Ben de gebeliğin aylık takvimini bir türlü anlayamadım,3 ayım mı bitti şimdi yoksa 13.hafta sonunda mı bitecek her yerde farklı yazıyor .Kasık da nadir de olsa batmalarım oluyorum yavrum benim de ama çok şükür bel ağrısı ve karın ağrısı olmadı bende.Bende bakıp duruyorum ama heryerde farklı yazıyor. Şimdi yarın12+6 olcam ilk trimester bitiyor mu yoksa 13. Hfta bitince mi bitecek.
Birde 12. Hafta bende karın ağrısı bazen kasıklarda batma, ve sürekli bir bel ağrısı ile devam ediyor
Telefon uygulaması da o şekilde gösteriyor bana ama güvenemedim doktor da dediyse OKCanikom ben en son doktora gittigim gun 14+0 olmustum, doktorum dur yeni girdin ikinci trimestera demistiyani 13 un sonuna kadar ilk trimester sanirim bu mantikla
Evet biz 3.5 - 4 arasında bir şeyiz galiba. Kaç aylık diye soranlara hafta hesabıyla cevap verenleri çok iyi anlıyorum şimdiAynıyız sadece benim uyku düzenim eskisine göre daha iyi ama şu öğürmeler bende de bitmedi. En beklemediğim anda başlıyor galiba bitmeyecek artık ben kabul ettim.
Dün bir akrabanın düğününe gittik tabi benim göbek ben burdayım deyince herkes öğrenmiş oldu.Her sorana 4 aylık dedim biz şuan 4 aylık mıyız neyiz doğru mu söyledim
Ben bugün bir arkadaşımla görüştüm,12.haftamdayım.Göbeğim gün içinde büyüklükten 5 aylık gibi durduğundan belli olmayacak gibi değil dedi.Kıza yok o hepsi hamilelik göbeği değil böyle şöyle diye anlata anlata akla karayı seçtim.Canım da sıkılıyor buna,benim göbeğin gün içinde kocaman olması farkediliyorAynıyız sadece benim uyku düzenim eskisine göre daha iyi ama şu öğürmeler bende de bitmedi. En beklemediğim anda başlıyor galiba bitmeyecek artık ben kabul ettim.
Dün bir akrabanın düğününe gittik tabi benim göbek ben burdayım deyince herkes öğrenmiş oldu.Her sorana 4 aylık dedim biz şuan 4 aylık mıyız neyiz doğru mu söyledim
Neden vermediğini söyledi mi? Benimki verdi bu aradaKızlar bugün kontrolüm vardı doktora d vitamini sordum ben genelde vermiyorum d vitamini dedi normal mi acaba almam lazım mı bilemedim, kullanmayan var mı aranızda
Evet ben yine öyleyim ama 2 kilo almışım bu halde bile. Bugün birşey yesem yarın onu yiyemiyorum midem almıyor. Mesela bugün biraz tavuk yedim diyelim bikaç gün tavuk kokusu midemi bulandırıyor. Multivitamin kullanıyoruz ya ona güveniyorum inşallah bebek ihtiyacını alıyordur. Bir tanıdıkla konuştuk bu konuyu kadın doğuma girene kadar kusmuş ve yemek yiyememiş hamileliği boyunca buna rağmen kızı 3 kilo doğmuş.Evet biz 3.5 - 4 arasında bir şeyiz galiba. Kaç aylık diye soranlara hafta hesabıyla cevap verenleri çok iyi anlıyorum şimdiKuzu senin iştah da böyleydi en son bu konuyu konuştuğumuzda hala devam o zaman. Et falan kokuyordu di mi? Bende de başladı öyle nazlanmalar. Bu arada tabii kötü bir şey ama benzer şeyleri tek yaşamadığımı bilmek içimi rahatlatıyor bir yandan
Kuzum artık fark edilecek az da olsa çok da olsa, neden canını sıkıyorsun hepsi hamilelik olsa ne olur boşverBen bugün bir arkadaşımla görüştüm,12.haftamdayım.Göbeğim gün içinde büyüklükten 5 aylık gibi durduğundan belli olmayacak gibi değil dedi.Kıza yok o hepsi hamilelik göbeği değil böyle şöyle diye anlata anlata akla karayı seçtim.Canım da sıkılıyor buna,benim göbeğin gün içinde kocaman olması farkediliyor
Ay o kadar aynıyız ki bu konuda!!! Neyi iştahla yesem sonra yüzümdeki ifade ıy bu neee’ye dönüşüyor elimde değil. Belki vücudumuzun çok çeşitli yememiz için doğal bi refleksidirEvet ben yine öyleyim ama 2 kilo almışım bu halde bile. Bugün birşey yesem yarın onu yiyemiyorum midem almıyor. Mesela bugün biraz tavuk yedim diyelim bikaç gün tavuk kokusu midemi bulandırıyor. Multivitamin kullanıyoruz ya ona güveniyorum inşallah bebek ihtiyacını alıyordur. Bir tanıdıkla konuştuk bu konuyu kadın doğuma girene kadar kusmuş ve yemek yiyememiş hamileliği boyunca buna rağmen kızı 3 kilo doğmuş.
Ayy dün akrabalar sorunca bende 3,5 aylık diyemedim yani utandım göbeğimden. 4 aylık bile değil benim göbek 5,6 aylık gibi duruyor. Benimde kendi göbeğim vardı zaten üstüne bebekde büyüyünce bide bende miyom var bir taraftan o büyüyor. Ben 8 aylık halimi düşünemiyorumBen bugün bir arkadaşımla görüştüm,12.haftamdayım.Göbeğim gün içinde büyüklükten 5 aylık gibi durduğundan belli olmayacak gibi değil dedi.Kıza yok o hepsi hamilelik göbeği değil böyle şöyle diye anlata anlata akla karayı seçtim.Canım da sıkılıyor buna,benim göbeğin gün içinde kocaman olması farkediliyor
Haftasına göre çok belirgin diye şeyler söylenince işte hormondan böyle şöyle diye açıklama yapmak biraz üzüyor,kesinlikle gluten hassasiyetim olduğunu düşünüyorum.Gebelikten önce de şişerdim ama gebelikte daha çok ortaya çıktı bu.Kuzum artık fark edilecek az da olsa çok da olsa, neden canını sıkıyorsun hepsi hamilelik olsa ne olur boşverGluten veya laktoz intoleransın varsa ekstra şişkinlik yapıyordur belki bu arada.
Bana da iş yerinde (çok da sevmediğim) birisi o kadar belli olmamasına rağmen tahmin ettiğini söyledi. Nerden anladın brava falan dedim yürürken arkamdan anlamış. İçimden arkamdan çok bakarsın daha dedim geçtim
Ay bakalım nasıl olcaz burada neler konuşucaz o zamanlarAyy dün akrabalar sorunca bende 3,5 aylık diyemedim yani utandım göbeğimden. 4 aylık bile değil benim göbek 5,6 aylık gibi duruyor. Benimde kendi göbeğim vardı zaten üstüne bebekde büyüyünce bide bende miyom var bir taraftan o büyüyor. Ben 8 aylık halimi düşünemiyorum
Kıyamam bak bir daha öyle diyen olursa iç karnım küçükmüş deyip geçersinHaftasına göre çok belirgin diye şeyler söylenince işte hormondan böyle şöyle diye açıklama yapmak biraz üzüyor,kesinlikle gluten hassasiyetim olduğunu düşünüyorum.Gebelikten önce de şişerdim ama gebelikte daha çok ortaya çıktı bu.
Yürürken arkadan anlayacak kadar hissiyatının kuvvetli olması şov gibi geldi
Canım ben bir de 54 kilo bir kızım bunun sadece hamile göbeği olmadığını tek kendim biliyorum da onu millete böyle açıklamak zorunda kalmak da gıcığıma dokunuyor,aaa karnım çok belirgin ama deyince kabızım da ondan filan diyorumAyy dün akrabalar sorunca bende 3,5 aylık diyemedim yani utandım göbeğimden. 4 aylık bile değil benim göbek 5,6 aylık gibi duruyor. Benimde kendi göbeğim vardı zaten üstüne bebekde büyüyünce bide bende miyom var bir taraftan o büyüyor. Ben 8 aylık halimi düşünemiyorum
Penguen gibi yürücez büyük ihtimalleAy bakalım nasıl olcaz burada neler konuşucaz o zamanlar
Bunu birkaç kişiden duyunca bende bir sorun var herhalde ben anlayamıyorum diye düşünmeye başladım.Kıyamam bak bir daha öyle diyen olursa iç karnım küçükmüş deyip geçersin
Aynen yaa işte düşündüm ben de demek ki çok inceliyor beni ne diyelim iyi mesailer
Evet ben yine öyleyim ama 2 kilo almışım bu halde bile. Bugün birşey yesem yarın onu yiyemiyorum midem almıyor. Mesela bugün biraz tavuk yedim diyelim bikaç gün tavuk kokusu midemi bulandırıyor. Multivitamin kullanıyoruz ya ona güveniyorum inşallah bebek ihtiyacını alıyordur. Bir tanıdıkla konuştuk bu konuyu kadın doğuma girene kadar kusmuş ve yemek yiyememiş hamileliği boyunca buna rağmen kızı 3 kilo doğmuş.
Aynen rose un dediği gibi iç karnım geniş dersin. Ben işyerindekiler göbeğin çıktı baya belli oluyor falan dediklerinde miyomum da var iki bebek var gibi büyüdü o yüzden diyorum.Canım ben bir de 54 kilo bir kızım bunun sadece hamile göbeği olmadığını tek kendim biliyorum da onu millete böyle açıklamak zorunda kalmak da gıcığıma dokunuyor,aaa karnım çok belirgin ama deyince kabızım da ondan filan diyorumBence bu şişkinlik iner herhalde öyle düşünmek istiyorum.Hepimizin böyle bir derdi varmış demek kendimde sorum arayacaktım
Tövbe estagfurulllah ama göbeğin olsa dert olmasa dert gibi yani,benim iş yerindekilere senin dediğini desem hemen bir panik haline bürünürlerAynen rose un dediği gibi iç karnım geniş dersin. Ben işyerindekiler göbeğin çıktı baya belli oluyor falan dediklerinde miyomum da var iki bebek var gibi büyüdü o yüzden diyorum.
Maşallah onlaraBen ilk gebeligimde doğuma kadar kustum tam 9 ay kızım 3 400 gram doğdu ikinci de il 5 ay sabah bulantilarim oldu sadece oda 3 560 gram doğdu kusmus olsan da alacağını alıyor bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?