Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar iki gündür nefes alamıyorum düzgün ya çok rahatsız oluyorum,bel ağrım başladı yoktu.Bu nefes almadaki sıkıntı neden olur ya bebek büyümesinden mi ?

Kızlar iki gündür nefes alamıyorum düzgün ya çok rahatsız oluyorum,bel ağrım başladı yoktu.Bu nefes almadaki sıkıntı neden olur ya bebek büyümesinden mi ?
ben aylardır nefes alamıyorum hem burnum hep tıkalı hem nabzım yüksek hep soluma hiç yatamıyorum kalbime baskı yapıyo bide karın sertleşmem oluyo o zaman da nefesim kesiliyo doğurduktan sonra yeniden nefes alcam inşallah

Bizim bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür her şey yolunda

3 hafta önce yaptırdığım şeker testinin sonucunu anca öğrendim o da sorunsuz.

26+5 iken 27+2 iki hesapladı bu sefer. Kilosuna 1049 gram dedi. Çok mu dedim? Yo dedi normal. Boyu ölçmedi ben de sormadım.

Bir de daha erken ama isterseniz CTG yapabiliriz dedi. Bebeğin kalp atış ritmi ve sancı durumu için yarım saat bağlı kaldım makineye.

İçim rahat eve döndüm, 3 ay sonra kucağımda olacağına hala inanamıyorum

Bir sonraki randevumuz 30 Eylül. orda hem 3. Trimester genel organ taraması hem de Boğmaca+Difteri+Tetanoz aşısını olacağım.

Ay kızlar bence hamilelik de çok kadınsı ve seksi bir şey yani ben öyle hissediyorum. Göbeğime aynada bakmak falan aşırı hoşuma gidiyor. Sadece öncesinde tam kıvamında olduğu için göğüslerimden biraz muzdaribim bu kadarına da gerek yoktu

açlığı saat kaçta ölçüyosun sabah yani kaç saat aç kalmak lazım
Aç kalmak pek önerilmiyor 17 gibi akşam yemek yedin diyelim ara öğün yapman gerek sabaha kadar aç kalırsan oda yükseltir şekeri
Tabiii bir avuç kavrulmamış çerez yada yoğurt yada ekşi elma gibi gibi abartmadan yani
Sık sık az az

gece aşırı acıkıyorum ben karnımdan sesler geliyo dün gece mesela çok aç uyudum bir yudum çikolata yedim sadece açlığı da 11:20'de ölçtüm yüksek çıktı bu sefer gece aç uyumicam

Genel organ taraması ne zaman yapılıyor canım kim yapılıyor yeni duydum bunuda

Genel organ taraması ne zaman yapılıyor canım kim yapılıyor yeni duydum bunuda

Yurtdisinda yaşıyorum. Burda gerekmedikçe özel bir durum yoksa normalde ultrason yapılmıyor.
Ancak her trimesterda bütün organlara tek tek bakılıyor. Toplamda 3 kere yapiyor bunu doktor. Organ screening diye geciyor.

Yurtdisinda yaşıyorum. Burda gerekmedikçe özel bir durum yoksa normalde ultrason yapılmıyor.
Ancak her trimesterda bütün organlara tek tek bakılıyor. Toplamda 3 kere yapiyor bunu doktor. Organ screening diye geciyor.
Anladm cnm sağlıklıca atlatırsın inşallahh hepsinidr
Bizim buranın detaylı ultrasonu gibi bişey o halde

Bir yayinda uzman doktor demişti ultrason ücretli yurtdışında ondan çok az yapılıyor felan diye doğru mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…