Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar çarşamba randevum var günler geçmiyor ilk çocuğummuş gibi heyecanla cinsiyet öğrenmeyi bekliyorum
Bu sefer 15 haftalık olduk inşaAllah görürüz
Ayy bende çarşamba gidicem 13. Hft inşallah cinsiyet belli olur ya 2. Çocuk ama benimde aynı heyecan

Selam kızlar bebeğimin vajinal ultrasonda bacak arası. Cinsiyetimiz hala belli değil yorumlayacak olan var mı

Çileğim nasılsın bulantıların nasıl oldu günde 2-3 tur devam ediyor benim S simlumina senin de bulantin vardı sanırım durdu mu canım
Kuşum selam hala ama hala bulaniyorum, sabah bulantiyla gozuumu aciyorum, gun icinde bazen hafifliyor, aksam yemekten sonra bir fasil daha yatana degin devam ben artik gececegine dair umudumu kaybettim, iki gun sonra 4 ayim bitiyor saka gibi

Benim mide bulantım kusmam ilki gibi oldu geç baśladi doğumda bitcek buda kesin 8 9 haftada başladı 14teyim çok kotü geçiyo yine gaviscon aldım yudumluyom tüm hapları deniyom bana misin demiyolar millet hamilelikleri o özler ben özleyen taraf olamicam hiç bı zaman hic güzel geçmiyo bide çalışiyorumda inş 32.haftama dayanirim

Kızlar biraz fazla hareket ettiğinizde, iş yaptığınızda karın ağrınız ve bel ağrınız artıyor mu? Hiçbir işimi tam yapamıyorum. Korkup oturuyorum hemen
Benim oluyo batiyo kasıklarım zaten halimde yok mecburen yapiyoz eşimle mutfağa zor giriyom tiksinti kusmalar dan

Kızlar 12 haftadayken 3 ay mı bitmiş oluyor 13.haftada mı bitiyor bu aylık takvim hesaplaması normal matematikten farklı sanki

Ayy tekrar geri gelmesin ya hamilelikte bulantı yaşamayan arkadaşlar ne kadar şanslı ya
Benim geri geldi belki üşüttüm falan ondan oldu bilmiyorum ama bayadır böyle öğürmüyordum
Bende aynıyım canım birde baş ve diş ağrısı eklendi nasıl bir hafta başlangıcıdır bu
aaa evet baş ağrısı da yeni güncelleme her gün mutlaka bi iki saat ağrıyor benim de

Selam kızlar, bugün birine kitikate’den hediye aldım, o mağazaya bayılıyorum çok şirin kıyafetler var, sonra kendi cociğim kıskanmasın diye ona da beyaz bir takım aldım body tarzı ne yapalım cinsiyeti belli olsaydı en güzelini ona alırdım…

merhaba kızlar, biraz boğazım yanıyo alerji de olabilir ama hasta olmaktan korkuyorum, nasıl önlem alabilirim pastil kullanabiliyor muyuz

Canım benim..Allah sabırlar versin .
rahmetli dedem yani annemin babası biranda kalp krizinden vefat ettiğinde annem bana yeni hamileymiş.. hayatta herşey bizler için. Ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemiyorum ama hayata tutunmak için yavrularımız en büyük hediye bizlere

Kızlar 12 haftadayken 3 ay mı bitmiş oluyor 13.haftada mı bitiyor bu aylık takvim hesaplaması normal matematikten farklı sanki

Bende bakıp duruyorum ama heryerde farklı yazıyor. Şimdi yarın12+6 olcam ilk trimester bitiyor mu yoksa 13. Hfta bitince mi bitecek.
Birde 12. Hafta bende karın ağrısı bazen kasıklarda batma, ve sürekli bir bel ağrısı ile devam ediyor

Canikom ben en son doktora gittigim gun 14+0 olmustum, doktorum dur yeni girdin ikinci trimestera demisti yani 13 un sonuna kadar ilk trimester sanirim bu mantikla

Canikom ben en son doktora gittigim gun 14+0 olmustum, doktorum dur yeni girdin ikinci trimestera demisti yani 13 un sonuna kadar ilk trimester sanirim bu mantikla

3 yıl gibi geldi vallahi bitmedi şu ilk trimester kuzum ya. Gerçi siz çok da bir fark yok diyorsunuz ama prenseslik hayallerine kapılmayalım mı hiç ne diyorsun

Kızlar bugün kontrolüm vardı doktora d vitamini sordum ben genelde vermiyorum d vitamini dedi normal mi acaba almam lazım mı bilemedim, kullanmayan var mı aranızda

Tam 15 hafta güncellemesi:
Gece 2 saatlik uyku
Gün boyu iki kase çorba ve bir börek
Mide bulantısı yok ama yersiz öğürmeler devam
Sebepsiz ağlamalar düne göre az
Aynıyız sadece benim uyku düzenim eskisine göre daha iyi ama şu öğürmeler bende de bitmedi. En beklemediğim anda başlıyor galiba bitmeyecek artık ben kabul ettim.
Dün bir akrabanın düğününe gittik tabi benim göbek ben burdayım deyince herkes öğrenmiş oldu.Her sorana 4 aylık dedim biz şuan 4 aylık mıyız neyiz doğru mu söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…