Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Yaaa kızlar ben de 52.5 kilo hamile kaldım, şuan 15. haftama girdim ve sabahları 56.5-57 çıkıyorum.. doktor fena değil dedi ama sürekli karnım olması gerekenden fazla büyük duruyor çünkü hiiiiç tuvalete çıkamıyorum ya.. gerçekten yani.. o yüzden karnım hep şiş. Normalde de zaten 1-2 gün tuvalete çıkamasan davul gibi olurdum. Siz bu durum için ne yapıyorsunuz ??

Tövbe estagfurulllah ama göbeğin olsa dert olmasa dert gibi yani,benim iş yerindekilere senin dediğini desem hemen bir panik haline bürünürler 😅Saçma sapan insan yorumları aslında çok duyarlı olmayacaksın böyle şeylere ama maalesef yapı itibariyle garip şeyleri takarım 😅
Benim herkes herşeyimi duydu işyerimde ya. İlk haftalar kanama yaşayıp 20 gün raporlu evde yattım o yüzden hamile olduğum duyulmuş oldu. Bir günde aşırı kasık ağrısıyla saatlik izin alıp doktoruma gitmiştim acil şekilde o günde miyomun çok büyüdüğünü öğrenmiştik. Benimle birlikte herkes öğrendi 😂

Neden vermediğini söyledi mi? Benimki verdi bu arada
Ben genelde gerek görmüyorum dedi ama istiyorsan yazayım sana dedi öyle deyince de kalsın dedim. Yani gereği yok bir işe yaramıyor demeye getirdi gibi oldu. Ama şimdi de niye yazmadı diyorum 🤣

Kızlar ben gece yatmadan önce 1 tane Prilam içiyorum mide bulantım çok fazla olmadığı için. Gündüz fena geçmiyor ama akşama doğru mide bulantısı fena vuruyor. 2 tane içsem tamamen geçirir mi acaba?

Kızlar bugün kontrolüm vardı doktora d vitamini sordum ben genelde vermiyorum d vitamini dedi normal mi acaba almam lazım mı bilemedim, kullanmayan var mı aranızda
Ben ocean damlasını kullanıyorum d3k2, zaten gebelikten önce de kullanıyordum. Ama bana da demir vermedi ben de onu düşünüyordum düşük değil gerek yok dedi 🤔

3 yıl gibi geldi vallahi bitmedi şu ilk trimester kuzum ya. Gerçi siz çok da bir fark yok diyorsunuz ama prenseslik hayallerine kapılmayalım mı hiç ne diyorsun 🥰
Keske o prenseslik gercek olsaydi ya🤣 allahim size nasip etsin belli ki bana etmiyor simdilik sjdjfj. Yani enerjim cok artti ilkine kiyasla, bu seferde boyumu asan islere kalkisiyorum yorgunluktan pertim filan amannnn zor biseymis bu gebelik, cok uzun bir kere 🤣🤭 allah saglikla kucagimizaaldigimiz gunu gostersin ne diyeyim🙏🏼🥰

Kızlar ben gece yatmadan önce 1 tane Prilam içiyorum mide bulantım çok fazla olmadığı için. Gündüz fena geçmiyor ama akşama doğru mide bulantısı fena vuruyor. 2 tane içsem tamamen geçirir mi acaba?
böyle olunca ic bi tane daha günde 4 e kadar icilebiliyor, daha dogrusu öglen ic ki aksama olmasin

Keske o prenseslik gercek olsaydi ya🤣 allahim size nasip etsin belli ki bana etmiyor simdilik sjdjfj. Yani enerjim cok artti ilkine kiyasla, bu seferde boyumu asan islere kalkisiyorum yorgunluktan pertim filan amannnn zor biseymis bu gebelik, cok uzun bir kere 🤣🤭 allah saglikla kucagimizaaldigimiz gunu gostersin ne diyeyim🙏🏼🥰
kiz nerde bu enerjiklik :D 14e girdim odadan tuvalete gitsem yorgunluktan nefes nefeseyim :D

Kızlar selam yaklaşık 3,4 gündür şiddetli baş ağrım var tansiyonum 8-5,8-4,7-4 ortalama bu şekilde çıkıyor elim kolum kalkmıyor zaten doğru dürüst ne su içebiliyorum ne yemek yiyebiliyorum. Bu durumda beni tekrar hastaneye yatırırlar mı çok korkuyorum yatmak istemiyorum hastaneye falan.

Kızlar selam yaklaşık 3,4 gündür şiddetli baş ağrım var tansiyonum 8-5,8-4,7-4 ortalama bu şekilde çıkıyor elim kolum kalkmıyor zaten doğru dürüst ne su içebiliyorum ne yemek yiyebiliyorum. Bu durumda beni tekrar hastaneye yatırırlar mı çok korkuyorum yatmak istemiyorum hastaneye falan.
Canım çok dusuk değil mi nasıl ayakta duruyorsun o tansiyonla baktır kendine mutlaka

Kızlar egzaması olan var mı aranızda? Ay ben ölüyorum kaşıntıdan o kadar arttı ki anlatamam size. Gece uykudan uyanıyorum kaşınmak için. Bugün bi cildiyeye gittim kortizonlu krem verdi sürebilirsin hamileyken dedi ama hiç sinmiyor içime. Doğal nasıl geçirebilirim bilmiyorum :(

Kızlar egzaması olan var mı aranızda? Ay ben ölüyorum kaşıntıdan o kadar arttı ki anlatamam size. Gece uykudan uyanıyorum kaşınmak için. Bugün bi cildiyeye gittim kortizonlu krem verdi sürebilirsin hamileyken dedi ama hiç sinmiyor içime. Doğal nasıl geçirebilirim bilmiyorum :(
Bizde doğal ürün var canim Dr clinic markası eczane ürünü bitkisel düşünürsen tavsiye edebilirim

Bel ağrısı normal diyorlar da hemoroid zor benim de içeride var karabiber en büyük düşmanı haberin olsun toz olarak kullanma top şeklinde kullan pişirince çıkart çok geçmiş olsun Dr herhangi bir diyet vs verdi mi 💐💕ben iyiyim çok şükür mide bulantıları kusmayla geliyor gidiyor bugün zorladı ama kusmadim şükür 🥰
Canikom valla tamamen geçti desem yalan olur sabah bulantılarım oluyor ama çok şükür gün içinde hiç bulantı ya da kusma olmuyor. Farklı sıkıntılarım var artık hemoroid gibi, bel ağrısı gibi 🤦🏽‍♀️
Bulantılar dışında nasılsın canım?

Kuşum selam hala ama hala bulaniyorum, sabah bulantiyla gozuumu aciyorum, gun icinde bazen hafifliyor, aksam yemekten sonra bir fasil daha yatana degin devam🥹🥹 ben artik gececegine dair umudumu kaybettim, iki gun sonra 4 ayim bitiyor saka gibi
Geçmiş olsun canım diyeceğim ama benim de umudum kalmadı doğurana kadar ufak tefek de olsa devam edecek herhalde ben bir de inatla bulantı ilacını kestim iyi halt ettim yarın ilk işim tekrar almak olacak 😂ayyy maşallah doğuralim bence artık yeterli 😂😂

Geçmiş olsun canım diyeceğim ama benim de umudum kalmadı doğurana kadar ufak tefek de olsa devam edecek herhalde ben bir de inatla bulantı ilacını kestim iyi halt ettim yarın ilk işim tekrar almak olacak 😂ayyy maşallah doğuralim bence artık yeterli 😂😂
Ben geceleri hala prilamiciyorum bi de 🤣🤣 icmesem nolurdum kimbilir🥲kendi kendime 20 gun olucak gunduz dozunu biraktim cunku sjdjdjdjd doktorculuk deyince de ben😬 ama geceki de kesmiyor besbelli ya 😔
Sen nasilsin canim agrin sizin var mi serklaja bagli

Bel ağrısı normal diyorlar da hemoroid zor benim de içeride var karabiber en büyük düşmanı haberin olsun toz olarak kullanma top şeklinde kullan pişirince çıkart çok geçmiş olsun Dr herhangi bir diyet vs verdi mi 💐💕ben iyiyim çok şükür mide bulantıları kusmayla geliyor gidiyor bugün zorladı ama kusmadim şükür 🥰
Doktora en son 12 haftada gitmiştim kuzum ya o zaman yoktu bu. Cumartesi günü 16. Hafta kontrolüm var, 1 sayfa soru hazırladım resmen 1 ayda 🙊 hepsini sorucamm😂

Back
X