Ayy bende çarşamba gidicem 13. Hft inşallah cinsiyet belli olur ya 2. Çocuk ama benimde aynı heyecanKızlar çarşamba randevum var günler geçmiyor ilk çocuğummuş gibi heyecanla cinsiyet öğrenmeyi bekliyorum
Bu sefer 15 haftalık olduk inşaAllah görürüz
Evet özellikle eğilip kalkmak beni çok zorluyor. Ve çok çabuk yoruluyorumKızlar biraz fazla hareket ettiğinizde, iş yaptığınızda karın ağrınız ve bel ağrınız artıyor mu? Hiçbir işimi tam yapamıyorum. Korkup oturuyorum hemen
Kuşum selam hala ama hala bulaniyorum, sabah bulantiyla gozuumu aciyorum, gun icinde bazen hafifliyor, aksam yemekten sonra bir fasil daha yatana degin devam
Benim oluyo batiyo kasıklarım zaten halimde yok mecburen yapiyoz eşimle mutfağa zor giriyom tiksinti kusmalar danKızlar biraz fazla hareket ettiğinizde, iş yaptığınızda karın ağrınız ve bel ağrınız artıyor mu? Hiçbir işimi tam yapamıyorum. Korkup oturuyorum hemen
Bu tarz vitaminler hep büyük ama balık kokusu falan yok vitaminde rahatlıkla içiyorumCanım bunu içerken balık kokusu geliyor mu? Boyutu nasıl? Ocean Mummy mahvediyor beni.
Benim geri geldi belki üşüttüm falan ondan oldu bilmiyorum ama bayadır böyle öğürmüyordumAyy tekrar geri gelmesin yahamilelikte bulantı yaşamayan arkadaşlar ne kadar şanslı ya
aaa evet baş ağrısı da yeni güncellemeBende aynıyım canım birde baş ve diş ağrısı eklendi nasıl bir hafta başlangıcıdır bu
İşte az ama sık yiyin diyorlar, ama uğraşamam bennormal gördüğümüz öğünlerimiz normal olmayabilir mi acaba bu şişkinliğe
Allah şifa versin canım, üzülme lütfen dermansız bir dert değil, inşallah iyi olacak zatürre tedavisi detaylı bir hastalık, sabır inşallah iyi olacak. Benım babacıgım malum hastalıktan gitti, tam 1 ay oldu, dağıttı gitti bizi. Burnumda tütüyor.
Kızlar 12 haftadayken 3 ay mı bitmiş oluyor 13.haftada mı bitiyor bu aylık takvim hesaplaması normal matematikten farklı sanki
Canikom ben en son doktora gittigim gun 14+0 olmustum, doktorum dur yeni girdin ikinci trimestera demistiBende bakıp duruyorum ama heryerde farklı yazıyor. Şimdi yarın12+6 olcam ilk trimester bitiyor mu yoksa 13. Hfta bitince mi bitecek.
Birde 12. Hafta bende karın ağrısı bazen kasıklarda batma, ve sürekli bir bel ağrısı ile devam ediyor
Canikom ben en son doktora gittigim gun 14+0 olmustum, doktorum dur yeni girdin ikinci trimestera demistiyani 13 un sonuna kadar ilk trimester sanirim bu mantikla
Bende şuan 12 deyim ve aynısını düşünüyorumKızlar 12 haftadayken 3 ay mı bitmiş oluyor 13.haftada mı bitiyor bu aylık takvim hesaplaması normal matematikten farklı sanki
Aynıyız sadece benim uyku düzenim eskisine göre daha iyi ama şu öğürmeler bende de bitmedi. En beklemediğim anda başlıyor galiba bitmeyecek artık ben kabul ettim.Tam 15 hafta güncellemesi:
Gece 2 saatlik uyku
Gün boyu iki kase çorba ve bir börek
Mide bulantısı yok ama yersiz öğürmeler devam
Sebepsiz ağlamalar düne göre az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?