Bizimle de paylaşabiliyor musun acaba listeyi. Bize de fikir olsunKızlar ben kendime liste oluşturdum geçen ay ve başladım alışverişe6 aya kadar kıyafetleri tamam sayılır. Genel ihtiyaçları bugün dedelerden topladığımız harçlıklarla sipariş verdim. Ty den koleksiyon oluşturmuştum çok işime yaradı oda malzemeleri,elektronik ler, deterjanlar kaldı benim alacağım. Bebek arabası anakucağı, bebek odası, beşik falan kaldı onları da dedelere teyzelere dağıttım alacaklar
Ay akşama paylaşayım düzenleyipBizimle de paylaşabiliyor musun acaba listeyi. Bize de fikir olsun
Canım senin belirtiler neydi karın ağrısı mı vardı şiddetliGeçmedi maalesef bugün doktora gitmek zorunda kaldım. İdrarda yassı epitel denen bi bakteri yüksek cıkmıs. Monurol şase ve 6 saatte 1 parol verdi doktor. Biraz da üşütmüşsündür sıcak havlu koy ve istirahat et dedi
Evet halâ da var monurol falan hiçbir işe yaramadıCanım senin belirtiler neydi karın ağrısı mı vardı şiddetli
Kız bence omurgayla paralellik yapıyorKızlar iyi bayramlar herkese Aralık annelerinden geliyorumsizlerin cinsiyetleri hep belli oldu ve tecrübelisiniz bize de cinsiyet yorumu yapar mısınız Nub u böyle olup kız erkek çıkanlardan yorum alabilir miyim ? Açısı biraz arada gibi geldi bana
Çok teşekkür ederim yorum için bir tek siz yorumladınız sağ olunKız bence omurgayla paralellik yapıyor
Seninki de oyun yaptı desenekizlar doktordan geldim her sey yolunda kan idrar tahlillerimi verdim onlar daha cikmadi. amma baska surpriz var bebisimizin cinsiyyeti deyismis12 haftada kizdi 18+5 haftayim erkek dedi doktor kesin. oglum oluyor 2 ci kez benim icin hic fark etmiyordu zaten 2 dusuk kan pihtilasmasi iyneleri falan bu kadar cekdiklerimden sonra saglikli olsun yeter 2 oglusum olacak bir birlerine desdek olurlar
Canımcım çok geçmiş olsun umarım toparlanabilmişsindir biraz ilaçlar iyi gelir inşallah riskli bir durum olmaması sevindirici ama için rahat etsin senin deGeçmedi maalesef bugün doktora gitmek zorunda kaldım. İdrarda yassı epitel denen bi bakteri yüksek cıkmıs. Monurol şase ve 6 saatte 1 parol verdi doktor. Biraz da üşütmüşsündür sıcak havlu koy ve istirahat et dedi
Bende aynı dertten muzdaribim monurol kullandım ama devam ediyor ağrısıEvet halâ da var monurol falan hiçbir işe yaramadı
Merhabalar ben de ikiz annesi olacağım inşallah. Doktorum biri kıza benziyor diğerinde de nub çıkıntısı var erkek gibi dedi. Kıza benzetiyorum dediği bebeğimin ense kalınlığı 1,8 dedi. Erkeğe benzetiyorum dediği bebeğin ense kalınlığı 2,1 dedi değerler nasıl diye sorduğumda gayet normal dedi. İkili tarama testi yaptırdık. Onun sonucu da gayet güzel çıktı. Sizin doktorunuz neden öyle söylemiş acabaArkadaşlar merhaba
Tahmini doğum tarihim 8 Aralık görünüyor ama ikiz bebeklere hamile olduğum için ben de büyük ihtimalle Kasım annesi olacağım
Son adet tarihine göre bugün 13+1iz. Kızım gününde ilerliyor ama oğlum 5 gün ileriden gidiyor.
12+4te gittiğimizde kızımın ense kalınlığı 1,7mm iken oğlumun ense kalınlığı 2,2 ölçüldü. İkisinin de burun kemiği görüldü.
2,2mm biraz sınırda gibi konuştu doktorum ve fetal DNA önerdi.
Ense kalınlığı bu civarda çıkan arkadaş varsa doktorunuz nasıl yorumladı acaba? Benimle de paylaşırsanız çok mutlu olurum
Yine hastanedeyimBende aynı dertten muzdaribim monurol kullandım ama devam ediyor ağrısı
İdare kültürü verdim o da temiz çıktı ama
Off çok geçmiş olsunYine hastanedeyimagrı şiddetle devam ediyordu. Docent bir doktora geldim, bu agrıyı yapan idrar yolu enfeksiyonu değil çok hafif bi enfeksiyon bu dedi. Bagırsaktan geliyor yüksek ihtimalle dedi serum verdi bakalım inşallah hafifler
Çok geçmiş olsunYine hastanedeyimagrı şiddetle devam ediyordu. Docent bir doktora geldim, bu agrıyı yapan idrar yolu enfeksiyonu değil çok hafif bi enfeksiyon bu dedi. Bagırsaktan geliyor yüksek ihtimalle dedi serum verdi bakalım inşallah hafifler
Sağol canımÇok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?