Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Merhaba sevgili anne adayları insallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alirsiniz. 🤲
Bu sabah transferim yapıldı uzun ve zorlu bir sürecin sonunda. Allahin izniyle bana tutunup hayırlısıyla sağlıkla gelmeleri için 41 hamile kadindan 41 ayetel kursi ıstiyorum. Okuyup beğene basarsanız sayıyı tamamlamış olurum.
Gülsüm kızı Zeynep diye dua eder misiniz.....
Şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲🌺
Okudum canım 🥹♥️ inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebişinii

günayyydın🤣 herkeesn bi yerle ağrıyor ya da midesi kötü ondan giremiyor sanirimmm
Kız en hasta benim
Gene de her gün girip bakiyirum😂
Merhaba sevgili anne adayları insallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alirsiniz. 🤲
Bu sabah transferim yapıldı uzun ve zorlu bir sürecin sonunda. Allahin izniyle bana tutunup hayırlısıyla sağlıkla gelmeleri için 41 hamile kadindan 41 ayetel kursi ıstiyorum. Okuyup beğene basarsanız sayıyı tamamlamış olurum.
Gülsüm kızı Zeynep diye dua eder misiniz.....
Şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲🌺
Okudum canım Allah kabul etsin Rabbim sağlıkla kavuştursun insallh 😍
Evet cinsiyyeti öğrenir öğrenmez sessizleşdi her kes😁ya da belirtileri susduğu dönemler geldiyinden herhalde😃
Yada yaz geliyor herkes gezmeler de 😂

Kız en hasta benim
Gene de her gün girip bakiyirum😂

Okudum canım Allah kabul etsin Rabbim sağlıkla kavuştursun insallh 😍

Yada yaz geliyor herkes gezmeler de 😂
Kız sen hastaysan biz napak geziyon maşallah shdkdndkdm benm kerosum hastaydı ama düzeldi cok şükür bu havalar tam hastalık havası gebişler tikkat etmek lazmm

Benim hayat ertelemekten ibaret oldu bugün yarın diye diye 1 aydır yapmadığım iş var,üşengeçlik ve yorgunluk benim enerjiyi sıfırladı.Her hafta bu hafta daha iyiyim diye başlıyorum ama yok hafta ortasında gene yorgunum.Ne zaman düzeleceğiz bilmiyorum,sen 15 de böyleysen biz ümitlenmeyelim😅
Ay dün görümcem dedi ki 16. Haftadan sonra öyle bi enerji geliyor ki 30a kadar at gibi oluyorsun 😂😂 Allahımmm aldım kabul ettim biraz enerji tüm yaralarımızı saracak skdjdkjd

Kız sen hastaysan biz napak geziyon maşallah shdkdndkdm benm kerosum hastaydı ama düzeldi cok şükür bu havalar tam hastalık havası gebişler tikkat etmek lazmm
Hahahahha gözünden de hiç bisey kaçmıyor ecosumm 😂😂😂 ufak tefek gezmeler onlar geçmiş olsun size de kuzum

Kızlar enfeksiyon mide bulantısı kusma yapar mı? Hani benim sonradan başladı ya acaba onunla ilgili mi? Bugün zaten düzgün beslenmedim içimden gelmedi akşam da kustum yine.
Yapıyor canım ben o enfeksiyonun şiddetli olduğu gece sabaha kadar bahçe sular gibi istifra edip böbrek ağrısı çekmiştim aman yarabbi gitsin gelmesin bi daha

Merhaba kizlar burayi hep okuyorum. Tüp bebek annesiyim fetal dna sonucunda bir kızım olacağını öğrendim. 12+6 dayım. Sizlerin usg fotolarını gördükçe mutlu oluyorum. Haftaya cmt bebisimi göreceğim, zaman geçmiyor:) Kasım da bebislerimizi kucağımızda görmek nasip olur inşallah.
Hayırlı olsun tebrik ederim. Sizi bu topikte ilk defa görüyorum listede kayıtlı değilsiniz sanırım eğer burda kalacaksanız adminimiz Puxhu Puxhu ya ana sayfadaki bilgileri iletmeniz gerekiyor sizi listeye eklemesi için. Sağlıkla gelsin bebeğiniz 🙏

Benim pazartesiden beri modum yerlerde😭 iştahım da azalıyor sanki. Sabah 2 yumurta akşam da çiğ köfte dürüm yiyebildim ve yemesem 2 yumurta yetecekti yani acıkmamıştım😭😭😭
nacizane birşey söylemek istedim takip ettiğim bir doktor insta da pişmemiş bulgur tüketmenin zararlı olduğunu söylemişti çiğköfte yedim deyince sen söylemek istedim ne olur ne olmaz sende bir araştır istersen canım 😊

14+5 Kızlar bu gün cinsini öğrendim kızım olucak sağlıkla gelsin inşallah canım kızım🌺♥️😊
Tebrikler sağlıkla gelsin kızınız 🌸💕 sizi de bu topikte ilk defa görüyorum siz de bilgilerinizi admine Puxhu Puxhu iletirseniz listeye eklesin sizi burada herkes birbirini tanır sizleri de tanımış oluruz
Günaydın canım kızlar kontrolü olanlara hayırlı güzel haberler diliyorum mutlu haftasonlari olsun kimler test sonucu bekliyor kimler kontrole gidecek çok sessizleşti topigimiz canlanın ayolll 😂😂💋
Günaydın mavişcim 😍 senin keyfin yerinde heralde kız bu aralar da sen çok sık buralardasın sanki he 😀😀 çalışan gebelerden biri olarak okuyorum genelde yorum yapacağım zamanda oluyor elbet ama şuan ilk hafalarda olanların konusu geçiyor çoğunlukla sanırım . sen evdesin tabi ohh keyfin rahat yerinde 😀😀

14+5 Kızlar bu gün cinsini öğrendim kızım olucak sağlıkla gelsin inşallah canım kızım🌺♥️😊
Sağlıkla gelsin hayırlı olsun, teşekkür ederiz bize de bilgi verdiğiniz için.

Hayırlı olsun tebrik ederim. Sizi bu topikte ilk defa görüyorum listede kayıtlı değilsiniz sanırım eğer burda kalacaksanız adminimiz Puxhu Puxhu ya ana sayfadaki bilgileri iletmeniz gerekiyor sizi listeye eklemesi için. Sağlıkla gelsin bebeğiniz 🙏

nacizane birşey söylemek istedim takip ettiğim bir doktor insta da pişmemiş bulgur tüketmenin zararlı olduğunu söylemişti çiğköfte yedim deyince sen söylemek istedim ne olur ne olmaz sende bir araştır istersen canım 😊

Tebrikler sağlıkla gelsin kızınız 🌸💕 sizi de bu topikte ilk defa görüyorum siz de bilgilerinizi admine Puxhu Puxhu iletirseniz listeye eklesin sizi burada herkes birbirini tanır sizleri de tanımış oluruz

Günaydın mavişcim 😍 senin keyfin yerinde heralde kız bu aralar da sen çok sık buralardasın sanki he 😀😀 çalışan gebelerden biri olarak okuyorum genelde yorum yapacağım zamanda oluyor elbet ama şuan ilk hafalarda olanların konusu geçiyor çoğunlukla sanırım . sen evdesin tabi ohh keyfin rahat yerinde 😀😀
Evet canım çok şükür hersey yolunda evde olunca donup dolaşıp burada buluyorum
Kendimi ya bagimlilik yaptı galiba 😍

Herkese rahatça geçen sağlıklı haftasonları annişler. Perşembe nipt sonucumuz gelmişti. dün de muayeneye gittik. 2 haftayı geçmişti görmeyeli ilk defa bu kadar net el ayak gördük kıpır kıpırdı. İlk trimester bitiyor diye de biraz rahatlamış olabiliriz. Dünden beri videoyu izleyip fotoğraflara bakıyorum benim duygu yükselmesi tam gaz devam ediyor 😅 oğluş bize el sallayıp pipiyi gösterdi genetik teste boşuna para verdiniz der gibiydi 💙.

Eklentiler

• IMG_6547.webp
    IMG_6547.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_6546.webp
    IMG_6546.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 44
Yapıyor canım ben o enfeksiyonun şiddetli olduğu gece sabaha kadar bahçe sular gibi istifra edip böbrek ağrısı çekmiştim aman yarabbi gitsin gelmesin bi daha

Çilekkk nasılsın canımm sesin soluğun çıkmıyor seninde herşey yolunda mı? Tansiyonun ne alemde ben sonunda gittim kardiyoloji ye.

Enfeksiyonu olan arkadaşlar doktorunun önerdiği ilacı içmekten korkmasın bence. Bütün doktorlar enfeksiyonun ilaçtan daha zararlı olduğunu söylüyorlar.
Haklisin, benim doktorum ilac vermiyor nedense. Haftaya tekrar hatirlaticam tek kullanimlik olan antibiyotk varmis ondan verir belki.
Enfeksiyon ilaci kullanan arkadaslar, tekrar tahlil vrdiniz mi? Enfeksiyonunuz gecti mi acaba ?

Haklisin, benim doktorum ilac vermiyor nedense. Haftaya tekrar hatirlaticam tek kullanimlik olan antibiyotk varmis ondan verir belki.
Enfeksiyon ilaci kullanan arkadaslar, tekrar tahlil vrdiniz mi? Enfeksiyonunuz gecti mi acaba ?
Bana 5 gün kullanılan antibiyotikten verdi. Ve bol su iç dedi. Tahlil tekrarı henüz yapmadım. Ama kontrole gideceğim hafta idrar ve kültür baktıracağım.

Back
X