Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum canımMerhaba sevgili anne adayları insallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alirsiniz.
Bu sabah transferim yapıldı uzun ve zorlu bir sürecin sonunda. Allahin izniyle bana tutunup hayırlısıyla sağlıkla gelmeleri için 41 hamile kadindan 41 ayetel kursi ıstiyorum. Okuyup beğene basarsanız sayıyı tamamlamış olurum.
Gülsüm kızı Zeynep diye dua eder misiniz.....
Şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun![]()
Kız en hasta benimgünayyydınherkeesn bi yerle ağrıyor ya da midesi kötü ondan giremiyor sanirimmm
Okudum canım Allah kabul etsin Rabbim sağlıkla kavuştursun insallhMerhaba sevgili anne adayları insallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alirsiniz.
Bu sabah transferim yapıldı uzun ve zorlu bir sürecin sonunda. Allahin izniyle bana tutunup hayırlısıyla sağlıkla gelmeleri için 41 hamile kadindan 41 ayetel kursi ıstiyorum. Okuyup beğene basarsanız sayıyı tamamlamış olurum.
Gülsüm kızı Zeynep diye dua eder misiniz.....
Şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun![]()
Yada yaz geliyor herkes gezmeler deEvet cinsiyyeti öğrenir öğrenmez sessizleşdi her kesya da belirtileri susduğu dönemler geldiyinden herhalde
![]()
Kız sen hastaysan biz napak geziyon maşallah shdkdndkdm benm kerosum hastaydı ama düzeldi cok şükür bu havalar tam hastalık havası gebişler tikkat etmek lazmmKız en hasta benim
Gene de her gün girip bakiyirum
Okudum canım Allah kabul etsin Rabbim sağlıkla kavuştursun insallh
Yada yaz geliyor herkes gezmeler de![]()
Ay dün görümcem dedi ki 16. Haftadan sonra öyle bi enerji geliyor ki 30a kadar at gibi oluyorsunBenim hayat ertelemekten ibaret oldu bugün yarın diye diye 1 aydır yapmadığım iş var,üşengeçlik ve yorgunluk benim enerjiyi sıfırladı.Her hafta bu hafta daha iyiyim diye başlıyorum ama yok hafta ortasında gene yorgunum.Ne zaman düzeleceğiz bilmiyorum,sen 15 de böyleysen biz ümitlenmeyelim![]()
Hahahahha gözünden de hiç bisey kaçmıyor ecosummKız sen hastaysan biz napak geziyon maşallah shdkdndkdm benm kerosum hastaydı ama düzeldi cok şükür bu havalar tam hastalık havası gebişler tikkat etmek lazmm
Günaydın SimoooşGunaydin kizlar iyi haftasonlari olsun herkese![]()
Yapıyor canım ben o enfeksiyonun şiddetli olduğu gece sabaha kadar bahçe sular gibi istifra edip böbrek ağrısı çekmiştim aman yarabbi gitsin gelmesin bi dahaKızlar enfeksiyon mide bulantısı kusma yapar mı? Hani benim sonradan başladı ya acaba onunla ilgili mi? Bugün zaten düzgün beslenmedim içimden gelmedi akşam da kustum yine.
Hayırlı olsun tebrik ederim. Sizi bu topikte ilk defa görüyorum listede kayıtlı değilsiniz sanırım eğer burda kalacaksanız adminimizMerhaba kizlar burayi hep okuyorum. Tüp bebek annesiyim fetal dna sonucunda bir kızım olacağını öğrendim. 12+6 dayım. Sizlerin usg fotolarını gördükçe mutlu oluyorum. Haftaya cmt bebisimi göreceğim, zaman geçmiyor:) Kasım da bebislerimizi kucağımızda görmek nasip olur inşallah.
nacizane birşey söylemek istedim takip ettiğim bir doktor insta da pişmemiş bulgur tüketmenin zararlı olduğunu söylemişti çiğköfte yedim deyince sen söylemek istedim ne olur ne olmaz sende bir araştır istersen canımBenim pazartesiden beri modum yerlerdeiştahım da azalıyor sanki. Sabah 2 yumurta akşam da çiğ köfte dürüm yiyebildim ve yemesem 2 yumurta yetecekti yani acıkmamıştım
![]()
Tebrikler sağlıkla gelsin kızınız14+5 Kızlar bu gün cinsini öğrendim kızım olucak sağlıkla gelsin inşallah canım kızım![]()
Günaydın mavişcimGünaydın canım kızlar kontrolü olanlara hayırlı güzel haberler diliyorum mutlu haftasonlari olsun kimler test sonucu bekliyor kimler kontrole gidecek çok sessizleşti topigimiz canlanın ayolll![]()
Sağlıkla gelsin hayırlı olsun, teşekkür ederiz bize de bilgi verdiğiniz için.14+5 Kızlar bu gün cinsini öğrendim kızım olucak sağlıkla gelsin inşallah canım kızım![]()
Evet canım çok şükür hersey yolunda evde olunca donup dolaşıp burada buluyorumHayırlı olsun tebrik ederim. Sizi bu topikte ilk defa görüyorum listede kayıtlı değilsiniz sanırım eğer burda kalacaksanız adminimizPuxhu ya ana sayfadaki bilgileri iletmeniz gerekiyor sizi listeye eklemesi için. Sağlıkla gelsin bebeğiniz
nacizane birşey söylemek istedim takip ettiğim bir doktor insta da pişmemiş bulgur tüketmenin zararlı olduğunu söylemişti çiğköfte yedim deyince sen söylemek istedim ne olur ne olmaz sende bir araştır istersen canım
Tebrikler sağlıkla gelsin kızınızsizi de bu topikte ilk defa görüyorum siz de bilgilerinizi admine
Puxhu iletirseniz listeye eklesin sizi burada herkes birbirini tanır sizleri de tanımış oluruz
Günaydın mavişcimsenin keyfin yerinde heralde kız bu aralar da sen çok sık buralardasın sanki he
çalışan gebelerden biri olarak okuyorum genelde yorum yapacağım zamanda oluyor elbet ama şuan ilk hafalarda olanların konusu geçiyor çoğunlukla sanırım . sen evdesin tabi ohh keyfin rahat yerinde
![]()
Yapıyor canım ben o enfeksiyonun şiddetli olduğu gece sabaha kadar bahçe sular gibi istifra edip böbrek ağrısı çekmiştim aman yarabbi gitsin gelmesin bi daha
Benim 16da mide yanmalarım başladı inşallah sizlerinki güzel geçerAy dün görümcem dedi ki 16. Haftadan sonra öyle bi enerji geliyor ki 30a kadar at gibi oluyorsunAllahımmm aldım kabul ettim biraz enerji tüm yaralarımızı saracak skdjdkjd
Ay dün görümcem dedi ki 16. Haftadan sonra öyle bi enerji geliyor ki 30a kadar at gibi oluyorsunAllahımmm aldım kabul ettim biraz enerji tüm yaralarımızı saracak skdjdkjd
O esnada ben (15) baş ağrısı halsizlik mide bulantısıyla yatmaktayımBenim 16da mide yanmalarım başladı inşallah sizlerinki güzel geçer![]()
Haklisin, benim doktorum ilac vermiyor nedense. Haftaya tekrar hatirlaticam tek kullanimlik olan antibiyotk varmis ondan verir belki.Enfeksiyonu olan arkadaşlar doktorunun önerdiği ilacı içmekten korkmasın bence. Bütün doktorlar enfeksiyonun ilaçtan daha zararlı olduğunu söylüyorlar.
Bana 5 gün kullanılan antibiyotikten verdi. Ve bol su iç dedi. Tahlil tekrarı henüz yapmadım. Ama kontrole gideceğim hafta idrar ve kültür baktıracağım.Haklisin, benim doktorum ilac vermiyor nedense. Haftaya tekrar hatirlaticam tek kullanimlik olan antibiyotk varmis ondan verir belki.
Enfeksiyon ilaci kullanan arkadaslar, tekrar tahlil vrdiniz mi? Enfeksiyonunuz gecti mi acaba ?