Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
QUOTE="zorlutekrar, post: 79685051, member: 1207361"]
Günaydın kızlarr herkese iyi bayramlar
14+6 yım geçen hafta doktora gitmiştim sadece 1 hafta olmuş ama çok merak ediyorum nasıl diye
Bu arada denize girmemiz sıkıntı değil bu haftalarda değil mi. Ani gelişti geldik Dr a sormadım geçen hafta şimdi de bayram bayram rahtsız etmek istemedim
[/QUOTE]
Benim de bugün 14+6. Ben de gideli 1 hafta oldu daha bir sonraki randevum da 30una.. Ben sordum doktor denize girebilirsin ama ıslak çamaşırla durma bir de deniz suyu yutma ihtimaline karşı daha fazla su iç dedi

Bizimle de paylaşabiliyor musun acaba listeyi. Bize de fikir olsun

Benim de bu perşembe randevum var, valla günler geçmek bilmiyor bu sefer. Eşime dedim salı günü randevusuz mu gitsek bi baksa cinsiyeti söylese Bu sefer artık cinsiyeti kesin öğrenirim gözüyle bakıyorum, eğer yine göstermezse gösterene kadar her gün gideceğim. Sabrım kalmadı

kızlar bugünden beri sulu akıntım geliyor endişelendim biraz acaba bebeğin sıvısı mı yoksa normal akıntı mı. tuvalete gittikçe fark ediyorum akıntıyı hissetmiyorum acaba idrar mı ama renksiz ve kokusuz bir akıntı bozuk para şeklinde oluyor başına gelen var mı?

Kızlar iyi akşamlar 18 haftalık gebeyim makatımdan kan geldi pıhtı şeklinde bi hafta öncede yaşadım durumu acile gittim bebek iyidi makatımdada hemroid olmadığımı söyledi bu durumu yaşan varmı neden böyle oluyor çok zorlamadım

Kızlar iyi bayramlar herkese Aralık annelerinden geliyorum sizlerin cinsiyetleri hep belli oldu ve tecrübelisiniz bize de cinsiyet yorumu yapar mısınız Nub u böyle olup kız erkek çıkanlardan yorum alabilir miyim ? Açısı biraz arada gibi geldi bana

Eklentiler

• IMG_1310.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 54
Canım senin belirtiler neydi karın ağrısı mı vardı şiddetli

Kız bence omurgayla paralellik yapıyor

Seninki de oyun yaptı desene sağlıkla gelsin canım hayırlı olsun
Canımcım çok geçmiş olsun umarım toparlanabilmişsindir biraz ilaçlar iyi gelir inşallah riskli bir durum olmaması sevindirici ama için rahat etsin senin de

günaydın iyi bayramlar güzel anneler pek giremedim umarım herkes için her şey yolundadır

Merhabalar ben de ikiz annesi olacağım inşallah. Doktorum biri kıza benziyor diğerinde de nub çıkıntısı var erkek gibi dedi. Kıza benzetiyorum dediği bebeğimin ense kalınlığı 1,8 dedi. Erkeğe benzetiyorum dediği bebeğin ense kalınlığı 2,1 dedi değerler nasıl diye sorduğumda gayet normal dedi. İkili tarama testi yaptırdık. Onun sonucu da gayet güzel çıktı. Sizin doktorunuz neden öyle söylemiş acaba

Bende aynı dertten muzdaribim monurol kullandım ama devam ediyor ağrısı
İdare kültürü verdim o da temiz çıktı ama
Yine hastanedeyim agrı şiddetle devam ediyordu. Docent bir doktora geldim, bu agrıyı yapan idrar yolu enfeksiyonu değil çok hafif bi enfeksiyon bu dedi. Bagırsaktan geliyor yüksek ihtimalle dedi serum verdi bakalım inşallah hafifler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…