insanım. Hamileliğimi öğrendiğimden beri kendimi dizginliyorum. Yerine sağlıklı atıştırmalık, ceviz badem gibi kuruyemişler, asitli içecek yerine de maden suyu içiyorum. Artık ilk günlerdeki isteğim yok zaten. Sende aynı şekilde kuruyemiş ve türevlerini taşı bence. Aklına düştüğünde içmek istediğinde kendini onlarla oyala. Tabi birden bıçak gibi kesemezsin ama en azından ilk etapta günde 5 adet ile sınırlandır istesende erişeme vs. Sonrasında hiç içmemen daha iyi tabi. Gerçekten hem sana hem bebeğine çok zararlı

canım maalesef ben de öyleyim yalnız değilsin. ben de çok uzun zamandır içiyorum. Büyük konuşmuşum sadece hamile kalırsam bırakırım diyordum. Bırakamadım. PAket takibi yapayım doktor 5 demişti. Bari yarıya düşürdüm 10 içiyorum diyordum yine arttı bu ara. Çok büyük bir yük biniyor üstümüze. Napalım elimizden geleni yapıyoruz. Kim nederse desin sen hep iyi olduğuna ve kötülük yapsan da ona kötülük bulaşmadığına inan. Zararlı olmayan ne kaldı ki yediğimiz içtiğimiz her şey çöp
Allah yar ve yardımcımız olsun . Böyle olmasaydı keşke herkesin bünyesi bir değil istikrarlı değil . Bir mucize olsun inşallah bırakalım bebeler sağlıkla doğsun 🥰

Back
X